Spania, Malaga

Sitito Perchel Studio

Calle Plaza de Toros Vieja Malaga, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Sitito Perchel Studio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Plaza de Toros Vieja Malaga, Spania

Hotellet Sitito Perchel Studio ligger i byen Malaga, Spania. Det ligger i nabolaget Perchel, som er et travelt område som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og attraksjoner. Noen av tingene som er rundt hotellet inkluderer:

1. Plaza de la Merced: Denne plassen ligger i nærheten og er omgitt av restauranter, kafeer og butikker. Den huser også Picasso-museet, som ligger i fødestedet til den berømte kunstneren.

2. Malaga-katedralen: Denne vakre katedralen ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den er et bemerkelsesverdig landemerke i byen med imponerende arkitektur og er en populær turistattraksjon.

3. Havnen i Malaga: Hotellet ligger også i nærheten av havnen i Malaga, hvor besøkende kan finne et utvalg aktiviteter, inkludert båtturer, restauranter ved vannkanten og shopping.

4. Malaguetastanden: Ligger bare noen få minutters gange fra hotellet, er Malaguetastanden et populært sted for både turister og lokalbefolkning. Den tilbyr et langt strekk med sandstrender, restauranter ved stranden og en livlig atmosfære.

5. Alcazaba av Malaga: Denne historiske festningen ligger i nærheten og tilbyr fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Det er et flott sted å utforske og lære om historien til Malaga.

6. Shopping- og spisemuligheter: Området rundt hotellet er fylt med restauranter, kafeer og butikker, som tilbyr et bredt utvalg av matretter og muligheter for shopping for besøkende å utforske. Alt i alt ligger hotellet Sitito Perchel Studio i et førsteklasses område i Malaga, med mange attraksjoner, landemerker og fasiliteter innen gangavstand.

map
Sitito Perchel Studio
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

'Sitito Perchel Studio' er et hotell som ligger i Malaga, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og ulike fasiliteter for gjestene sine. Rom: Hotellet har moderne studioleiligheter som er velutstyrte. Disse rommene er designet for å gi komfort og bekvemmelighet til gjestene. Hvert rom er utstyrt med nødvendige fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, eget bad med dusj og et fullt utstyrt tekjøkken. Måltider: Hotellet tilbyr en restaurant hvor gjestene kan nyte deilige måltider under oppholdet. Restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med ferske ingredienser. Gjestene kan også velge å få måltidene sine levert til rommet eller utforske nærliggende spisesteder i området rundt. Fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og restauranten, 'Sitito Perchel Studio', tilbyr hotellet flere fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Noen av fasilitetene inkluderer en døgnåpen resepsjon, vaskerifasiliteter, bagasjeoppbevaring og en turistinformasjon som kan hjelpe gjestene med å planlegge aktiviteter og sightseeing i Malaga. Gjestene kan også benytte seg av gratis Wi-Fi i fellesområdene på hotellet. Beliggenhet: Hotellet ligger i hjertet av Malaga, med enkel tilgang til mange populære attraksjoner, butikker, restauranter og offentlig transport. Det ligger i nærheten av Malaga-porten, Picasso-museet og Malagueta-stranden, noe som gjør det til et praktisk valg for turister som besøker byen. Alt i alt gir 'Sitito Perchel Studio' komfortabel overnatting, deilige måltider og praktiske fasiliteter for reisende som besøker Malaga, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotell Sitito Perchel Studio i Malaga, Spania. Her er noen få forslag:

1. Museo Picasso Málaga: Ligger bare en kort spasertur unna hotellet, dette museet er dedikert til verkene til den berømte kunstneren Pablo Picasso. Det huser en stor samling av hans malerier, skulpturer og keramikk.

2. Teatro Cervantes: Denne historiske teateret viser en rekke forestillinger, inkludert teaterstykker, konserter og danseforestillinger. Sjekk programmet deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

3. Alcazaba i Malaga: Denne gamle festningen er en populær turistattraksjon og tilbyr fantastisk utsikt over byen. Utforsk de godt bevarte ruinene, vakre hager og lær om Malagas historie.

4. Picassos fødestedsmuseum: Besøk fødestedet til den legendariske kunstneren Pablo Picasso, som er blitt omgjort til et museum. Oppdag tidlig liv og påvirkninger på Picassos kunstnerkarriere gjennom ulike utstillinger.

