Spania, Mojacar

Hotel Apartamentos Mojacar Beach

C/ Solana, 4 Mojacar, Spania Leilighetshotell
1 tilbud fra 2063 NOK Se tilbud
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
2.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Solana, 4 Mojacar, Spania

Rundt Hotel Apartamentos Mojacar Beach i Mojacar, Spania, er det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Mojacar Beach: Hotellet ligger rett ved stranden, så gjestene kan nyte umiddelbar tilgang til sandstrendene og kystaktivitetene.

2. Pueblo Indalo: Et pittoresk landsbylignende feriested som inkluderer butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Marina de la Torre Golfklubb: En golfbane i nærheten som tilbyr vakker utsikt over Middelhavet og gir golfentusiaster muligheten til å nyte sin favorittsport.

4. Cabo de Gata-Níjar naturpark: Ligger en kort avstand fra Mojacar, denne nasjonalparken tilbyr spektakulær natur, turstier, strender og et mangfold av planter og dyr for naturelskere å utforske.

5. Mojacar gamleby: Ligger på en ås med utsikt over havet, er det historiske sentrum av Mojacar, kjent som Mojacar Pueblo, en sjarmerende hvitkalket landsby med smale gater, tradisjonelle hus og fantastisk utsikt.

6. Vannsport og andre strandaktiviteter: Mojacar Beach er et populært sted for vannsport som svømming, snorkling, kajakkpadling og paddleboarding. Besøkende kan også leie utstyr fra nærliggende butikker.

7. Restauranter og barer: Mojacar tilbyr et utvalg av spisesteder, fra tradisjonell spansk mat til internasjonale smaker. Det er mange restauranter og barer innen gangavstand fra hotellet.

8. Shopping: Området rundt hotellet har ulike butikker, boutiquer og suvenirbutikker hvor besøkende kan bla gjennom lokale produkter og unike funn. Dette er bare noen av høydepunktene rundt Hotel Apartamentos Mojacar Beach i Mojacar, Spania. Stedet tilbyr en blanding av naturskjønnhet, kulturelle attraksjoner og fritidsaktiviteter for en allsidig ferieopplevelse.

map
Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Leilighetshotell

Til sentrum2.9

Om hotellet

Om

Hotel Apartamentos Mojacar Beach ligger i kystbyen Mojacar i Spania. Hotellet tilbyr både hotellrom og selvbetjente leiligheter for gjestene å velge mellom. Hotellrommene på Hotel Apartamentos Mojacar Beach er komfortabelt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom har aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også balkong eller terrasse med sjø- eller fjellutsikt. For gjester som foretrekker mer plass og uavhengighet, tilbyr hotellet fullt utstyrte leiligheter. Disse leilighetene har et velutstyrt kjøkkenkrok, en stue og eget bad. De har også en terrasse eller balkong hvor gjestene kan nyte utsikten. Hotel Apartamentos Mojacar Beach har en restaurant på stedet som serverer både lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr en buffétilbud frokost og en variert meny til lunsj og middag. Gjestene kan også nyte en drink eller en matbit i hotellets bar. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold hyggelig. Dette inkluderer et svømmebasseng med solstoler og parasoller, et treningssenter, et spillrom og en lekeplass for barna. I tillegg organiserer hotellet underholdningsaktiviteter og live-show gjennom uken. Hotellets beliggenhet er ideell for strandelskere, da det ligger bare en kort spasertur fra Mojacar-stranden. Hotellet ligger også i nærheten av lokale butikker, restauranter og barer, slik at gjestene enkelt kan utforske byen. Alt i alt tilbyr Hotel Apartamentos Mojacar Beach komfortabel overnatting, et utvalg av spisesteder og en rekke fasiliteter for gjestene å nyte under oppholdet sitt i Mojacar, Spania.

Barn

Hotel Apartamentos Mojacar Beach i Mojacar, Spania tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen alternativer inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et eget område med svømmebasseng dedikert til barn, hvor de kan nyte vannleker og leke trygt under tilsyn av voksne.

