Spania, Madrid

Duplex Plaza Mayor City Center

Calle del Principe Anglona Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2288 NOK Se tilbud
Duplex Plaza Mayor City Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle del Principe Anglona Madrid, Spania

Hotellet Duplex Plaza Mayor City Center ligger midt i hjertet av Madrid, Spania, nær den historiske Plaza Mayor. Det er omgitt av ulike attraksjoner, restauranter, barer, butikker og kulturelle steder. Noen nærliggende interessante steder inkluderer:

1. Plaza Mayor: En historisk torg som dateres tilbake til 1600-tallet, kjent for sin ikoniske arkitektur, livlige atmosfære og utallige kafeer og butikker.

2. Mercado de San Miguel: Et berømt matmarked som tilbyr et utvalg av gourmet tapas, tradisjonelle spanske retter og lokale produkter.

3. Puerta del Sol: Et annet sentralt torg i Madrid, kjent for sin ikoniske klokketårn og livlige aktivitet. Det er et populært møtepunkt og utgangspunkt for å utforske byen.

4. Gran Via: En viktig handlegate i Madrid, med butikker, teatre og hoteller. Den er kjent for sitt livlige natteliv og mange underholdningsmuligheter.

5. Det kongelige palass i Madrid: Den offisielle residensen til den spanske kongefamilien, et storslått palass med vakre hager og imponerende arkitektur.

6. Retiro Park: En stor park i hjertet av byen, som tilbyr en fredelig oase med hager, innsjøer og turstier.

7. Museo Nacional del Prado: Et av verdens mest berømte kunstmuseer, som huser en enorm samling av europeisk kunst, inkludert mesterverk av kjente kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco.

8. Museo Reina Sofia: Et moderne kunstmuseum, kjent for sin samling av moderne verk, inkludert Picassos ikoniske maleri, Guernica.

9. Thyssen-Bornemisza Museum: Et kunstmuseum som huser en mangfoldig samling som spenner fra middelalderen til samtidskunst, inkludert verk av Van Gogh, Renoir, Monet og mer.

10. Lavapiés nabolag: Et livlig og flerkulturelt nabolag i Madrid, kjent for sitt varierte matutvalg, gatekunst og livlige natteliv. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene som ligger i nærheten av Duplex Plaza Mayor City Center hotel.

map
Duplex Plaza Mayor City Center
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Duplex Plaza Mayor City Center er et hotell som ligger i hjertet av Madrid, Spania. Det tilbyr en praktisk beliggenhet nær den ikoniske Plaza Mayor, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som ønsker å utforske byen og dens attraksjoner. Hotellet har komfortable og moderne rom som er designet for å gi gjestene et avslappende og hyggelig opphold. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som air conditioning, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Det finnes ulike romtyper tilgjengelig for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Disse inkluderer standardrom, superiorrom, familierom og duplexrom. Duplexrommene er spesielt romslige og tilbyr en separat stueområde på en annen etasje, noe som gir ekstra privatliv og komfort. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en frokosttjeneste slik at gjestene kan starte dagen komfortabelt. Imidlertid har det ikke en restaurant på stedet for lunsj eller middag. Likevel, med sin sentrale beliggenhet, er det mange spisemuligheter tilgjengelig innen gangavstand fra hotellet. Gjester kan utforske de livlige gatene i Madrid og finne et utvalg av restauranter, kafeer og barer som passer deres smak og preferanser. Alt i alt, Duplex Plaza Mayor City Center gir et behagelig og praktisk opphold med godt utstyrte rom og en flott beliggenhet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Duplex Plaza Mayor City Center Hotel i Madrid, Spania. Noen av de populære nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Plaza Mayor: Ligger rett ved siden av hotellet, er Plaza Mayor en historisk plass kjent for sin imponerende arkitektur, livlige atmosfære og ulike restauranter og kafeer.

2. Mercado de San Miguel: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Mercado de San Miguel et pulserende matmarked som tilbyr et bredt utvalg av regional og internasjonal mat. Det er et flott sted å nyte et måltid eller prøve noen lokale delikatesser.

3. Royal Palace of Madrid: Ligger cirka 10 minutter unna hotellet, er Royal Palace et "must-see" landemerke. Besøkende kan utforske det overdådige palasset, dets vakre hager og nyte den spektakulære utsikten fra Sabatini-hagene.

