Spania, Madrid

Heima Salamanca District MillaDeOro

Calle de Ayala 44 Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud fra 4747 NOK Se tilbud
Heima Salamanca District MillaDeOro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle de Ayala 44 Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Heima Salamanca District MillaDeOro' i Madrid, Spania, finnes det flere fasiliteter, attraksjoner og severdigheter.

1. Shopping: Hotellet ligger i det eksklusive Salamanca-distriktet, kjent for sine luksuriøse butikker, high-end butikker og designermerker. Du kan finne berømte handlegater som Calle de Serrano og Calle de Velázquez i nærheten.

2. Spisesteder: Det er mange restauranter, kafeer og barer i området som tilbyr et bredt utvalg av kjøkkener. Fra tradisjonelle spanske tapas til internasjonale fusionretter, er det alternativer for enhver smak.

3. Retiro Park: En av Madrids største parker, Retiro Park, ligger innen gangavstand fra hotellet. Den tilbyr vakre hager, joggingstier, båtliv på innsjøen og kulturelle attraksjoner som Crystal Palace og Palacio de Velázquez.

4. Museer: Det berømte Golden Triangle of Art, som består av tre store museer, er ikke langt fra hotellet. Prado-museet, Reina Sofia-museet og Thyssen-Bornemisza-museet huser verdenskjente kunstverk og utstillinger.

5. Kulturelle landemerker: Hotellet er nær flere kulturelle landemerker som Puerta de Alcalá, en nyklassisk triumfbue, og Plaza de Cibeles, kjent for sin storslåtte arkitektur og Cibeles-fontene.

6. Forretningsdistrikt: Salamanca-distriktet er også hjemmet til mange forretnings- og finansinstitusjoner, noe som gjør det til et praktisk sted for forretningsreisende.

7. Metrotilgang: Hotellet er godt forbundet med Madrids metro-system, med flere metrostasjoner i nærheten. Dette gjør det enkelt å komme til andre deler av byen, inkludert turistattraksjoner som Puerta del Sol og Gran Vía. Generelt sett tilbyr hotellet 'Heima Salamanca District MillaDeOro' i Madrid nærhet til eksklusiv shopping, kulturelle landemerker, museer, parker og praktiske transportalternativer.

map
Heima Salamanca District MillaDeOro
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Heima Salamanca District MillaDeOro er et hotell som ligger i det prestisjetunge Salamanca-distriktet i Madrid, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og moderne overnattingsmuligheter, samt utmerkede spisemuligheter for gjestene sine. Rommene på Heima Salamanca District MillaDeOro er designet for å skape en avslappende og koselig atmosfære. De er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Rommene er romslige og godt møblert, og sikrer et komfortabelt opphold for gjestene sine. Hotellet tilbyr også forskjellige måltidsalternativer for å imøtekomme ulike preferanser. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé som tilbyr en rekke ferske og smakfulle alternativer for å starte dagen. I tillegg har hotellet en restaurant på stedet som serverer et utvalg av internasjonale og middelhavsretter, laget med førsteklasses ingredienser. Hotellets beliggenhet i Salamanca-distriktet gir gjestene enkel tilgang til mange av Madrids attraksjoner, inkludert eksklusive shoppingområder, kulturelle knutepunkter og livlig natteliv. Distriktet er kjent for sin vakre arkitektur, elegante butikker og gode spisemuligheter. Alt i alt tilbyr Heima Salamanca District MillaDeOro komfortable overnattingsmuligheter, utmerkede spisemuligheter og en førsteklasses beliggenhet i et av Madrids mest ettertraktede distrikter, noe som gjør det til et flott valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Heima Salamanca District MillaDeOro' i Madrid, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Shopping: Hotellet ligger i det eksklusive Salamanca-området, kjent for sin high-end shopping. Gjestene kan nyte å bla gjennom luksuriøse butikker og designerbutikker langs de nærliggende gatene Calle Serrano og Calle Velázquez.

2. Museer og kunstgallerier: Madrid huser et bredt spekter av museer og kunstgallerier. To bemerkelsesverdige nær hotellet er Nasjonalmuseet for arkeologi og Lazaro Galdiano-museet, begge ligger innen gangavstand.

3. Retiro Park: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Retiro-parken, en stor grønn oase i hjertet av byen. Gjestene kan ta en spasertur, leie en robåt på innsjøen eller bare slappe av og nyte den vakre naturen.

