Spania, Madrid

PYR Select Museo del Prado IV

11 Costanilla de los Desamparados Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
PYR Select Museo del Prado IV
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

11 Costanilla de los Desamparados Madrid, Spania

Hotellet 'PYR Select Museo del Prado IV' ligger i Madrid, Spania, i nærheten av den populære turistattraksjonen Museo del Prado. Noen andre bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza: Dette anerkjente kunstmuseet ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr en omfattende samling av europeiske malerier.

2. Parque del Buen Retiro: En vakker park med hager, en innsjø og ulike monumenter som gir en rolig atmosfære for avslappende turer eller pikniker.

3. Puerta del Sol: En av Madrids sentrale torg, kjent for sitt ikoniske symbol, statuen av bjørnen og jordbærtreet. Det rommer også det berømte kilometer null-skiltet.

4. Plaza Mayor: En historisk plass i hjertet av Madrid, omgitt av imponerende arkitektur og livlige kafeer. Det er et utmerket sted å prøve tradisjonell spansk mat.

5. Rastro-markedet: Byens mest kjente utendørs loppemarked, avholdes hver søndag, og tilbyr et bredt utvalg av varer som antikviteter, klær og suvenirer.

6. Det kongelige palass i Madrid: Den offisielle residensen til den spanske kongefamilien, kjent for sin fantastiske arkitektur og overdådige interiør. Det er åpent for publikum for turer. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet 'PYR Select Museo del Prado IV' i Madrid, som gir besøkende mange muligheter til å utforske og fordype seg i byens livlige kulturliv.

map
PYR Select Museo del Prado IV
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

PYR Select Museo del Prado IV er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Det ligger i nærheten av det kjente Museo del Prado, et av de mest berømte museumene i verden. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er godt utstyrt og møblert med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på rommene inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Standardrommene passer perfekt for solo-reisende eller par, mens de romslige deluxe-rommene tilbyr mer plass og oppgraderte fasiliteter. Suitene gir en luksuriøs og overdådig opplevelse med separate oppholdsområder og ekstra fasiliteter. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte en daglig frokostbuffé med et bredt utvalg av varer, inkludert ferske bakverk, frukt, frokostblandinger og varme retter. Restauranten tilbyr et utvalg av matretter, inkludert tradisjonelle spanske retter og internasjonale favoritter. Hotellets restaurant tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise i komforten av rommet sitt. Alt i alt tilbyr PYR Select Museo del Prado IV komfortabel overnatting med moderne fasiliteter og en praktisk beliggenhet nær Museo del Prado. Hotellets restaurant tilbyr et utvalg av deilige måltider for å tilfredsstille gjestenes kulinariske ønsker.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "PYR Select Museo del Prado IV" i Madrid, Spania. Her er noen forslag:

1. Museo del Prado: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Museo del Prado et av verdens viktigste kunstmuseer, med en stor samling europeiske mesterverk.

2. Retiro-parken: Denne store parken ligger i nærheten og tilbyr ulike fritidsaktiviteter som båttur på innsjøen, piknik eller rusleturer gjennom de vakre hagene.

3. Thyssen-Bornemisza-museet: Ligger i nærheten av hotellet og huser en imponerende samling europeisk kunst, inkludert verk av kjente kunstnere som Monet, Van Gogh og Picasso.

4. CaixaForum Madrid: Dette kultursenteret arrangerer et bredt spekter av moderne kunstutstillinger, filmvisninger og live forestillinger. Det ligger en kort avstand fra hotellet.

5. Teatro de la Zarzuela: Ligger i nærheten, oppfører dette historiske teateret operaer og zarzuelas, som er spanske musikkproduksjoner.

6. Puerta del Sol: En av Madrids mest kjente torg, Puerta del Sol er livlig og travel, med en rekke butikker, restauranter og gateprestasjoner.

7. Gran Via: Kjent som Madrids hovedhandlegate, er Gran Via fylt med butikker, teatre og restauranter. Det er et flott sted for shopping, spising eller å se en forestilling.

