Spania, Madrid

Alterhome Paseo De Las Tapas

Calle Cava Baja Madrid, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Paseo De Las Tapas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Cava Baja Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Alterhome Paseo De Las Tapas' i Madrid, Spania, vil du finne ulike attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer: - Museo Nacional del Prado: Et anerkjent kunstmuseum som ligger omtrent 15 minutter unna til fots. - Retiro Park: En stor park og grøntområde perfekt for avslappende turer og piknik, som ligger omtrent 20 minutter unna til fots. - Puerta del Sol: Den pulserende bykjernen og en av de mest berømte torgene i Madrid, som ligger omtrent 20 minutter unna til fots. - Plaza Mayor: Et vakkert torg kjent for sin arkitektur og omkringliggende restauranter, omtrent 15 minutter unna til fots. - Mercado de San Miguel: Et livlig matmarked som tilbyr en rekke spanske delikatesser, bare noen få minutter unna hotellet. - Forskjellige tapasbarer og restauranter: Området rundt hotellet er kjent for sin livlige tapasscene, med mange etablissementer som tilbyr tradisjonelle spanske matvalg. - Flere butikker, bottegaer og supermarkeder ligger også innen gangavstand, noe som gjør det praktisk for shopping eller å kjøpe dagligvarer.

map
Alterhome Paseo De Las Tapas
Hotell

Til sentrum1.0

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Alterhome Paseo De Las Tapas" i Madrid, Spania. Her er noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene i nærheten:

1. Puerta del Sol: En travel plass kjent for sine butikker, restauranter, gateartister og ikoniske klokketårn "Tio Pepe". Det er et flott sted å utforske og nyte den livlige atmosfæren.

2. Plaza Mayor: En av Madrids hovedplasser, kjent for sin vakre arkitektur og livlige atmosfære. Det er mange kafeer, barer og restauranter rundt plassen hvor du kan nyte mat og drikke.

3. Mercado de San Miguel: Et historisk matmarked som tilbyr et bredt utvalg av deilige tapas, sjømat, ost og andre lokale delikatesser. Det er et flott sted å oppleve de tradisjonelle smakene av Madrid.

4. Rastro Market: Det største utendørs loppemarkedet i Madrid som holdes hver søndag. Her kan du finne et bredt utvalg av varer, inkludert vintageklær, antikviteter, suvenirer, kunstverk og mye mer.

5. Royal Palace of Madrid: Et imponerende palass som også fungerer som den spanske kongefamiliens offisielle residens. Besøkende kan utforske de storslåtte rommene, vakre hager og nyte de sporadiske musikkkonsertene som arrangeres der.

6. Teatro Real: Madrids hovedopera, som arrangerer en rekke opera, ballett- og klassiske musikkforestillinger. Sjekk programmet for eventuelle forestillinger eller konserter under ditt besøk.

7. Museo del Prado: Et av verdens mest kjente kunstgallerier som viser verk av kjente kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco. Museet huser en omfattende samling av europeisk kunst. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Alterhome Paseo De Las Tapas-hotellet. Madrid byr på en livlig kulturscene med mange attraksjoner, teatre, museer og livlige gater å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er Alterhome Paseo De Las Tapas?
1. Hva er Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas er en utleieleilighet som ligger i Madrid, Spania. Den er en del av en ferieutleietjeneste som tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold i byen

2. Hvor mange soverom har Alterhome Paseo De Las Tapas?
2. Hvor mange soverom har Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas har vanligvis to soverom og kan romme opptil fire gjester

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Alterhome Paseo De Las Tapas?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Alterhome Paseo De Las Tapas inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, bad, stue med TV, gratis Wi-Fi, air condition og oppvarming

4. Er Alterhome Paseo De Las Tapas sentralt plassert?
4. Er Alterhome Paseo De Las Tapas sentralt plassert?1

Ja, Alterhome Paseo De Las Tapas ligger sentralt i Madrid, slik at gjester enkelt kan få tilgang til nærliggende attraksjoner, restauranter og butikker

5. Kan jeg booke Alterhome Paseo De Las Tapas for et kort opphold?
5. Kan jeg booke Alterhome Paseo De Las Tapas for et kort opphold?1

Ja, Alterhome Paseo De Las Tapas er tilgjengelig for kortsiktige utleie, noe som gjør det egnet for både korte opphold og lengre ferier

6. Er Alterhome Paseo De Las Tapas familievennlig?
6. Er Alterhome Paseo De Las Tapas familievennlig?1

Ja, Alterhome Paseo De Las Tapas er familievennlig og kan romme familier med barn

7. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Paseo De Las Tapas?
7. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Det avhenger av spesifikke regler og retningslinjer for Alterhome Paseo De Las Tapas. Det anbefales å kontakte utleietjenesten direkte for å spørre om deres regler for kjæledyr

8. Er det parkering tilgjengelig på Alterhome Paseo De Las Tapas?
8. Er det parkering tilgjengelig på Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Tilgjengeligheten for parkering kan variere. Det anbefales å bekrefte med utleietjenesten om parkering er tilgjengelig og om det medfører ekstra kostnader

9. Hvordan kan jeg booke Alterhome Paseo De Las Tapas?
9. Hvordan kan jeg booke Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Du kan booke Alterhome Paseo De Las Tapas via deres nettside eller gjennom ulike online reiseplattformer. Det innebærer vanligvis å velge ønskede datoer og følge instruksjonene som blir gitt for reservasjonen

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Alterhome Paseo De Las Tapas?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Alterhome Paseo De Las Tapas?1

Alterhome Paseo De Las Tapas ligger i Madrid, Spania, og gir enkel tilgang til attraksjoner som Puerta del Sol, Plaza Mayor, Det kongelige palasset i Madrid, Pradomuseet og Retiro-parken.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alterhome Paseo De Las Tapas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.