Spania, Malaga

Letmalaga Popolo

Calle San Bartolome Malaga, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Letmalaga Popolo
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle San Bartolome Malaga, Spania

Rundt hotellet Letmalaga Popolo i Malaga, Spania, finnes det flere populære attraksjoner, butikker, restauranter og landemerker. Noen av de kjente stedene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Calle Larios: En kjent gågate med butikker, boutiquer og kafeer. Den er kjent for sin livlige atmosfære og er et av byens hovedområder for shopping.

2. Malaga-katedralen: Ligger en kort spasertur fra hotellet, er Malaga-katedralen en imponerende renessanse-katedral. Den har imponerende arkitektur og tilbyr fantastisk utsikt over byen fra taket.

3. Alcazaba: En gammel maurisk festning som ligger i nærheten av hotellet. Besøkende kan utforske de vakre hagene, gårdsplassene og de imponerende veggene på dette historiske stedet.

4. Picasso-museet: Bare noen få minutter unna viser Picasso-museet verkene til den kjente kunstneren Pablo Picasso. Det huser en stor samling av hans malerier, skulpturer, keramikk og tegninger.

5. Sentralmarkedet Atarazanas: Et travelt marked der besøkende kan finne ferske råvarer, lokale delikatesser og ulike matboder. Det er et utmerket sted å oppleve den lokale gastronomien.

6. Malaga-parken: En herlig, pittoresk park perfekt for avslappende spaserturer. Den har vakkert anlagte hager, fontener og skyggefulle områder.

7. Malagueta-stranden: En populær strand i nærheten av hotellet som tilbyr en stor sandstrand og krystallklart vann. Besøkende kan nyte soling, bading eller delta i ulike vannaktiviteter.

8. Gibralfaro-slottet: Ligger på en høyde med utsikt over byen, tilbyr Gibralfaro-slottet panoramautsikt over Malaga. Det er en gammel festning med en rik historie, noe som gjør det til en populær turistattraksjon. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Letmalaga Popolo-hotellet. Malaga er en livlig by med et overflod av kulturelle, historiske og fritidstilbud, noe som sikrer at besøkende har mye å utforske og nyte.

map
Letmalaga Popolo
Hotell

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

'Letmalaga Popolo' er et hotell som ligger i Malaga, Spania. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Hotellet har moderne og stilfulle rom som er designet for å imøtekomme behovene til ulike typer reisende. Rommene er godt utstyrt med viktige fasiliteter som air condition, oppvarming, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom tilbyr også vakker utsikt over byen. Det er ulike typer rom tilgjengelig, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillingerom, tremannsrom og familierom. Gjestene kan velge et rom som passer deres preferanser og behov. Rommene blir nøye vedlikeholdt og gir en koselig og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr måltider på sin egen restaurant, og gir gjestene en praktisk spiseopplevelse. Restauranten serverer deilig spansk mat laget av dyktige kokker. Gjestene kan nyte en rekke tradisjonelle retter og lokale spesialiteter. Restauranten tilbyr også et utvalg av viner og andre drikkevarer som passer til måltidet. I tillegg tilbyr hotellet en frokostbuffé til gjestene. Frokostutvalget inkluderer en rekke varme og kalde retter, bakverk, fersk frukt, frokostblandinger og drikkevarer. Det er en flott måte å starte dagen på og gir gjestene energi til deres aktiviteter. Alt i alt er 'Letmalaga Popolo' et hotell i Malaga som tilbyr komfortable rom og en spiseopplevelse som viser frem smakene av spansk mat.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Letmalaga Popolo' i Malaga, Spania. Noen av de beste attraksjonene og underholdningstilbudene i området inkluderer:

1. Malaga-katedralen: Besøk den imponerende Malaga-katedralen, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Beundre den vakre arkitekturen og lær om historien til dette ikoniske landemerket.

2. Alcazaba of Malaga: Utforsk Alcazaba of Malaga, en godt bevart maurisk festning med fantastisk utsikt over byen. Ta en avslappende spasertur i hagene og oppdag den rike historien til denne gamle strukturen.

3. Picasso-museet: Oppdag verkene til den berømte kunstneren Pablo Picasso på Picasso-museet. Dette museumet ligger i hjertet av byen og inneholder en omfattende samling av Picassos kunstverk og gir innsikt i hans liv og kunstneriske reise.

4. Malaga Park: Nyt en avslappende spasertur eller piknik i vakre Malaga Park. Med sin frodige vegetasjon, fontener og skulpturer, gir denne parken en fredelig flukt fra den travle bykjernen.

5. Malagueta-stranden: Nyt solen og tilbring en dag på stranden på Malagueta-stranden. Bare noen få minutters gange fra hotellet kan du slappe av på sandstrendene eller ta en dukkert i det klare vannet i Middelhavet.

6. Plaza de la Merced: Besøk Plaza de la Merced, en livlig torg fylt med kafeer, restauranter og butikker. Dette livlige området er også fødestedet til Pablo Picasso og har en statue til ære for ham.

7. Malaga havn: Ta en spasertur langs den vakre Malaga havnen, som er omgitt av butikker, barer og restauranter. Nyt den fantastiske utsikten over vannkanten og se båtene seile forbi.

8. Flamenco-show: Opplev den tradisjonelle spanske kunstformen flamenco ved å delta på et live flamenco-show. Det finnes ulike spillesteder i Malaga som tilbyr autentiske forestillinger som viser lidenskapen og intensiteten til denne dansen. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Letmalaga Popolo' i Malaga, Spania. Byen har en livlig kulturscene med mange attraksjoner å utforske, noe som garanterer et minneverdig opphold.

Anmeldelse av Letmalaga Popolo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.