Spania, Malaga

Casa Pedregalejo Grupos-Familias

Calle Bolivia Malaga, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 3997 NOK Se tilbud
Casa Pedregalejo Grupos-Familias
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Bolivia Malaga, Spania

Rundt hotellet "Casa Pedregalejo Grupos-Familias" i Malaga, Spania, kan du finne følgende attraksjoner og fasiliteter:

1. Pedregalejo-stranden: Hotellet ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene enkelt kan få tilgang til de vakre sandstrendene.

2. Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder i området, som serverer ulike typer mat, som spansk, middelhavsmat og sjømat. Noen populære valg inkluderer Restaurante El Merendero, Restaurante Andrés Mariscos og La Canasta.

3. Barer og natteliv: Pedregalejo er kjent for sitt pulserende natteliv, med mange barer og puber i nærheten. Gjestene kan nyte en drink eller to på steder som El Gallinero eller Bar Hermanos Cabello.

4. Malaga sentrum: Hotellet ligger omtrent 15 minutters kjøretur fra Malagas sentrum, hvor du kan utforske attraksjoner som Malaga-katedralen, Alcazaba-festningen, Picassomuseet og den historiske bydelen.

5. Vannsport: Pedregalejo-stranden tilbyr muligheter for ulike former for vannsport, som brettseiling, kajakkpadling og seiling. Gjestene kan leie utstyr eller ta leksjoner i nærheten.

6. El Palo Promenade: En hyggelig spasertur langs El Palo Promenade, som går parallelt med stranden, tilbyr fantastisk havutsikt, palmetrær og benker å sitte og slappe av på.

7. Supermarkeder og butikker: Det er supermarkeder og lokale butikker i nærheten der gjestene kan finne dagligvarer, snacks og andre nødvendigheter.

8. Offentlig transport: Området er godt forbundet med offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske den bredere regionen Malaga, inkludert sentrum og andre nærliggende byer. Vennligst merk at denne informasjonen er basert på allmenn kunnskap og kan være gjenstand for endringer. Det anbefales alltid å dobbeltsjekke spesifikke detaljer og tilgjengelighet før du planlegger noen aktiviteter.

map
Casa Pedregalejo Grupos-Familias
Ferieutleie

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

Casa Pedregalejo Grupos-Familias er et hotell som ligger i den vakre byen Malaga, Spania. Det er et perfekt valg for store grupper eller familier som leter etter komfortabel overnatting. Hotellet tilbyr romslige og velutstyrte rom for å imøtekomme gjestenes behov. Rommene er elegant innredet og har moderne fasiliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over omgivelsene. Gjestene på Casa Pedregalejo Grupos-Familias kan nyte et utvalg av måltider på hotellets restaurant. Hotellet tilbyr deilig frokost for å starte dagen riktig. I tillegg tilbyr de en meny med tradisjonelle spanske retter til lunsj og middag, laget med ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Casa Pedregalejo Grupos-Familias ligger beleilig til nær stranden, slik at gjestene enkelt kan komme seg til sand og sjø. Det er også nært til flere attraksjoner og landemerker i Malaga, noe som gjør det til en ideell base for å utforske byen. Offentlig transport er tilgjengelig i nærheten, noe som gir enkel tilgang til andre deler av Malaga. Alt i alt lover Casa Pedregalejo Grupos-Familias et komfortabelt opphold, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for gjester som besøker Malaga, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Pedregalejo Grupos-Familias' i Malaga, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av Pedregalejo-stranden, som er et flott sted å slappe av, bade og drive med vannsport. Du kan også finne strandbarer og restauranter langs promenaden.

2. Uteliv: Malaga tilbyr et livlig uteliv med utallige barer, klubber og konsertsteder. Kun en kort avstand fra hotellet kan du utforske de pulserende gatene i Malagas sentrum, som Calle Larios og Plaza de la Constitución, som er fylt med barer og klubber.

3. Malaga havn: Hotellet ligger i nærheten av Malagas havneområde, som tilbyr ulike underholdningsalternativer. Du kan ta en rolig spasertur langs marinaen, besøke butikkene eller nyte et måltid på en av de mange vannkanten restaurantene.

4. Kulturelle attraksjoner: Malaga er kjent for sin rike historie og kulturelle attraksjoner. I nærheten av hotellet kan du besøke Museo Picasso Malaga, som huser en omfattende samling av verk av den berømte kunstneren Pablo Picasso. Alcazaba, en middelaldersk festning-palass, ligger også i nærheten og tilbyr fantastisk utsikt over byen.

5. Vannsport og utendørsaktiviteter: Hvis du er interessert i aktiv underholdning, kan du prøve ulike vannsportaktiviteter som å padle, padle kajakk eller kjøre jetski på Pedregalejo-stranden. I tillegg finnes det flere turstier og parker i området hvor du kan nyte utendørsaktiviteter. Alt i alt tilbyr Malaga et bredt spekter av underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Pedregalejo Grupos-Familias', og sørger for at det er noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hvor mange mennesker kan Casa Pedregalejo Grupos-Familias romme?
1. Hvor mange mennesker kan Casa Pedregalejo Grupos-Familias romme?1

Casa Pedregalejo Grupos-Familias kan romme opptil 10 personer.

2. Er det et minimumsoppholdskrav?
2. Er det et minimumsoppholdskrav?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 2 netter på Casa Pedregalejo Grupos-Familias.

3. Hvilke attraksjoner er i nærheten?
3. Hvilke attraksjoner er i nærheten?1

De nærliggende attraksjonene inkluderer Playa de Pedregalejo-stranden, Malaga sentrum, Malagueta-stranden og Pompidou-senteret.

4. Er kjæledyr tillatt?
4. Er kjæledyr tillatt?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Casa Pedregalejo Grupos-Familias. Det kan imidlertid være ekstra kostnader eller begrensninger.

5. Er det parkering tilgjengelig?
5. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, Casa Pedregalejo Grupos-Familias tilbyr privat parkering for gjestene.

6. Er det tilgjengelig Wi-Fi?
6. Er det tilgjengelig Wi-Fi?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig på Casa Pedregalejo Grupos-Familias.

7. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?
7. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter innen gangavstand fra Casa Pedregalejo Grupos-Familias.

8. Er det et svømmebasseng?
8. Er det et svømmebasseng?1

Nei, Casa Pedregalejo Grupos-Familias har ikke et svømmebasseng.

9. Er eiendommen barnevennlig?
9. Er eiendommen barnevennlig?1

Ja, Casa Pedregalejo Grupos-Familias er barnevennlig og tilbyr fasiliteter som høystol og babyseng etter forespørsel.

10. Er det et refunderbart depositum som kreves?
10. Er det et refunderbart depositum som kreves?1

Ja, et refunderbart depositum er påkrevd på Casa Pedregalejo Grupos-Familias. Beløpet kan variere avhengig av oppholdets lengde.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Casa Pedregalejo Grupos-Familias
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.