Spania, Matapozuelos

Las Gavias

28 Avenida Ramon y Cajal Matapozuelos, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Las Gavias
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kontakt
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

28 Avenida Ramon y Cajal Matapozuelos, Spania

Rundt hotellet Las Gavias i Matapozuelos, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de fremtredende stedene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Matapozuelos bysentrum: Hotellet Las Gavias ligger i Matapozuelos, en liten by i provinsen Valladolid. Bysentrumet ligger i nærheten og tilbyr ulike butikker, restauranter og tjenester.

2. Matapozuelos slott: Et middelalderslott som ligger i Matapozuelos, og som ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Plaza Mayor: Hovedtorget i Matapozuelos, hvor du kan finne lokale kafeer, barer og rådhuset.

4. Matanza de la Soga: En årlig tradisjonell festival som arrangeres i Matapozuelos, og som viser frem håndverket med å lage svineprodukter.

5. Bodegas Jiménez Landi: Et vingård som ligger i den nærliggende landsbyen Méntrida, hvor du kan ta vinsmakingsturer og smake på lokale viner.

6. Naturlandskap: Matapozuelos er omgitt av vakker natur, og tilbyr muligheter for fotturer, sykling og å nyte friluftsaktiviteter. Vennligst merk at denne informasjonen er basert på generell kunnskap og kan variere. Det anbefales alltid å sjekke for oppdatert informasjon og spesifikke detaljer om attraksjoner i området.

map
Las Gavias
Ferieutleie

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Las Gavias er et sjarmerende hotell som ligger i Matapozuelos, en vakker by i provinsen Valladolid i Spania. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom, samt utmerkede spisemuligheter. Hotellet har en rekke forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse inkluderer standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Gjestene kan nyte et utvalg av tjenester og fasiliteter som tilbys av hotellet, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-service, bagasjeoppbevaring og gratis parkering. Det er også en vakker hage der gjestene kan slappe av og koble av. Når det gjelder mat, tilbyr Las Gavias en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer både tradisjonelle spanske retter og internasjonal mat. Restauranten er stolt av å bruke ferske og lokalt produserte ingredienser for å lage deilige og smakfulle måltider. Gjestene kan velge mellom ulike alternativer, inkludert à la carte og faste menyer. I tillegg til restauranten har Las Gavias også en koselig bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokal vin og brennevin. Baren har en avslappet atmosfære og er det perfekte stedet å slappe av etter en dag med utforsking av området. Alt i alt tilbyr Las Gavias et innbydende og komfortabelt opphold i Matapozuelos, med velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og oppmerksom service. Det er et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som ønsker et fredelig og hyggelig opphold i Spania.

Barn

I den lille byen Matapozuelos i Spania finnes det kanskje ikke spesifikke attraksjoner bare for barn. Imidlertid finnes det fortsatt aktiviteter og steder som barn kan glede seg over i og rundt Matapozuelos, som:

1. Utforske naturreservatet Las Gavias: Las Gavias er et naturreservat som ligger nær Matapozuelos. Barn kan nyte turer i naturen, oppdage dyreliv og observere ulike planter og blomster.

2. Besøke Matapozuelos slott: Byen har et sjarmerende middelalderslott, som kan være spennende for barn å utforske. De kan lære om slottets historie og forestille seg som riddere eller prinsesser.

3. Delta på lokale festivaler: Matapozuelos arrangerer ulike festivaler gjennom året, som for eksempel Corpus Christi-feiringen. Disse arrangementene inkluderer ofte parader, musikk og tradisjonell mat, og gir en livlig atmosfære for barn å glede seg over.

4. Kulturelle opplevelser: Matapozuelos er kjent for sin vinproduksjon, og å besøke lokale vingårder kan gi barna innsikt i vinfremstillingsprosessen. Selv om de kanskje ikke kan smake på vinen, kan de fortsatt lære om de ulike druene og betydningen av denne industrien for regionen.

5. Utforske nærliggende byer: Matapozuelos ligger i provinsen Valladolid, som har flere sjarmerende byer verdt å besøke, som for eksempel Peñafiel eller Valladolid selv. Disse byene har ofte parker, museer og monumenter som kan engasjere barna samtidig som de gir dem en rik kulturell opplevelse. Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter og attraksjoner for barn kan variere avhengig av tidspunktet på året og hendelsene som skjer på besøkstidspunktet.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Las Gavias i Matapozuelos, Spania. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Vinsmaking på nærliggende vingårder: Matapozuelos ligger i hjertet av Rueda vinregionen, kjent for sine deilige hvite viner. Du kan besøke vingårder som Bodega Mocén eller Bodegas Menade for vinsmaking og omvisninger.

2. Besøk Matapozuelos slott: Byen har et vakkert middelalderslott som dateres tilbake til det

15. århundre. Du kan utforske slottet, lære om dets historie og nyte panoramautsikt fra tårnene.

3. Gastronomiske opplevelser: Benytt sjansen til å prøve den lokale gastronomien ved å besøke tradisjonelle restauranter og barer i Matapozuelos. Området er kjent for sitt deilige spekesvin og andre typiske retter.

4. Utforsk Valladolid: Matapozuelos ligger bare 30 minutter unna Valladolid, en livlig by med mange underholdningsmuligheter. Du kan besøke museer som National Sculpture Museum, gå rundt Plaza Mayor, eller nyte byens pulserende natteliv.

5. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende landskapet er perfekt for utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Du kan utforske de nærliggende naturområdene eller leie sykler for å oppdage regionens vakre landskap.

6. Festivaler og arrangementer: Sjekk om det er noen festivaler eller kulturelle arrangementer som skjer under oppholdet ditt i Matapozuelos. Byen arrangerer flere feiringer gjennom året, inkludert Fiesta de San Juan i juni og Fiesta de la Vendimia i september. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Las Gavias i Matapozuelos. Rådfør deg med hotellpersonalet for mer spesifikke anbefalinger basert på dine interesser og besøkstidspunkt.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Forretningssenter
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Las Gavias
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.