4. Puerta del Sol: Omtrent en 15-minutters spasertur fra hotellet, er Puerta del Sol en travel plass og et av Madrids mest kjente landemerker. Den tilbyr mange butikker, gateartister og det ikoniske statuen av bjørnen og jordbærtreet.

5. Gran Via: Kjent som "Spansk Broadway," er Gran Via en stor handlegate i Madrid fylt med teatre, kinoer, butikker og restauranter. Det er et flott sted å se en forestilling eller nyte litt shoppingterapi.

6. El Retiro-parken: En kort avstand fra hotellet, er El Retiro-parken et vakkert grøntområde perfekt for en rolig spasertur, piknik eller båttur på innsjøen. Parken huser også flere skulpturer, hager og det fantastiske Crystal Palace.

7. Prado-museet: Ligger rundt 15 minutter fra hotellet, er Prado-museet et av verdens fremste kunstgallerier som huser en omfattende samling mesterverk av europeiske kunstnere som Goya, Velázquez og El Greco. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Duplex Plaza Mayor City Center Hotel. Madrid har en pulserende kulturscene med mange museer, teatre og utesteder, noe som sikrer at det er noe for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til Duplex Plaza Mayor City Center i Madrid, Spania?
1. Hvor er beliggenheten til Duplex Plaza Mayor City Center i Madrid, Spania?1

Duplex Plaza Mayor City Center er plassert i det sentrale området Plaza Mayor i Madrid, Spania

2. Hvor mange soverom har Duplex Plaza Mayor City Center?
2. Hvor mange soverom har Duplex Plaza Mayor City Center?1

Duplex Plaza Mayor City Center har to soverom

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Duplex Plaza Mayor City Center?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Duplex Plaza Mayor City Center?1

Duplex Plaza Mayor City Center tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, TV og vaskemaskin

4. Er det parkering tilgjengelig på Duplex Plaza Mayor City Center?
4. Er det parkering tilgjengelig på Duplex Plaza Mayor City Center?1

Nei, det er ikke parkering tilgjengelig på Duplex Plaza Mayor City Center. Det finnes imidlertid offentlige parkeringsmuligheter i nærheten

5. Hvor langt er det fra Duplex Plaza Mayor City Center til nærmeste metrostasjon?
5. Hvor langt er det fra Duplex Plaza Mayor City Center til nærmeste metrostasjon?1

Duplex Plaza Mayor City Center ligger omtrent 5 minutters gange fra nærmeste metrostasjon, som er Sol

6. Kan man gå til de største turistattraksjonene fra Duplex Plaza Mayor City Center?
6. Kan man gå til de største turistattraksjonene fra Duplex Plaza Mayor City Center?1

Ja, Duplex Plaza Mayor City Center er sentralt plassert og innen gangavstand til store turistattraksjoner som Det kongelige palass, Puerta del Sol og Prado-museet

7. Tillater Duplex Plaza Mayor City Center kjæledyr?
7. Tillater Duplex Plaza Mayor City Center kjæledyr?1

Nei, Duplex Plaza Mayor City Center tillater ikke kjæledyr

8. Hvordan gjør jeg innsjekking på Duplex Plaza Mayor City Center?
8. Hvordan gjør jeg innsjekking på Duplex Plaza Mayor City Center?1

Innsjekking på Duplex Plaza Mayor City Center blir vanligvis gjort via en selvbetjeningssjekk-inn prosess. Detaljerte instruksjoner vil bli gitt til gjestene før ankomst

9. Er det krav om minimum opphold på Duplex Plaza Mayor City Center?
9. Er det krav om minimum opphold på Duplex Plaza Mayor City Center?1

Ja, Duplex Plaza Mayor City Center har et minimum opphold krav på to netter

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Duplex Plaza Mayor City Center?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Duplex Plaza Mayor City Center?1

Avbestillingsreglene kan variere, men generelt kan reservasjoner på Duplex Plaza Mayor City Center avbestilles uten kostnad innenfor en spesifikk tidsramme. Det anbefales å sjekke den spesifikke avbestillingsregelen før man gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Duplex Plaza Mayor City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.