Spania, Marina de Cudeyo

Casa Raquel Marina de Cudeyo

Barrio 59 Marina de Cudeyo, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa Raquel Marina de Cudeyo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Fiske
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Barrio 59 Marina de Cudeyo, Spania

Hotellet "Casa Raquel Marina de Cudeyo" ligger i byen Marina de Cudeyo, Spania. Siden Marina de Cudeyo er en liten by, kan det hende at det ikke er mange attraksjoner umiddelbart rundt hotellet. Imidlertid er følgende noen nærliggende attraksjoner og steder av interesse:

1. Santander: Byen Santander ligger omtrent 10 kilometer nordvest for Marina de Cudeyo. Santander tilbyr ulike attraksjoner, inkludert vakre strender, Magdalena-palasset, katedralen i Santander og den strandpromenaden.

2. Parque Natural de las Marismas de Santoña, Victoria y Joyel: Denne naturparken ligger øst for Marina de Cudeyo og dekker et omfattende område med våtmarker og sanddyner. Det er et utmerket sted for fugletitting og fotturer.

3. Cabárceno Natural Park: Ligger omtrent 12 kilometer sør for Marina de Cudeyo, er denne parken et tidligere gruveområde som er omgjort til en dyrepark. Den huser et bredt utvalg av dyr og tilbyr safari-lignende turer og aktiviteter.

4. Strender: Det er flere vakre strender i nærheten, inkludert Playa de Somo, Playa de Langre og Playa de Loredo. Disse strendene er kjent for sin gyldne sand og gode surfeforhold.

5. Palacio de la Magdalena: Ligger i Santander, er dette palasset et kjent landemerke og tilbyr fantastisk sjøutsikt. Det er omgitt av en park og er et populært reisemål for avslappende turer. Innen Marina de Cudeyo i seg selv kan det være lokale butikker, restauranter og små attraksjoner. Det er best å forhøre seg direkte med hotellet for spesifikke anbefalinger angående lokale fasiliteter og nærliggende attraksjoner.

map
Casa Raquel Marina de Cudeyo
Ferieutleie

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Casa Raquel Marina de Cudeyo er et sjarmerende hotell som ligger i Marina de Cudeyo, Spania. Det er kjent for sin rolige beliggenhet, omgitt av vakre landskap og nærhet til Santanders bukt. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom, hver designet med en koselig og tradisjonell atmosfære. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, air condition, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over omgivelsene. Når det gjelder måltider, har Casa Raquel Marina de Cudeyo en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige lokale og internasjonale retter. Restauranten bruker ferske ingredienser fra den nærliggende regionen, noe som sikrer en autentisk matopplevelse. Gjestene kan nyte måltidene sine i en varm og innbydende atmosfære, og det er også en utendørs terrasse hvor de kan spise utendørs i løpet av de varmere månedene. For de som ønsker å utforske området, er hotellet ideelt plassert for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og fiske. Personalet på Casa Raquel Marina de Cudeyo har god kunnskap om de lokale severdighetene og kan gi informasjon og hjelp til gjestene. Alt i alt tilbyr Casa Raquel Marina de Cudeyo et komfortabelt og gjestfritt opphold i en pittoresk beliggenhet. Enten du ønsker en avslappende ferie eller et aktivt eventyr, gir dette hotellet den perfekte basen for oppholdet ditt i Marina de Cudeyo, Spania.

Underholdning

I nærheten av hotellet "Casa Raquel Marina de Cudeyo" i Marina de Cudeyo, Spania, er det flere underholdningsmuligheter. Noen av de populære attraksjonene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Santander: Byen Santander ligger i nærheten og tilbyr ulike underholdningsmuligheter som kunstgallerier, museer, kjøpesentre og livlig natteliv.

2. Playa de Somo: Denne vakre stranden ligger i Somo, bare en kort avstand fra Marina de Cudeyo. Det er et flott sted å slappe av, bade og nyte vannsport.

3. Cabarceno naturpark: Denne dyreparken er en populær attraksjon og ligger omtrent 22 kilometer fra Marina de Cudeyo. Den tilbyr muligheten til å se et bredt utvalg av dyr i et naturlig miljø.

4. Magdalena-halvøya: Ligger i Santander, huser denne halvøya det kjente Magdalena-palasset. Området tilbyr også pittoreske utsikter, turstier og en liten strand.

5. Picos de Europa nasjonalpark: Omtrent en times kjøretur fra Marina de Cudeyo er denne vakre nasjonalparken kjent for sine dramatiske fjellandskap, turstier og dyreliv.

6. Museo de Prehistoria y Arqueología de Cantabria (Prehistorisk og arkeologisk museum i Cantabria): Ligger i Santander, viser dette museet arkeologiske gjenstander og utstillinger relatert til regionens forhistorie.

7. Pasiegos-dalen: Disse sjarmerende dalene, som ligger en kort avstand fra Marina de Cudeyo, tilbyr vakre landskap, tradisjonell arkitektur og en mulighet til å oppleve den lokale Pasiego-kulturen.

8. Santillana del Mar: En historisk by kjent for sin godt bevarte middelalderske arkitektur, brosteinsbelagte gater og den berømte Altamira-hulen, som inneholder gammel hulekunst. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet "Casa Raquel Marina de Cudeyo".

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Raquel Marina de Cudeyo?
1. Hvor ligger Casa Raquel Marina de Cudeyo?1

Casa Raquel Marina de Cudeyo ligger i Marina de Cudeyo, Spania.

2. Kan du gi noen opplysninger om Casa Raquel Marina de Cudeyo?
2. Kan du gi noen opplysninger om Casa Raquel Marina de Cudeyo?1

Casa Raquel Marina de Cudeyo er et populært overnattingsalternativ i Marina de Cudeyo, Spania. Det tilbyr komfortable rom, en fredelig atmosfære og ulike fasiliteter for et hyggelig opphold.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Raquel Marina de Cudeyo?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Raquel Marina de Cudeyo?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Casa Raquel Marina de Cudeyo inkluderer gratis Wi-Fi, parkeringsmuligheter, en hage, en terrasse og en felles oppholdsstue.

4. Er kjæledyr tillatt på Casa Raquel Marina de Cudeyo?
4. Er kjæledyr tillatt på Casa Raquel Marina de Cudeyo?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Raquel Marina de Cudeyo.

5. Er Casa Raquel Marina de Cudeyo tilgjengelig for rullestolbrukere?
5. Er Casa Raquel Marina de Cudeyo tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Casa Raquel Marina de Cudeyo gir ikke spesifikk informasjon om tilgjengelighet for rullestolbrukere. Det anbefales å kontakte dem direkte for detaljert informasjon.

6. Hvordan kan jeg reservere på Casa Raquel Marina de Cudeyo?
6. Hvordan kan jeg reservere på Casa Raquel Marina de Cudeyo?1

Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte Casa Raquel Marina de Cudeyo direkte via telefon eller e-post.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Raquel Marina de Cudeyo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.