2. Mini klubb: Hotellet tilbyr en mini klubb med opplært personale som organiserer ulike aktiviteter og underholdning for barn. Disse aktivitetene kan inkludere ansiktsmaling, håndverk, spill og mini-diskotek.

3. Lekeplass: Det er et lekeområde hvor barn kan nyte husker, sklier og annet lekeutstyr.

4. Idrettsfasiliteter: Hotellet har idrettsfasiliteter som en fotballbane og en tennisbane, som kan brukes av barn til utendørs idrettsaktiviteter.

5. Tilgang til stranden: Hotellet ligger nær stranden, noe som gjør det mulig for familier å tilbringe kvalitetstid med å bygge sandslott, bade og nyte aktiviteter ved strandkanten sammen. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for spesifikk informasjon om gjeldende tilbud og aldersrestriksjoner for disse barneaktivitetene.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Apartamentos Mojacar Beach i Mojacar, Spania. Her er noen forslag:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær stranden, så gjestene kan nyte ulike vannsportsaktiviteter som jetski, paddleboarding og parasailing.

2. Mojacar Pueblo: Besøk den pittoreske byen Mojacar Pueblo, som ligger på en ås. Utforsk de smale gatene, nyt den sjarmfulle atmosfæren og besøk lokale butikker og restauranter.

3. Mojacar Playa: Ta en spasertur langs Mojacar Playa, hovedstrandområdet. Det tilbyr en livlig gate med barer, restauranter og butikker hvor du kan nyte drinker, mat og live musikk.

4. Golf: Mojacar er kjent for sine golfbaner. Spill en runde golf på baner som Marina Golf Mojacar eller Desert Springs Golf Club, som ligger i nærheten.

5. Vannparken i Vera: Besøk den nærliggende vannparken i Vera, bare en kort kjøretur fra Mojacar. Nyt spennende vannsklier, bassenger og en rolig elv for en morsom dag ute.

6. Uteliv: Mojacar tilbyr et livlig uteliv. Du kan finne ulike barer, klubber og steder med live musikk i byen eller langs Mojacar Playa, hvor du kan danse og nyte festatmosfæren.

7. Utflukter: Ta en dagstur til nærliggende attraksjoner som Cabo de Gata Natural Park, hvor du kan utforske vakre strender, klipper og turstier. Du kan også besøke den sjarmerende landsbyen Carboneras eller den historiske byen Almeria. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Apartamentos Mojacar Beach. I tillegg kan hotellet tilby sin egen underholdning eller aktiviteter, så det kan være verdt å sjekke med hotellets ansatte for eventuelle arrangementer eller anbefalinger.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Apartamentos Mojacar Beach? Innsjekking på Hotel Apartamentos Mojacar Beach er fra kl.

14.00, og utsjekking er fram til kl.

12.

00.

2. Har Hotel Apartamentos Mojacar Beach parkering tilgjengelig? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjestene.

3. Er kjæledyr tillatt på Hotel Apartamentos Mojacar Beach? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på hotellet.

4. Har Hotel Apartamentos Mojacar Beach en basseng? Ja, hotellet har et utendørs svømmebasseng.

5. Ligger Hotel Apartamentos Mojacar Beach nær stranden? Ja, hotellet ligger rett ved stranden.

6. Tilbyr hotellet Wi-Fi-tilgang? Ja, Hotel Apartamentos Mojacar Beach tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene.

7. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Hotel Apartamentos Mojacar Beach? Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Mojacar Playa, El Mirador del Castillo og Mojacar Marina Golf Club.

8. Har Hotel Apartamentos Mojacar Beach en restaurant på stedet? Ja, hotellet har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

9. Finnes det et treningsstudio på Hotel Apartamentos Mojacar Beach? Ja, hotellet har et treningsstudio tilgjengelig for gjestene.

10. Hvilke fasiliteter tilbys i innkvarteringen på Hotel Apartamentos Mojacar Beach? Innkvarteringen på hotellet inkluderer aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, et eget bad, en balkong eller terrasse og en sittegruppe med TV.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Bidé
 • Kjøkkenkrok
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
For familier med barn
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hotel Apartamentos Mojacar Beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.