4. Natteliv: Salamanca-området har en livlig nattelivsscene, med mange barer og klubber som passer til forskjellige smaker. Gjestene kan utforske området og finne steder som spiller levende musikk, vert DJ-sett eller tilbyr ulike underholdningsalternativer.

5. Restauranter og kafeer: Hotellet er omgitt av et bredt utvalg spisesteder, fra tradisjonelle spanske tapasbarer til internasjonale kjøkken. Gjestene kan nyte et måltid eller en drink på en av de mange restaurantene og kafeene i nabolaget.

6. Teatre: Madrid er kjent for sin pulserende teaterscene, og det er flere teatre i nærheten av hotellet der gjestene kan se en live forestilling, inkludert Teatro Infanta Isabel og Teatro Fernán Gómez.

7. Sport og rekreasjon: For de som er interessert i sport og rekreasjon, tilbyr det nærliggende sportsenteret, Centro Deportivo Municipal José María Cagigal, fasiliteter for ulike aktiviteter, inkludert svømming, tennis og trening. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Heima Salamanca District MillaDeOro' i Madrid. Byen har mye mer å tilby, og gjestene kan utforske videre basert på deres interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Heima Salamanca District MillaDeOro?
1. Hva er Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Heima Salamanca District MillaDeOro er et populært handelsdistrikt i Madrid, Spania, kjent for sine luksuriøse og eksklusive butikker

2. Hvor ligger Heima Salamanca District MillaDeOro?
2. Hvor ligger Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Det ligger i Salamanca-distriktet i Madrid, som regnes som et av byens mest velstående og eksklusive områder

3. Hvilke typer butikker finnes i Heima Salamanca District MillaDeOro?
3. Hvilke typer butikker finnes i Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Heima Salamanca District MillaDeOro huser et bredt utvalg av luksusmerker og eksklusive butikker, inkludert motebutikker, smykkebutikker, gourmetmatbutikker, kunstgallerier og mer

4. Er Heima Salamanca District MillaDeOro en populær turistattraksjon?
4. Er Heima Salamanca District MillaDeOro en populær turistattraksjon?1

Ja, Heima Salamanca District MillaDeOro er et populært reisemål for turister, spesielt for de som leter etter luksuriøse shoppingopplevelser eller ønsker å utforske den eksklusive siden av Madrid

5. Finnes det noen kjente landemerker eller attraksjoner i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro?
5. Finnes det noen kjente landemerker eller attraksjoner i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Ja, det er flere kjente landemerker i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro, inkludert Retiro-parken, Puerta de Alcalá og Nasjonalmuseet for arkeologi

6. Hva er åpningstidene til Heima Salamanca District MillaDeOro?
6. Hva er åpningstidene til Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Åpningstidene for de enkelte butikkene kan variere, men generelt er de fleste butikkene i Heima Salamanca District MillaDeOro åpne fra rundt kl. 10:00 til kl. 20:00, mandag til lørdag

7. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro?
7. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Ja, det finnes parkeringsmuligheter og parkeringshus i nærheten av Heima Salamanca District MillaDeOro for besøkende som ønsker å kjøre til området

8. Finnes det noen restauranter eller kafeer i Heima Salamanca District MillaDeOro?
8. Finnes det noen restauranter eller kafeer i Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Ja, det er flere restauranter og kafeer spredt rundt i distriktet, som tilbyr et utvalg av matretter og spisesteder for besøkende å nyte etter sin shoppingopplevelse

9. Kan jeg finne noen budsjettvennlige butikker i Heima Salamanca District MillaDeOro?
9. Kan jeg finne noen budsjettvennlige butikker i Heima Salamanca District MillaDeOro?1

Mens Heima Salamanca District MillaDeOro primært er kjent for sine luksus- og eksklusive butikker, kan det være noen mer rimelige alternativer tilgjengelig, spesielt under salgssesonger eller i visse butikker som retter seg mot et bredere utvalg av budsjetter

10. Er Heima Salamanca District MillaDeOro lett tilgjengelig med offentlig transport?
10. Er Heima Salamanca District MillaDeOro lett tilgjengelig med offentlig transport?1

Ja, Heima Salamanca District MillaDeOro er godt forbundet med offentlig transport. Besøkende kan komme til området med metro, buss eller taxi, med flere stopp og stasjoner i nærheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Heima Salamanca District MillaDeOro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.