Spania, Muros de Nalon

Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero

27A Calle Reborio Muros de Nalon, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

27A Calle Reborio Muros de Nalon, Spania

Hotellet 'Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero' ligger i Muros de Nalon, en by i Asturias-regionen nord i Spania. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Strender: Muros de Nalon er kjent for sine vakre strender. Playa de Aguilar og Playa de Los Quebrantos er to populære sandstrender i nærheten av hotellet.

2. Cudillero: Hotellet ligger kun 5 km unna Cudillero, en pittoresk fiskeby som ligger på en fjellside med utsikt over havet. Cudillero er kjent for sine fargerike hus, trange gater og sjømatrestauranter.

3. Naturomgivelser: Området rundt Muros de Nalon har fantastiske naturlandskap. Du kan utforske den nærliggende Cabo Vidio, en barsk klippeutstikker med dramatiske klipper, eller besøke Senda Costera-stien, som følger kysten og gir fantastisk utsikt.

4. Lokal mat: Asturias er kjent for sitt gastronomi. I Muros de Nalon og Cudillero kan du nyte tradisjonelle asturiske retter som fabada (bønnegryte), sider og sjømat.

5. Kulturelle steder: Muros de Nalon har flere interessante kulturelle attraksjoner, inkludert kirken San Salvador, en romansk kirke fra

12. århundre.

6. Utendørsaktiviteter: Regionen tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, fiske og vannsport. Du kan nyte å utforske de naturlige parkene, elvene og marinaene i området. Totalt sett er hotellet 'Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero' omgitt av vakre strender, sjarmerende landsbyer, kulturelle steder og naturlandskap som gir et mangfold av attraksjoner for besøkende å utforske.

map
Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Ferieutleie

Til sentrum0.3

Om hotellet

Underholdning

1. Strender: Muros de Nalon ligger nær flere vakre strender, som Playa de Aguilar og Playa de San Pedro. Disse strendene tilbyr avslapning, bading og soling muligheter.

2. Cudillero: Kun 5 km unna hotellet kan du utforske den sjarmerende fiskerlandsbyen Cudillero. Gå gjennom de smale gatene, beundre de fargerike husene og nyt fersk sjømat på de lokale restaurantene.

3. Museo de la Mina de Arnao: Ligger i Arnao, en kort kjøretur fra Muros de Nalon, tilbyr dette museet en fascinerende innsikt i regionens gruvehistorie. Du kan utforske de gamle gruvegangene og lære om industrien som en gang trivdes i området.

4. Cabo Vidio: Et naturskjønt utsiktspunkt som ligger omtrent 12 km fra Muros de Nalon, Cabo Vidio tilbyr fantastisk utsikt over kysten. Du kan gå en tur langs sti langs klippene, puste inn den friske sjøluften og nyte den panoramiske naturen.

5. Playa del Silencio: Kjent som "Silent Beach", ligger denne avsidesliggende stranden omtrent 20 km fra Muros de Nalon. Den er omgitt av bratte klipper og tilbyr en fredelig atmosfære for de som ønsker å unnslippe folkemengdene.

6. Asturias Jurassic Museum: Beliggende i Colunga, omtrent 30 km fra Muros de Nalon, er dette museet dedikert til juraperioden og dinosaurene som levde i denne regionen for millioner av år siden. Det har en rekke utstillinger og interaktive skjermer.

7. Mirador del Espíritu Santo: Dette utsiktspunktet tilbyr fantastisk utsikt over klippene og Cantabria-havet. Ligger omtrent 10 km fra Muros de Nalon, er det et flott sted for fotografering og å nyte områdets naturlige skjønnhet.

8. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området rundt Muros de Nalon er perfekt for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og ridning. Det finnes ulike stier og ruter å utforske, slik at du kan fordype deg i de fantastiske landskapene.

9. Lokale festivaler og arrangementer: Sjekk den lokale kalenderen for eventuelle festivaler eller arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Regionen er kjent for sine livlige feiringer, inkludert tradisjonell musikk, dans og matfestivaler.

10. Gastronomi: Asturiansk mat er kjent for sine deilige sjømatretter og tradisjonelle spesialiteter. Utforsk de lokale restaurantene og kafeene for å nyte regionale delikatesser, som fabada (bønnestuing), sider, og sjømatfat.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er det fra Muros de Nalon til Cudillero?
1. Hvor langt er det fra Muros de Nalon til Cudillero?1

Muros de Nalon ligger omtrent 5 kilometer unna Cudillero

2. Er det noen hus tilgjengelig i Muros de Nalon?
2. Er det noen hus tilgjengelig i Muros de Nalon?1

Ja, det er hus tilgjengelig i Muros de Nalon

3. Hva er gjennomsnittsprisen på hus i Muros de Nalon?
3. Hva er gjennomsnittsprisen på hus i Muros de Nalon?1

Gjennomsnittsprisen på hus i Muros de Nalon kan variere. Det anbefales å sjekke med lokale eiendomsmeglere eller online oppføringer for nåværende priser

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i Muros de Nalon?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i Muros de Nalon?1

Muros de Nalon tilbyr ulike fasiliteter som butikker, restauranter, skoler, parker og offentlig transport

5. Er Muros de Nalon et bra sted å bo?
5. Er Muros de Nalon et bra sted å bo?1

Mange mennesker anser Muros de Nalon som et attraktivt sted å bo på grunn av sin vakre kystlokasjon, sjarmerende atmosfære og praktisk tilgang til nærliggende byer og tettsteder

6. Er det noen turistattraksjoner i Muros de Nalon?
6. Er det noen turistattraksjoner i Muros de Nalon?1

Ja, Muros de Nalon er kjent for sine pittoreske strender, historiske arkitektur og naturlige omgivelser, noe som gjør det til et populært reisemål for turister

7. Er Muros de Nalon godt koblet til andre byer i Spania?
7. Er Muros de Nalon godt koblet til andre byer i Spania?1

Ja, Muros de Nalon har gode transportforbindelser, inkludert buss- og togforbindelser, som gir enkel tilgang til andre byer og tettsteder i regionen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casas en Muros de Nalon 5km de Cudillero
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.