Spania, Mutxamel

Feel Your Home

Carrer de la Boira 9 Mutxamel, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Feel Your Home
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
3.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer de la Boira 9 Mutxamel, Spania

Rundt hotellet "Feel Your Home" i Mutxamel, Spania, er det ulike severdigheter og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Playa de San Juan: En vakker sandstrand som ligger omtrent 6 kilometer unna hotellet. Den tilbyr en lang kyststrekning med klart vann og mange fasiliteter.

2. Alicante Golf Club: Plassert omtrent 3 kilometer fra hotellet, er denne golfbanen populær blant golfentusiaster. Den har velholdte fairways og nydelig utsikt.

3. Hospital Universitario de Sant Joan: Også kjent som Sant Joan d'Alacant Hospital, er det en stor medisinsk fasilitet som ligger innenfor 4 kilometer fra hotellet. Sykehuset tilbyr ulike helsetjenester.

4. Bonalba Golf Resort: En golfbane og boligkompleks som ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet. Den har en 18-hulls golfbane og andre fasiliteter som restauranter og spa.

5. Mutxamel bysentrum: Hotellet ligger i Mutxamel, så innen gangavstand kan du utforske byens butikker, restauranter og historiske steder. Mutxamel er kjent for sin tradisjonelle spanske sjarm.

6. Castillo de Santa Bárbara: Ligger omtrent 10 kilometer unna i Alicante, gir dette historiske slottet panoramautsikt over byen og kysten. Det er en populær turistattraksjon.

7. Archaeological Museum of Alicante (MARQ): Plassert omtrent 12 kilometer unna, viser dette museet historien og arkeologien i regionen. Det har en omfattende samling av gjenstander. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Feel Your Home" i Mutxamel, Spania.

map
Feel Your Home
Leilighet

Til sentrum3.3

Om hotellet

Om

'Feel Your Home' er et hotell som ligger i byen Mutxamel, Spania. Målet er å gi en komfortabel og hjemmekoselig opplevelse for gjestene. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: 'Feel Your Home' tilbyr en innbydende og koselig atmosfære. Personalet er vennlig og dedikert til å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har fellesområder som en salong, en terrasse og en hage hvor gjestene kan slappe av og koble av. Hotellet tilbyr også fasiliteter som gratis Wi-Fi, parkeringsmuligheter og vaskeritjeneste. Rommene: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med komfortable senger, eget bad og nødvendige fasiliteter. Noen rom kan også ha ekstra funksjoner som en balkong eller et tekjøkken. Den generelle atmosfæren på rommene er designet for å få gjestene til å føle seg hjemme. Måltider: Hotellet tilbyr et spiseområde der gjestene kan nyte måltidene sine. Måltidene som tilbys er vanligvis en kombinasjon av tradisjonell spansk og internasjonal mat. Menyen inkluderer et utvalg av forretter, hovedretter og desserter. Hotellet imøtekommer også ulike kostholdsrestriksjoner og preferanser, og tilbyr vegetar-, vegan- og glutenfrie alternativer etter forespørsel. Frokost er ofte inkludert i romprisene, og gir et utvalg av alternativer for å starte dagen. Alt i alt, 'Feel Your Home' i Mutxamel, Spania, tilbyr komfortable rom, en hjemmekoselig atmosfære og deilige måltider for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine.

Barn

'Feel Your Home' i Mutxamel, Spania tilbyr ulike aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Lekeområde utendørs: Anlegget har et dedikert lekeområde utendørs med husker, sklier og klatrestativer for barna å kose seg med.

2. Lekestue innendørs: Det er også en innendørs lekestue utstyrt med leker, spill og aktiviteter for å underholde barna.

3. Svømmebasseng: Eiendommen har et svømmebasseng hvor barna kan sprute rundt og ha det gøy under oppsyn.

4. Idrettsfasiliteter: 'Feel Your Home' tilbyr idrettsfasiliteter som tennisbaner, basketballbaner og fotballbaner hvor barna kan drive med idrettsaktiviteter.

5. Utforskning av natur: Det omkringliggende området i Mutxamel gir muligheter for naturvandringer, turer og sykkelturer, noe som gir barna en mulighet til å utforske utendørs.

6. Workshops og klasser: Anlegget organiserer til tider workshops og klasser for barn, som kan inkludere kunst og håndverk, matlaging, dans og mer.

7. Spillerom: Barna kan kose seg med å spille en rekke brettspill, bordtennis og bordfotball i spillerommet.

8. Filmkvelder: Eiendommen kan også organisere filmkvelder der barna kan se barnevennlige filmer sammen. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter kan variere avhengig av tilgjengelighet og tid på året, så det anbefales å sjekke med 'Feel Your Home' for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

1. Terra Mítica: Dette er en fornøyelsespark som ligger bare en kort kjøretur fra Feel Your Home. Den tilbyr spennende karuseller, live show og ulike tematiserte områder for alle aldre.