8. Flamenco-show: Madrid er kjent for sine flamencoforestillinger. Det er flere steder i byen der du kan oppleve denne lidenskapelige tradisjonelle kunstformen.

9. Tapasbarer og restauranter: Madrid er berømt for sin matkultur. Utforsk de forskjellige tapasbarene og restaurantene i nærheten for å smake på tradisjonell spansk mat.

10. Natteliv: Madrid har en pulserende nattelivsscene med mange barer, klubber og spillesteder for live musikk. Området rundt Calle de las Huertas og Malasaña er populært for sitt natteliv. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av "PYR Select Museo del Prado IV". Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til mange attraksjoner i Madrid.

Topp spørsmål

1. Hva er PYR Select Museo del Prado IV?
1. Hva er PYR Select Museo del Prado IV?1

PYR Select Museo del Prado IV er en populær attraksjon i Madrid, Spania. Det er et museum dedikert til å vise frem en samling kunstverk fra kjente kunstnere

2. Hvor ligger PYR Select Museo del Prado IV?
2. Hvor ligger PYR Select Museo del Prado IV?1

PYR Select Museo del Prado IV ligger i Madrid, Spania. Det ligger i nærheten av det berømte kunstmuseet Museo del Prado

3. Hvilken type kunstverk kan bli funnet på PYR Select Museo del Prado IV?
3. Hvilken type kunstverk kan bli funnet på PYR Select Museo del Prado IV?1

PYR Select Museo del Prado IV viser et bredt spekter av kunstverk, inkludert malerier, skulpturer og andre former for kunstnerisk uttrykk. Samlingen inkluderer verk av spanske mestere som Velázquez, Goya og El Greco

4. Hvor mye koster det å besøke PYR Select Museo del Prado IV?
4. Hvor mye koster det å besøke PYR Select Museo del Prado IV?1

Prisene for billetter til PYR Select Museo del Prado IV kan variere. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte museet for de nyeste opplysningene om prisene på billetter og eventuelle tilgjengelige rabatter

5. Hva er åpningstidene til PYR Select Museo del Prado IV?
5. Hva er åpningstidene til PYR Select Museo del Prado IV?1

Åpningstidene for PYR Select Museo del Prado IV kan variere, så det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller ringe museet direkte for nøyaktig og oppdatert informasjon

6. Er det tilgjengelig guidede turer på PYR Select Museo del Prado IV?
6. Er det tilgjengelig guidede turer på PYR Select Museo del Prado IV?1

Ja, guidede turer er ofte tilgjengelig på PYR Select Museo del Prado IV. Besøkende kan velge en guidet tur for å få detaljert informasjon om kunstverkene og historien bak dem

7. Kan jeg ta bilder inne på PYR Select Museo del Prado IV?
7. Kan jeg ta bilder inne på PYR Select Museo del Prado IV?1

Fotograferingsregler kan variere, så det er best å sjekke med PYR Select Museo del Prado IV angående deres spesifikke regler for fotografering. Generelt er blitzfotografering og stativer ikke tillatt, mens ikke-blitzfotografering kan være tillatt i visse områder

8. Hvor lang tid bruker besøkende vanligvis på PYR Select Museo del Prado IV?
8. Hvor lang tid bruker besøkende vanligvis på PYR Select Museo del Prado IV?1

Mengden tid besøkende bruker på PYR Select Museo del Prado IV kan variere avhengig av personlig interesse og nivået av detaljer man ønsker å utforske. I gjennomsnitt bruker besøkende rundt to til tre timer på å utforske museet

9. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke etter PYR Select Museo del Prado IV?
9. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke etter PYR Select Museo del Prado IV?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner i Madrid som besøkende kan utforske etter å ha besøkt PYR Select Museo del Prado IV. Noen populære attraksjoner inkluderer Retiro-parken, Puerta del Sol, Plaza Mayor og Det kongelige slott.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av PYR Select Museo del Prado IV
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.