Spania, Manilva

Bermeja Duquesa

Urbanisation Duquesa Village Bloque 20, Portal 82, Bajo 2 Manilva, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Bermeja Duquesa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Urbanisation Duquesa Village Bloque 20, Portal 82, Bajo 2 Manilva, Spania

Hotel Bermeja Duquesa ligger i Manilva, Spania. Manilva er en liten kommune på Costa del Sol i provinsen Malaga. Rundt hotellet finner du ulike attraksjoner og fasiliteter som:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, og det finnes flere vakre strender i området. Noen populære strender i nærheten inkluderer Playa de la Duquesa og Playa de las Gaviotas.

2. Marina de la Duquesa: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Marina de la Duquesa, en pittoresk havn med et utvalg restauranter, barer og butikker. Det er et flott sted å nyte en avslappende spasertur eller spise med utsikt.

3. Golfbaner: Manilva er kjent for sine utmerkede golfbaner, og det finnes flere i nærheten. Noen populære alternativer inkluderer La Duquesa Golf & Country Club og Finca Cortesin Golf Club.

4. Restauranter og barer: Området rundt hotellet tilbyr mange alternativer for spising og underholdning. Fra tradisjonelle spanske restauranter til internasjonale retter, er det noe for enhver smak.

5. Manilva by: Innlandet fra hotellet finner du den sjarmerende byen Manilva. Den er kjent for sine hvitkalkede hus, smale gater og historiske steder. Du kan utforske dens kulturelle arv og delta på lokale festivaler hvis du besøker på rett tidspunkt.

6. Naturskjønnhet: Manilva er omgitt av naturskjønnhet, inkludert Sierra Bermeja-fjellkjeden. Fotturer og naturreservater som Los Reales de Sierra Bermeja tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter og vakre utsikter. Totalt sett ligger hotellet Bermeja Duquesa ideelt til for å utforske de vakre strendene, marinaene, golfbanene og kulturelle attraksjonene i og rundt Manilva, Spania.

map
Bermeja Duquesa
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Bermeja Duquesa er et hotell som ligger i byen Manilva, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting, deilige måltider og ulike fasiliteter for gjestene å nyte. Rom: Hotellet har velutstyrte rom som er designet for å gi et komfortabelt og avslappende opphold. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi, eget bad og balkonger eller terrasser. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert enkelt-, dobbelt- og familierom, avhengig av deres behov. Rommene er smakfullt innredet og tilbyr en koselig atmosfære for gjestene å slappe av etter en lang dag. Måltider: Bermeja Duquesa har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé for å starte dagen. Til lunsj og middag tilbyr restauranten en meny med et utvalg av internasjonale og lokale retter laget med ferske ingredienser. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, viner og lokale spesialiteter. Fasiliteter: Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Det har en romslig utendørs svømmebasseng, omgitt av solsenger og parasoller, der gjestene kan nyte solen og ta en forfriskende dukkert. I tillegg er det et treningssenter for de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. For forretningsreisende tilbyr hotellet møte- og arrangementfasiliteter med moderne audiovisuelt utstyr. Beliggenhet: Hotellet ligger i Manilva, en sjarmerende by på Costa del Sol sør i Spania. Det ligger bare en kort avstand fra stranden, noe som gjør det enkelt for gjestene å komme til den vakre kystlinjen og nyte vannaktiviteter. Byens sentrum ligger også innen gangavstand, og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og barer for gjestene å utforske. I tillegg er Manilva kjent for sine vingårder og vinproduksjon, noe som gjør det til en ideell destinasjon for vinentusiaster. Alt i alt tilbyr Bermeja Duquesa komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i byen Manilva, noe som gjør det til et flott valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker området.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Bermeja Duquesa' i Manilva, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. La Duquesa Marina: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr denne marinaen et bredt utvalg av underholdningsmuligheter som barer, restauranter og butikker. Du kan nyte en avslappet spasertur langs promenaden, se på båtene eller spise på en av restaurantene ved vannet.

2. Golfbaner: Manilva er kjent for sine vakre golfbaner. Du kan spille en runde golf på noen av de nærliggende golfbanene som La Duquesa Golf & Country Club eller Finca Cortesin Golf Club.

3. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender. Tilbring en dag med å sole deg, bade eller delta i vannsportsaktiviteter som paddleboarding eller kajakkpadling.

4. Sotogrande: Dette eksklusive boligområdet ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter. Du kan besøke Sotogrande Marina, utforske luksusbutikker og butikker eller nyte lokale retter på en av restaurantene.

5. Utflukter: Manilva er en flott base for å utforske områdene rundt. Du kan ta en dagstur til den pittoreske hvitmalte landsbyen Casares eller besøke Gibraltar, kjent for sin berømte klippe og Barbary-makak-aper.

6. Uteliv: Manilva har en livlig utelivsscene. Det er flere barer og klubber der du kan nyte live musikk, danse og sosialisere med lokale og turister. Sjekk alltid den nyeste informasjonen om COVID-19-restriksjoner og retningslinjer før du planlegger besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Bermeja Duquesa i Manilva, Spania?
1. Hvor ligger Bermeja Duquesa i Manilva, Spania?1

Bermeja Duquesa ligger i byen Manilva, som ligger i provinsen Malaga, Andalucía, Spania.

2. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Bermeja Duquesa?
2. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Bermeja Duquesa?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Bermeja Duquesa inkluderer Duquesa Port, Castillo de la Duquesa (Duquesa Castle), Playa de La Duquesa (La Duquesa Beach) og Sabinillas Promenade.

3. Hvor langt er det fra Bermeja Duquesa til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra Bermeja Duquesa til nærmeste flyplass?1

Bermeja Duquesa ligger omtrent 40 minutters kjøretur fra Gibraltar International Airport og omtrent en time og 15 minutter fra Málaga-Costa del Sol Airport.

4. Er det restauranter og butikker i nærheten av Bermeja Duquesa?
4. Er det restauranter og butikker i nærheten av Bermeja Duquesa?1

Ja, det er flere restauranter og butikker innen gangavstand fra Bermeja Duquesa. Området rundt Duquesa Port tilbyr et utvalg spisesteder og boutique-butikker.

5. Finnes det parkeringsmuligheter på Bermeja Duquesa?
5. Finnes det parkeringsmuligheter på Bermeja Duquesa?1

Bermeja Duquesa tilbyr privat parkering for beboere og gjester. Alternativt er det også offentlig parkering tilgjengelig i nærheten.

6. Hvilke fasiliteter tilbyr Bermeja Duquesa?
6. Hvilke fasiliteter tilbyr Bermeja Duquesa?1

Bermeja Duquesa tilbyr flere fasiliteter, inkludert et felles svømmebasseng, anlagte hager, et treningsstudio og 24-timers sikkerhet.

7. Er kjæledyr tillatt på Bermeja Duquesa?
7. Er kjæledyr tillatt på Bermeja Duquesa?1

Hver eiendom innen Bermeja Duquesa kan ha forskjellige retningslinjer for kjæledyr. Det er best å sjekke med eiendomsforvaltningen eller utleiefirmaet for spesifikke retningslinjer for kjæledyr.

8. Finnes det noen golfbaner i nærheten av Bermeja Duquesa?
8. Finnes det noen golfbaner i nærheten av Bermeja Duquesa?1

Ja, det er flere golfbaner i nærheten av Bermeja Duquesa, inkludert La Duquesa Golf & Country Club, Doña Julia Golf Club og Casares Costa Golf.

9. Hvor langt er det fra Bermeja Duquesa til stranden?
9. Hvor langt er det fra Bermeja Duquesa til stranden?1

Bermeja Duquesa ligger innen gangavstand fra stranden, omtrent 800 meter unna.

10. Kan jeg leie en eiendom på Bermeja Duquesa?
10. Kan jeg leie en eiendom på Bermeja Duquesa?1

Ja, det er eiendommer tilgjengelig for utleie på Bermeja Duquesa. Du kan kontakte lokale eiendomsmeglere eller eiendomsforvaltningsfirmaer for tilgjengelighet og utleiealternativer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Bermeja Duquesa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.