Spania, Monachil

Hotel Kenia Nevada

C/ Virgen De Las Nieves 6, Sierra Nevada Monachil, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Hotel Kenia Nevada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Høyhastighetsinternett
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
13.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Virgen De Las Nieves 6, Sierra Nevada Monachil, Spania

Hotel Kenia Nevada ligger i Monachil, en kommune i provinsen Granada, Spania. Det ligger i Sierra Nevada-fjellkjeden, noe som gjør det til et populært reisemål for friluftsaktiviteter, spesielt om vinteren for ski og snowboard. Noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Hotel Kenia Nevada inkluderer:

1. Sierra Nevada Ski Resort: Hotellet ligger bare en kort avstand fra det populære Sierra Nevada Ski Resort, som tilbyr et utvalg av bakker og fasiliteter for ski og snowboard.

2. Parque Natural de Sierra Nevada: Hotellet ligger i Sierra Nevada Natural Park, som er kjent for sitt vakre landskap og turstier. Besøkende kan utforske parkens stier og nyte den vakre skjønnheten til fjellene.

3. Monachil River og Los Cahorros Trail: Monachil River ligger i nærheten, og besøkende kan nyte turer langs elvebredden eller gå turer i den berømte Los Cahorros Trail, som tilbyr fantastisk natur og unike steinformasjoner.

4. Granada by: Hotel Kenia Nevada er lett tilgjengelig fra Granada by, som er kjent for Alhambra, et fantastisk maurisk palass og festningskompleks. Besøkende kan utforske den historiske bykjernen, besøke katedralen og vandre rundt i det sjarmerende Albaicín-nabolaget.

5. Cumbres Verdes: Dette naturområdet ligger nær hotellet og er kjent for sine vakre tur- og sykkelstier. Det tilbyr vakker utsikt over det omkringliggende landskapet.

6. Monachil Spa: For avslapning kan besøkende besøke Monachil Spa, som ligger i nærheten og tilbyr ulike behandlinger og velværetjenester.

7. Lokale restauranter og butikker: Hotellet er også omgitt av et utvalg av restauranter, kafeer og butikker hvor besøkende kan fordype seg i lokal mat og kultur. Alt i alt tilbyr Hotel Kenia Nevada i Monachil, Spania en praktisk beliggenhet for å utforske Sierra Nevada-fjellkjeden, delta i friluftsaktiviteter og oppleve kulturelle og historiske tilbud i Granada.

map
Hotel Kenia Nevada
Hotell

Til sentrum13.2

Om hotellet

Om

Hotel Kenia Nevada er et 4-stjerners hotell som ligger i Monachil, Spania. Det ligger i skianlegget Sierra Nevada, noe som gjør det til et populært valg både for vintersportsentusiaster og naturelskere. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotel: Hotel Kenia Nevada tilbyr en komfortabel og moderne atmosfære for sine gjester. Det har et utvalg av fasiliteter, inkludert døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi, bagasjeoppbevaring, klesvask og parkeringsmuligheter.

2. Rom: Hotellet tilbyr ulike comfortable rom som passer forskjellige behov. Det er standardrom, superior-rom, familierom og suiter tilgjengelig. Hvert rom er godt utstyrt med fasiliteter som eget bad, TV, air condition, oppvarming og safe.

3. Måltider: Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte en bufféfrokost om morgenen, som vanligvis inkluderer et utvalg av bakverk, frukt, frokostblandinger, ferskpresset juice og varme drikker. Til lunsj og middag tilbyr restauranten et utvalg av retter, inkludert lokale spesialiteter, internasjonal mat og vegetariske alternativer. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. I tillegg har hotellet spisemuligheter for gjester med spesielle kostbehov eller allergier, ved forhåndsvarsling. Room service er også tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise i privatlivet på rommet sitt. Alt i alt, Hotel Kenia Nevada tilbyr komfortabel overnatting, gode fasiliteter og et utvalg av spisemuligheter for å sikre et hyggelig opphold for sine gjester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Kenia Nevada i Monachil, Spania. Her er noen forslag:

1. Sierra Nevada skianlegg: Dette populære skianlegget ligger bare en kort avstand fra hotellet. Nyt å stå på ski, snowboard, ake, eller bare beundre de vakre fjellutsiktene.

