Spania, Mutxamel

Fidalsa Villa Searenity

Carrer de ponent 9 Mutxamel, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Fidalsa Villa Searenity
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer de ponent 9 Mutxamel, Spania

Hotellet "Fidalsa Villa Searenity" ligger i byen Mutxamel i sørøstlige Spania. Mutxamel er en kommune i provinsen Alicante og befinner seg i Valencian Community. I nærheten av hotellet finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen kjente steder rundt Fidalsa Villa Searenity:

1. Strender: Mutxamel ligger nær ulike vakre strender langs Costa Blanca-kysten. Noen populære alternativer inkluderer Playa San Juan, Muchavista Beach og Campello Beach. Disse strendene tilbyr gyllen sand, klart vann og et utvalg av vannsportaktiviteter.

2. Golfbaner: Golfentusiaster kan nyte noen av de fineste golfbanene i området. Alicante Golf, Bonalba Golf Resort og Alenda Golf Club er noen golfbaner i nærheten hvor besøkende kan spille en runde golf blant fantastiske landskap.

3. Slottet Santa Barbara: Slottet Santa Barbara er et fremtredende historisk sted som ligger i Alicante, omtrent 15 kilometer fra Mutxamel. Denne festningen tilbyr panoramautsikt over byen og Middelhavet. Det er en av de største middelalderske festningene i Spania.

4. Arkeologisk sted Lucentum: Plassert i utkanten av Alicante, er det arkeologiske stedet Lucentum en gammel romersk by som dateres tilbake til det

4. århundre f.Kr. Besøkende kan utforske restene av den romerske bosetningen, inkludert bymurene, badene og forumet.

5. Alicante sentrum: Alicante selv er en livlig by med en sjarmerende gammel bydel, kjent som El Barrio. Dette området tilbyr smale gater, sjarmerende butikker, historiske bygninger og mange barer og restauranter. Alicantes strandpromenade, kjent som Explanada de España, er også et populært sted for en spasertur.

6. Temaparker: I nærheten av området kan besøkende finne ulike temaparker, inkludert Terra Mítica og Terra Natura, som tilbyr familievennlig underholdning, berg-og-dal-baner og dyreshow. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som kan finnes i nærheten av hotellet Fidalsa Villa Searenity i Mutxamel, Spania. Regionen tilbyr en blanding av naturlig skjønnhet, kulturarv og fritidsmuligheter.

map
Fidalsa Villa Searenity
Villa

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Fidalsa Villa Searenity er et luksushotell som ligger i Mutxamel, Spania. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene sine. Hotellet har romslige og vakkert dekorerte rom, designet for å skape en avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar. For spising har Fidalsa Villa Searenity en restaurant på stedet som serverer en rekke deilige retter. Gjestene kan nyte en variert meny som inkluderer både lokale og internasjonale kjøkken. Restauranten tilbyr både inne- og uteservering, slik at gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de beundrer den vakre utsikten over området. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg drikkevarer, inkludert cocktails, vin og øl. Hotellet tilbyr ulike fritidsfasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Det har et stort svømmebasseng, omgitt av solsenger og parasoller, perfekt for avslapning og soling. Det er også et treningssenter for de som ønsker å trene under oppholdet sitt. Fidalsa Villa Searenity ligger i Mutxamel, som er kjent for sine vakre strender og pulserende natteliv. Hotellet er situert i et rolig og fredelig område, som gir en ideell tilflukt fra den travle byen. Alt i alt tilbyr Fidalsa Villa Searenity et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene sine, med velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og fantastiske fritidsfasiliteter. Enten du besøker Mutxamel for en avslappende ferie eller forretningsreise, er Fidalsa Villa Searenity et utmerket valg.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Fidalsa Villa Searenity' i Mutxamel, Spania. Her er noen forslag:

1. Alicante Golf: Ligger bare en kort avstand unna, Alicante Golf tilbyr en vakker bane hvor du kan spille en runde golf samtidig som du nyter fantastisk utsikt over Middelhavet.

2. Arena Alicante: Dette innendørs idretts- og arrangementsstedet har ulike underholdningsalternativer, inkludert live musikk konserter, idrettsarrangementer og utstillinger.

3. San Juan-stranden: Ligger i nærheten, San Juan-stranden er et populært sted for avslapning, soling og bading. Den tilbyr også ulike vannsportaktiviteter som padleboarding og jetski.

4. Gran Vía kjøpesenter: Hvis du er i humør for litt shopping, er Gran Vía kjøpesenter i Alicante et flott alternativ. Det har mange butikker, boutiquer, restauranter og en kino.

5. Museo del Mar: For historie- og maritime entusiaster, er Museo del Mar (Maritimt museum) i Alicante verdt et besøk. Det viser frem byens rike maritime arv og huser en omfattende samling av nautiske gjenstander.

6. Alicante sentrum: Omtrent 15 kilometer unna er Alicantes sentrum fullt av livlig natteliv, barer, klubber og restauranter. Du kan nyte live musikk, danse hele natten eller kose deg med deilige lokale retter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Fidalsa Villa Searenity' i Mutxamel. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i området rundt.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Fidalsa Villa Searenity?
1. Hvor mange soverom har Fidalsa Villa Searenity?1

Fidalsa Villa Searenity har 4 soverom.

2. Hvor mange bad har villaen?
2. Hvor mange bad har villaen?1

Villaen har 3 bad.

3. Er det et svømmebasseng på Fidalsa Villa Searenity?
3. Er det et svømmebasseng på Fidalsa Villa Searenity?1

Ja, det er et svømmebasseng i villaen.

4. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?
4. Hvilke fasiliteter er inkludert i villaen?1

Fidalsa Villa Searenity inkluderer fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, et grillområde, en hage og privat parkering.

5. Er villaen dyrevennlig?
5. Er villaen dyrevennlig?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Fidalsa Villa Searenity.

6. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?
6. Hvor langt er villaen fra nærmeste strand?1

Villaen ligger omtrent 5 kilometer unna nærmeste strand.

7. Er det en matbutikk i nærheten av villaen?
7. Er det en matbutikk i nærheten av villaen?1

Ja, det er en matbutikk innen gangavstand fra villaen.

8. Kan jeg booke villaen for arrangementer eller fester?
8. Kan jeg booke villaen for arrangementer eller fester?1

Nei, Fidalsa Villa Searenity er ikke tilgjengelig for arrangementer eller fester.

9. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden for villaen?
9. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden for villaen?1

Innsjekkingstid er vanligvis etter kl. 16.00, og utsjekkingstid er før kl. 10

10. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av villaen?
10. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av villaen?1

Ja, det er et busstopp innen gangavstand fra villaen som gir tilgang til offentlig transport.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Fidalsa Villa Searenity
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.