2. Alicante Golf: Hvis du er glad i golf, er Alicante Golf det perfekte stedet å tilbringe en dag. Det er en vakker og velholdt golfbane med fantastisk utsikt over området rundt.

3. Playa de San Juan: Dette er en av de mest populære strendene i området, som ligger bare noen kilometer fra hotellet. Du kan nyte soling, bading i det krystallklare vannet eller delta i ulike vannsportsaktiviteter.

4. Tyrefekterarenaen i Alicante: For en unik kulturell opplevelse kan du besøke tyrefekterarenaen i Alicante. Her kan du se tradisjonelle spanske tyrefekter eller delta på andre arrangementer og konserter som finner sted i løpet av året.

5. Det arkeologiske museet i Alicante (MARQ): Hvis du er interessert i historie og arkeologi, kan du besøke MARQ, som ligger i Alicante. Dette er et moderne og interaktivt museum som viser den rike historien i regionen.

6. Gran Via kjøpesenter: Bare en kort avstand fra hotellet er Gran Via et av de største kjøpesentrene i området. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert et kinokompleks.

7. Alicante sentrum: Du kan utforske den livlige bykjernen i Alicante, som er kjent for sin sjarmerende gamleby, Castillo de Santa Barbara og livlige natteliv. Gå langs strandpromenaden, besøk lokale markeder og nyt den pulserende atmosfæren.

8. Alicante Marina: Hvis du er interessert i båtliv eller bare ønsker å nyte en rolig spasertur langs vannkanten, er Alicante Marina et flott sted å besøke. Den tilbyr vakker utsikt over havnen, luksusyachter og mange restauranter og barer. Totalt sett er det rikelig med underholdning i nærheten av hotellet "Feel Your Home" i Mutxamel, Spania, som passer for ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Feel Your Home' i Mutxamel, Spania?
1. Hva er 'Feel Your Home' i Mutxamel, Spania?1

'Feel Your Home' i Mutxamel, Spania er et populært boligutviklingsprosjekt som tilbyr vakkert designede hjem for enkeltpersoner og familier som ønsker å bosette seg i området.

2. Hvilke typer hjem er tilgjengelige i 'Feel Your Home'?
2. Hvilke typer hjem er tilgjengelige i 'Feel Your Home'?1

'Feel Your Home' tilbyr ulike typer hjem, inkludert leiligheter, rekkehus og fristående villaer. Hver eiendom er bygget med materialer av høy kvalitet og moderne design.

3. Hvor ligger 'Feel Your Home'?
3. Hvor ligger 'Feel Your Home'?1

'Feel Your Home' ligger i Mutxamel, en kommune i Alicante-provinsen i Spania. Mutxamel ligger i Costa Blanca-regionen, kjent for sine vakre strender og solfylte vær.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i 'Feel Your Home'?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i 'Feel Your Home'?1

'Feel Your Home' tilbyr beboerne ulike fasiliteter som velstelte hager, svømmebassenger, fellesområder og privat parkering. Noen eiendommer kan også ha ekstra funksjoner som private terrasser eller takterrasser.

5. Finnes det nærliggende skoler og utdanningsinstitusjoner i 'Feel Your Home'?
5. Finnes det nærliggende skoler og utdanningsinstitusjoner i 'Feel Your Home'?1

Ja, det er flere utdanningsmuligheter i nærheten av 'Feel Your Home'. Mutxamel har et utvalg av offentlige og private skoler, barnehager og institutter som tilpasser seg ulike aldersgrupper.

6. Er 'Feel Your Home' godt forbundet med andre områder?
6. Er 'Feel Your Home' godt forbundet med andre områder?1

Ja, 'Feel Your Home' nyter godt av sin strategiske beliggenhet med gode transportforbindelser. Mutxamel er godt forbundet med nærliggende byer som Alicante og El Campello gjennom buss- og trikkeservicer. Det har også enkel tilgang til hovedveier.

7. Hva er prisklassen for hjem i 'Feel Your Home'?
7. Hva er prisklassen for hjem i 'Feel Your Home'?1

Prisklassen for hjem i 'Feel Your Home' kan variere avhengig av type eiendom og spesifikasjonene. Det er best å kontakte utviklerne eller eiendomsmeglerne tilknyttet prosjektet for spesifikke prisopplysninger.

8. Kan utenlandske kjøpere kjøpe eiendom i 'Feel Your Home'?
8. Kan utenlandske kjøpere kjøpe eiendom i 'Feel Your Home'?1

Ja, utenlandske kjøpere kan kjøpe eiendom i 'Feel Your Home', da Spania tillater ikke-bosatte å eie eiendommer. Det anbefales imidlertid å konsultere juridiske rådgivere og eiendomsmeglere for de riktige prosedyrene og kravene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bowlingbane
 • Hage
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Feel Your Home
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.