5. Malaga-katedralen: Denne imponerende katedralen ligger i hjertet av byen. Ta en tur i interiøret, klatre opp i tårnet for panoramautsikt, eller delta på en religiøs tjeneste hvis du er interessert.

6. Malaga Park: Nyt en avslappende spasertur i denne vakre parken, som har frodige hager, fontener og skulpturer. Det er et flott sted å slappe av og unnslippe den travle byen.

7. Malaga-strendene: Malaga er kjent for sin vakre kystlinje og det er mange strender. Tilbring en dag med soling, bading eller prøv vannsport på Playa de la Malagueta eller La Caleta-stranden.

8. Malaga havn: Besøk den travle havneområdet, der du finner kjøpesentre, restauranter og et pulserende natteliv. Ta en båttur eller bare nyt den livlige atmosfæren. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Sitito Perchel Studio. Malaga har en livlig kulturscene, så det kan være ytterligere arrangementer, festivaler eller utstillinger som finner sted under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvilke tjenester tilbyr Sitito Perchel Studio?
1. Hvilke tjenester tilbyr Sitito Perchel Studio?1

Sitito Perchel Studio tilbyr et utvalg av tjenester, inkludert grafisk design, webdesign, merkevarebygging og markedsføringskonsultasjon

2. Hvor lenge har Sitito Perchel Studio drevet?
2. Hvor lenge har Sitito Perchel Studio drevet?1

Sitito Perchel Studio har vært i drift i over 10 år, etablert i 2010

3. Hvilke bransjer spesialiserer Sitito Perchel Studio seg i?
3. Hvilke bransjer spesialiserer Sitito Perchel Studio seg i?1

Sitito Perchel Studio jobber med kunder fra ulike bransjer, inkludert hotell- og restaurantbransjen, turisme, eiendom og detaljhandel

4. Er tjenestene som tilbys av Sitito Perchel Studio tilgjengelig internasjonalt?
4. Er tjenestene som tilbys av Sitito Perchel Studio tilgjengelig internasjonalt?1

Ja, Sitito Perchel Studio betjener både nasjonale og internasjonale kunder, og tilbyr tjenester eksternt

5. Kan Sitito Perchel Studio hjelpe med sosiale medier-håndtering?
5. Kan Sitito Perchel Studio hjelpe med sosiale medier-håndtering?1

Ja, Sitito Perchel Studio tilbyr sosiale medier-håndteringstjenester for å hjelpe kunder med å etablere og opprettholde sin online tilstedeværelse

6. Tilbyr Sitito Perchel Studio nettside-utviklingstjenester?
6. Tilbyr Sitito Perchel Studio nettside-utviklingstjenester?1

Ja, Sitito Perchel Studio spesialiserer seg på nettside-utvikling og skaper skreddersydde nettsider for å møte spesifikke klientbehov

7. Hvordan kan jeg kontakte Sitito Perchel Studio for mer informasjon eller for å be om et tilbud?
7. Hvordan kan jeg kontakte Sitito Perchel Studio for mer informasjon eller for å be om et tilbud?1

Du kan kontakte Sitito Perchel Studio ved å besøke deres nettside og fylle ut kontaktskjemaet, eller ved å ta kontakt med dem via e-post eller telefon. Kontaktinformasjonen deres er tilgjengelig på nettsiden deres

8. Finnes det noen attester eller case-studier tilgjengelig for gjennomgang?
8. Finnes det noen attester eller case-studier tilgjengelig for gjennomgang?1

Ja, Sitito Perchel Studio har en avsnitt for attester på nettsiden deres hvor du kan lese tilbakemeldinger fra tidligere kunder. De har også case-studier tilgjengelig som viser deres tidligere prosjekter

9. Tilbyr Sitito Perchel Studio noen andre tjenester i tillegg til design og markedsføring?
9. Tilbyr Sitito Perchel Studio noen andre tjenester i tillegg til design og markedsføring?1

Ja, Sitito Perchel Studio tilbyr også fotograferingstjenester og skaper profesjonelt visuelt innhold for kundens merkevarebygging og markedsføringsbehov

10. Er Sitito Perchel Studio åpne for samarbeid med andre byråer eller frilansere?
10. Er Sitito Perchel Studio åpne for samarbeid med andre byråer eller frilansere?1

Ja, Sitito Perchel Studio er åpne for samarbeids- og partnerskapsmuligheter med andre byråer og frilansere for å kunne tilby omfattende tjenester til kundene. De verdsetter profesjonelle forhold og kreative samarbeid.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av Sitito Perchel Studio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.