2. Granada bysentrum: Dra til den nærliggende byen Granada, som ligger bare 20 minutter unna, og utforsk den historiske bykjernen. Besøk Alhambra, Albaicín nabolaget, Granada-katedralen og andre attraksjoner.

3. Tapasbarer og restauranter: Monachil og nærliggende Granada tilbyr et bredt utvalg av tapasbarer og restauranter hvor du kan smake på deilige spanske retter. Utforsk det lokale kjøkkenet og nyt tradisjonelle retter.

4. Flamencoshow: Opplev lidenskapen og kunsten til flamenco musikk og dans ved å delta på en live forestilling i Granada. Flere steder tilbyr disse forestillingene gjennom hele uken.

5. Fotturer og naturstier: Monachil er omgitt av vakker natur, med mange fotturer og naturstier å utforske. Los Cahorros-ruten er spesielt populær, og tilbyr fantastisk utsikt og unike fjellformasjoner.

6. Lokale festivaler og arrangementer: Sjekk om det er noen lokale festivaler eller arrangementer som skjer under besøket ditt. Disse inkluderer ofte live musikk, danseforestillinger og andre kulturelle aktiviteter.

7. Utendørsaktiviteter: Avhengig av sesongen kan du også nyte aktiviteter som terrengsykling, ridning eller paragliding i Sierra Nevada-regionen. Vennligst merk at tilgjengelighet og tidsplaner kan variere, så det er best å sjekke spesifikke arrangementer og attraksjoner under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Kenia Nevada i Monachil, Spania? - Hotel Kenia Nevada ligger i Monachil, en kommune i provinsen Granada, Spania.

2. Hva slags fasiliteter tilbyr Hotel Kenia Nevada? - Hotel Kenia Nevada tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert en restaurant, bar, utendørs basseng, spa, treningsstudio, skioppbevaring og gratis WiFi.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Kenia Nevada? - Ja, Hotel Kenia Nevada tilbyr gratis parkering for gjestene.

4. Er kjæledyr tillatt på Hotel Kenia Nevada? - Ja, kjæledyr er tillatt på Hotel Kenia Nevada, men det kan påløpe ekstra kostnader.

5. Hvor langt er Hotel Kenia Nevada fra Sierra Nevada skianlegg? - Hotel Kenia Nevada ligger bare 100 meter unna Sierra Nevada skianlegg.

6. Tilbyr Hotel Kenia Nevada flyplasstransport? - Ja, Hotel Kenia Nevada tilbyr flyplasstransport mot en ekstra kostnad. Gjestene kan kontakte hotellet for mer informasjon.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Kenia Nevada? - Noen nærliggende attraksjoner til Hotel Kenia Nevada inkluderer Alhambra-palasset, Granada-katedralen og den pittoreske Alpujarras-regionen.

8. Har Hotel Kenia Nevada en døgnåpen resepsjon? - Ja, Hotel Kenia Nevada har en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med spørsmål eller forespørsler.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Kenia Nevada? - Dette kan variere avhengig av bestillingen. Noen rompriser inkluderer frokost, men det er best å sjekke med hotellet eller bestillingsplattformen for spesifikke detaljer.

10. Kan gjester bestille skikort eller utstyr gjennom Hotel Kenia Nevada? - Ja, Hotel Kenia Nevada tilbyr skikort- og utstyrbestillingstjenester for gjestene. De kan hjelpe med å ordne skipakker for en praktisk skiferie.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
Anmeldelse av Hotel Kenia Nevada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.