Spania, Monachil

Vincci Seleccion Rumaykiyya

Urbanización Sol y Nieve, Sierra Nevada Monachil, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
13.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Urbanización Sol y Nieve, Sierra Nevada Monachil, Spania

Hotellet Vincci Seleccion Rumaykiyya ligger i Monachil, en kommune i provinsen Granada, sør i Spania. Hotellet ligger i Sierra Nevada nasjonalpark, et populært reisemål for vintersport som ski og snowboard. Rundt hotellet finner du spektakulære fjellutsikter, da det er omgitt av de vakre Sierra Nevada-fjellene. Beliggenheten er ideell for friluftsinteresserte, da det finnes mange tur- og sykkelstier i området. I tillegg tilbyr Monachil-elven i nærheten muligheter for vannaktiviteter som rafting og kajakkpadling. Når det gjelder attraksjoner, er Monachil kjent for sin pittoreske gamleby med smale gater og tradisjonelle andalusiske hus. Byen er også berømt for sine hengebroer, inkludert den imponerende Los Cahorros-broen, som krysser en kløft og tilbyr fantastisk utsikt. For de som er interessert i å utforske regionens kulturelle og historiske aspekter, ligger byen Granada bare en kort kjøretur unna. Granada er kjent for Alhambra, et UNESCOs verdensarvsted og en av de viktigste historiske stedene i Spania. Andre bemerkelsesverdige attraksjoner i Granada inkluderer Generalife-hagene, den historiske bydelen Albaicin og Granada-katedralen. Alt i alt tilbyr området rundt Vincci Seleccion Rumaykiyya en blanding av naturskjønnhet, friluftsaktiviteter og kulturelle attraksjoner, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for reisende.

map
Vincci Seleccion Rumaykiyya
Hotell

Til sentrum13.3

Om hotellet

Om

Vincci Seleccion Rumaykiyya er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i Monachil, en pittoresk landsby som ligger i Sierra Nevada-fjellene i Spania. Hotellet er kjent for sin fantastiske alpine beliggenhet, spektakulær utsikt og førsteklasses fasiliteter. Overnatting på Vincci Seleccion Rumaykiyya består av 66 romslige og elegant innredede rom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, aircondition og gratis Wi-Fi. Rommene tilbyr enten fjell- eller hageutsikt, og noen har til og med private balkonger eller terrasser. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superior-rom, juniorsuiter, familierom og den eksklusive "Alcazaba Suite." Alcazaba Suite har en separat stue, jacuzzi og direkte tilgang til en privat hage. Hotellet tilbyr et utvalg av spisesteder for å imøtekomme enhver gjests preferanser. Hovedrestauranten, Rumaykiyya, serverer en deilig bufféfrokost som inkluderer et utvalg av varme og kalde retter, bakverk, frukt og frokostblandinger. Til lunsj og middag kan gjestene velge fra à la carte-menyen som inneholder både nasjonal og internasjonal mat, med fokus på tradisjonelle andalusiske retter. Hotellet har også en koselig bar hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og lette snacks. Hotellets fasiliteter inkluderer et spa-senter, treningssenter og utendørs svømmebasseng. Spa-senteret tilbyr et utvalg av behandlinger og terapeutiske ritualer, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Treningssenteret er fullt utstyrt med moderne maskiner og tilbyr personlige treningsøkter etter forespørsel. Det utendørs svømmebassenget er omgitt av en romslig solterrasse og tilbyr fantastisk panoramautsikt over de omkringliggende fjellene. Vincci Seleccion Rumaykiyya er et utmerket valg for de som søker en luksuriøs og fredelig tilflukt i de vakre Sierra Nevada-fjellene. Enten du planlegger å utforske de naturlige landskapene, nyte vintersportsaktiviteter eller bare slappe av og lade batteriene, tilbyr hotellet et komfortabelt og uforglemmelig opphold.

Underholdning

1. Sierra Nevada skianlegg - Hotellet ligger bare noen få skritt unna Sierra Nevada skianlegg, noe som gjør det til et ideelt reisemål for vinteridrettsentusiaster. Nyt skikjøring, snowboarding og andre snøaktiviteter i de vakre fjellomgivelsene.

