Spania, Malaga

Apartamento Montano

Calle Montano 4 Malaga, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Montano
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Montano 4 Malaga, Spania

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i nærheten av Apartamento Montano i Malaga, Spania inkluderer:

1. Malaga katedral: Denne fantastiske katedralen ligger i den historiske bykjernen i Malaga, bare en kort avstand fra hotellet.

2. Alcazaba i Malaga: Denne mauriske festningen ligger på en fjelltopp med utsikt over byen og tilbyr spektakulær utsikt. Den ligger i nærheten av katedralen.

3. Picasso-museet: Museet viser verkene til den berømte spanske kunstneren, Pablo Picasso. Det ligger i hjertet av den historiske bykjernen, nær hotellet.

4. Malaga havn: Et travelt og livlig område hvor besøkende kan nyte en avslappende spasertur, besøke Pompidou-senteret eller ta båt for å utforske kysten.

5. Malaga Park: En vakker park med frodig grøntområder, fontener og skulpturer, perfekt for en avslappende spasertur. Den ligger nær havnen.

6. Plaza de la Constitucion: Denne sentrale plassen er omgitt av butikker, kafeer og landemerker. Den arrangerer ofte ulike arrangementer og aktiviteter og ligger innen gangavstand fra hotellet.

7. Malaga sentralmarked: Et yrende marked hvor besøkende kan finne ferske grønnsaker, sjømat og lokale delikatesser. Det ligger i nærheten av bysentrum.

8. Malagueta-stranden: En populær sandstrand som ligger rett øst for bysentrum. Den tilbyr mange muligheter for soling og vannaktiviteter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker i nærheten av Apartamento Montano i Malaga, Spania. Det er også mange restauranter, barer, butikker og andre fasiliteter i området rundt.

map
Apartamento Montano
Leilighet

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

'Apartamento Montano' er et hotell som ligger i Malaga, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Rommene på 'Apartamento Montano' er godt utstyrte og designet for å gi et avslappende og hyggelig opphold. De er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme behovene til ulike gjester, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Hotellet tilbyr også ulike måltidsalternativer for gjestene sine. En frokostbuffé er tilgjengelig hver morgen, med et utvalg av ferske og deilige retter for å starte dagen. Gjestene kan også nyte måltider på hotellets restaurant, som serverer ulike lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både á la carte og bufféalternativer, slik at det er noe som tilfredsstiller enhver gjests smak. I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr 'Apartamento Montano' også andre fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Hotellet har en takterrasse med panoramautsikt over byen, hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink. Det er også et treningssenter for de som ønsker å være aktive under oppholdet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon som tilbyr tjenester som concierge-hjelp, oppbevaring av bagasje og turinformasjon. Alt i alt tilbyr 'Apartamento Montano' en hyggelig opplevelse med komfortable rom, deilige måltider og ulike fasiliteter for å imøtekomme gjestenes behov. Den praktiske beliggenheten i Malaga gjør det til et flott valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker området.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Apartamento Montano i Malaga, Spania. Her er noen forslag:

1. Malaga-katedralen: Besøk den imponerende katedralen som ligger cirka 15 minutter unna hotellet. Utforsk den vakre arkitekturen og historiske betydningen.

2. Picasso-museet i Malaga: Fordyp deg i verkene til en av verdens største kunstnere på dette museet dedikert til Pablo Picasso. Det ligger rundt 10 minutter unna hotellet.

3. Alcazaba i Malaga: Oppdag festning-palasset Alcazaba, som ligger bare noen få minutter unna hotellet. Nyt panoramautsikten over byen og utforsk dens rike historie.

4. Malaga Park: Ta en avslappende spasertur i denne vakre parken, som ligger rundt 15 minutter unna. Nyt grøntområder, fontener og skulpturer mens du slapper av og nyter atmosfæren.

5. Malagueta-stranden: Nyt sol, sand og hav på den nærliggende Malagueta-stranden, som ligger omtrent 20 minutter unna hotellet. Ta en dukkert i Middelhavet eller delta i ulike vannsportsaktiviteter.

6. Malaga havn: Utforsk Malagas livlige havneområde, som ligger en kort avstand unna. Her finner du mange barer, restauranter og butikker, samt fantastisk utsikt og en livlig atmosfære.

7. Teatro Cervantes: For teaterentusiaster er Teatro Cervantes et utmerket valg. Det ligger rundt 15 minutter unna og tilbyr variasjon av forestillinger, inkludert skuespill, konserter og danseforestillinger. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av Apartamento Montano i Malaga, Spania. Enten du liker kunst, historie, natur eller natteliv, er det noe for alle å glede seg over i denne vakre byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Montano i Malaga, Spania?
1. Hvor ligger Apartamento Montano i Malaga, Spania?1

Apartamento Montano ligger i Malaga, Spania.

2. Hvilke fasiliteter finnes på Apartamento Montano?
2. Hvilke fasiliteter finnes på Apartamento Montano?1

Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på Apartamento Montano inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, TV, balkong med utsikt over byen og vaskemaskin.

3. Hvor mange soverom har Apartamento Montano?
3. Hvor mange soverom har Apartamento Montano?1

Apartamento Montano har ett soverom.

4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Montano?
4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Montano?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento Montano.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • 24-timers resepsjon
  • Hurtig innsjekking/utsjekking
Anmeldelse av Apartamento Montano
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.