Spania, Madrid

Alterhome Catedral de la Almudena III

2 Calle de la Villa Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Catedral de la Almudena III
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

2 Calle de la Villa Madrid, Spania

Rundt hotellet "Alterhome Catedral de la Almudena III" i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige inkluderer:

1. Almudena-katedralen: Hotellet ligger i nærheten av Almudena-katedralen, en vakker gotisk katedral rett ved siden av det kongelige slottet i Madrid.

2. Det kongelige slottet i Madrid: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Det kongelige slottet i Madrid, en storslått palass som fungerer som den offisielle residensen til den spanske kongefamilien.

3. Plaza Mayor: Lokalisert i nærheten, er Plaza Mayor et historisk torg i hjertet av Madrid. Det er et populært møtested med mange kafeer, restauranter og butikker.

4. Puerta del Sol: En annen betydningsfull landemerke nær hotellet er Puerta del Sol, en av Madrids travleste og mest berømte torg. Det er kjent for det ikoniske klokketårnet og bjørnestatuen, som representerer byens våpenskjold.

5. Mercado de San Miguel: Denne livlige markedsplassen ligger i nærheten og tilbyr et bredt utvalg av spansk mat og drikke. Det er et flott sted å oppleve lokal cuisine og smake på tradisjonelle tapas.

6. Gran Via: En kort avstand fra hotellet er Gran Via en av Madrids største handlegater. Den er fylt med butikker, teatre og restauranter, og tilbyr en livlig og travel atmosfære.

7. Museo del Prado: Litt lenger unna, men fortsatt tilgjengelig, er Museo del Prado, et av verdens mest kjente kunstmuseer. Det huser en omfattende samling av europeisk kunst, inkludert mesterverk av kunstnere som Goya, Velazquez og El Greco. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Alterhome Catedral de la Almudena III" i Madrid, Spania.

map
Alterhome Catedral de la Almudena III
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Alterhome Catedral de la Almudena III er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Alterhome Catedral de la Almudena III er et moderne og stilfullt hotell som ligger i hjertet av Madrid. Det tilbyr komfortabel innkvartering og et utvalg fasiliteter for gjestene å nyte under oppholdet. Rommene: Hotellet tilbyr en rekke rom som er designet med moderne møbler og dekor. Rommene er romslige og kommer med fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, komfortable senger og eget bad. Noen rom kan også tilby fantastisk utsikt over byen eller Almudena-katedralen. Måltider: Alterhome Catedral de la Almudena III har ingen restaurant på stedet. Imidlertid, siden det ligger i sentrum av Madrid, er det mange spisemuligheter i nærheten. Gjestene kan utforske byen og nyte et bredt utvalg av internasjonal og lokal mat på ulike restauranter og kafeer i nærheten av hotellet. Alt i alt tilbyr Alterhome Catedral de la Almudena III komfortabel innkvartering i en førsteklasses beliggenhet i Madrid. Gjestene kan nyte å utforske byen og ha enkel tilgang til ulike attraksjoner, handleområder og spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena III' i Madrid, Spania. Her er noen forslag:

1. Det kongelige slottet i Madrid: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Det kongelige slottet en av Madrids mest ikoniske landemerker. Besøkende kan utforske de vakre interiørene, frodige hager og nyte spektakulær utsikt over byen.

2. Plaza Mayor: Dette historiske torget er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister. Nyt et måltid eller en drink på en av de mange utendørskafeene eller opplev den livlige atmosfæren.

3. Puerta del Sol: Kjent som Madrids hjerte, er Puerta del Sol et travel torg med utallige butikker, restauranter og gateartister. Det er et flott sted å oppleve byens energi.

4. Gran Via: Denne berømte gaten i Madrid er kjent for sitt shoppingtilbud, teatre og pulserende natteliv. Nyt en forestilling på en av de mange teatrene eller utforsk butikker og restauranter som ligger langs gaten.

5. Mercado San Miguel: Ligger nær Plaza Mayor, tilbyr denne livlige matmarkedet et stort utvalg av spanske delikatesser og er et flott sted å prøve lokal mat.

6. Prado-museet: Et av verdens mest berømte kunstmuseer, huser Prado-museet en omfattende samling av europeisk kunst. Gå gjennom galleriene og beundre mesterverk av kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco.

7. Retiro-parken: Denne store parken er et flott sted å slappe av og nyte naturen midt i byen. Utforsk de vakre hagene, leie en robåt på innsjøen eller bare slapp av med en piknik. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena III' i Madrid. Byen tilbyr et bredt utvalg av kulturelle, historiske og rekreasjonsaktiviteter som passer alle interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Alterhome Catedral de la Almudena III i Madrid, Spania?
1. Hva er adressen til Alterhome Catedral de la Almudena III i Madrid, Spania?1

Adressen til Alterhome Catedral de la Almudena III er Calle de San Justo, 9, 28005 Madrid, Spania

2. Hvor mange soverom har Alterhome Catedral de la Almudena III?
2. Hvor mange soverom har Alterhome Catedral de la Almudena III?1

Alterhome Catedral de la Almudena III har 2 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?1

Leiligheten tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, flatskjerm-TV, spiseplass, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn

4. Er det parkering tilgjengelig hos Alterhome Catedral de la Almudena III?
4. Er det parkering tilgjengelig hos Alterhome Catedral de la Almudena III?1

Nei, det er ingen parkeringsplass tilgjengelig på eiendommen. Imidlertid kan det være offentlige parkeringsmuligheter i nærheten

5. Er røyking tillatt i leiligheten?
5. Er røyking tillatt i leiligheten?1

Nei, det er ikke tillatt å røyke i Alterhome Catedral de la Almudena III

6. Er det heis i bygningen?
6. Er det heis i bygningen?1

Ja, det er heis i bygningen for enkel tilgang til leiligheten

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner og landemerker?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner og landemerker?1

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker inkluderer Det kongelige slott i Madrid, Plaza Mayor, Puerta del Sol og Debod-tempelet

8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Kjæledyr er ikke tillatt i Alterhome Catedral de la Almudena III

9. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden?
9. Hva er innsjekkings-/utsjekkingstiden?1

Innsjekkingstiden er fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 11:00

10. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass, Adolfo Suárez Madrid-Barajas lufthavn, ligger omtrent 17 kilometer unna Alterhome Catedral de la Almudena III.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alterhome Catedral de la Almudena III
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.