2. Alhambra-palasset - Ligger omtrent 19 km fra hotellet, er Alhambra-palasset et fantastisk maurisk palass- og festningskompleks. Utforsk de vakre hagene, intrikate arkitekturen og lær om historien til Nasrid-dynastiet.

3. Flamencoshow - Opplev den lidenskapelige og rytmiske kunsten Flamenco ved å delta på en live forestilling. Forskjellige steder i Granada, omtrent 10 km fra hotellet, tilbyr flamencoshow som viser den rike kulturarven til Andalucía.

4. Granada sentrum - Utforsk de sjarmerende gatene og pulserende atmosfæren i sentrum av Granada. Besøk nabolaget Albaicín, katedralen og nyt shopping, spise ute og bli kjent med den lokale kulturen.

5. Vitenskapsparken - Plassert i byen Granada, tilbyr Vitenskapsparken interaktive utstillinger om vitenskap, teknologi og naturhistorie. Det er et flott sted for både barn og voksne å nyte hands-on læringsopplevelser.

6. Tapasbarer og restauranter - Granada er kjent for sin tapaskultur, der du kan nyte små porsjoner av deilige regionale spesialiteter gratis med drikkene dine. Ta en rolig spasertur gjennom byen og prøv forskjellige tapasbarer og restauranter for å oppleve den lokale matkulturen.

7. Hammam Al Andalus - Skjem deg bort med avslapning på Hammam Al Andalus, et sjarmerende arabiskinspirert badhus i Granada. Nyt avslappende termiske bad, massasje og tradisjonelle ritualer inspirert av gamle arabisk tradisjon.

8. Parque de las Ciencias - Dette interaktive vitenskapsmuseet i Granada tilbyr utstillinger om ulike vitenskapelige emner, inkludert astronomi, paleontologi og teknologi. Det er et flott sted å besøke med barn eller for alle interessert i vitenskap og teknologi. Vennligst merk at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse underholdningsalternativene kan variere, så det er tilrådelig å sjekke på forhånd for eventuelle spesifikke krav eller reservasjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er det fra Vincci Seleccion Rumaykiyya til Granada? Vincci Seleccion Rumaykiyya ligger i Monachil, Spania, og ligger cirka 20 minutters kjøretur fra Granada.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Vincci Seleccion Rumaykiyya? Vincci Seleccion Rumaykiyya tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et spa, innendørs- og utendørsbassenger, et treningsenter, ulike spisesteder, gratis Wi-Fi og en døgnåpen resepsjon.

3. Er det parkering tilgjengelig på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Ja, Vincci Seleccion Rumaykiyya tilbyr parkering på stedet for gjester.

4. Er kjæledyr tillatt på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Ja, hotellet tillater kjæledyr, men det kan være ekstra kostnader og begrensninger. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for spesifikke regler angående kjæledyr.

5. Tilbyr Vincci Seleccion Rumaykiyya transport til flyplassen? Vincci Seleccion Rumaykiyya har ikke en dedikert flyplasstransporttjeneste. Imidlertid kan de hjelpe med å ordne transport for gjester etter forespørsel.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Vincci Seleccion Rumaykiyya? Noen populære attraksjoner i nærheten av Vincci Seleccion Rumaykiyya inkluderer Sierra Nevada Ski Resort, Alhambra-palasset, Albaicín nabolag og Granada-katedralen.

7. Er frokost inkludert i romprisen på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Inkluderingen av frokost i romprisen kan variere, så det er best å sjekke med hotellet når du reserverer eller ved innsjekking.

8. Finnes det skioppbevaring på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Ja, Vincci Seleccion Rumaykiyya har en skioppbevaring tilgjengelig for gjester.

9. Hvilke språk snakker personalet på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Personalet på Vincci Seleccion Rumaykiyya behersker flere språk, inkludert spansk, engelsk, fransk og tysk.

10. Hva er avbestillingsreglene på Vincci Seleccion Rumaykiyya? Avbestillingsreglene på Vincci Seleccion Rumaykiyya kan variere avhengig av type reservasjon og avbestillingstidspunkt. Det anbefales å gjennomgå de spesifikke avbestillingsreglene ved bestilling eller kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Handicap parkering
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Vincci Seleccion Rumaykiyya
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.