Spania, Madrid

Alterhome Catedral de la Almudena II

31 Calle de Segovia Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Catedral de la Almudena II
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

31 Calle de Segovia Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena II' i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter å utforske. Her er noen bemerkelsesverdige steder og severdigheter i nærheten:

1. Almudena-katedralen: Hotellet ligger nær Almudena-katedralen, et av de fremtredende landemerkene i Madrid. Det er en vakker katolsk katedral med flott arkitektur og er åpen for publikum.

2. Det kongelige palasset i Madrid: Bare en kort avstand fra hotellet finner du Det kongelige palasset i Madrid. Dette er den offisielle residensen til den spanske kongefamilien og tilbyr guidede turer for besøkende.

3. Plaza Mayor: Et historisk torg som dateres tilbake til 1600-tallet. Det er et populært møtested med mange kafeer, restauranter og en livlig atmosfære.

4. Mercado de San Miguel: Et berømt overdekket marked der du kan finne et bredt utvalg av spansk gourmetmat, inkludert tapas, sjømat, bakverk og vin.

5. Puerta del Sol: Dette travle torget regnes som sentrum av Madrid og fungerer som et møtested for lokalbefolkningen og besøkende. Det har mange butikker, restauranter og huser det berømte klokketårnet.

6. Gran Via: En kjent gate i Madrid kjent for sin livlige atmosfære, luksusbutikker, teatre og natteliv.

7. El Rastro Market: Hvis du besøker på en søndag, kan du utforske El Rastro Market, et tradisjonelt loppemarked der du kan finne antikviteter, klær, håndverk og mye mer.

8. La Latina-området: Et livlig og trendy nabolag kjent for sine tapasbarer, restauranter og pulserende natteliv. Dette er bare noen få høydepunkter av attraksjonene i nærheten av hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena II' i Madrid. Det er mange flere landemerker, museer, parker og restauranter å utforske i byen.

map
Alterhome Catedral de la Almudena II
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Alterhome Catedral de la Almudena II er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Det er kjent for sin beleilige beliggenhet nær Almudena-katedralen og andre populære attraksjoner i byen. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og budsjetter. Rommene er rene, romslige og velholdte, og gir et komfortabelt opphold for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike måltidsalternativer under oppholdet på Alterhome Catedral de la Almudena II. Hotellet tilbyr en gratis frokost som inkluderer en rekke deilige alternativer for å starte dagen. I tillegg er det flere spisesteder i nærheten, som spenner fra lokal spansk mat til internasjonale retter. Hotellets ansatte på Alterhome Catedral de la Almudena II er kjent for sin vennlige og hjelpsomme service. De er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller ønsker de måtte ha, slik at oppholdet blir hyggelig. Alt i alt tilbyr Alterhome Catedral de la Almudena II en komfortabel og praktisk opplevelse for gjester som besøker Madrid. Med sin sentrale beliggenhet og utmerkede fasiliteter er det et ideelt valg for turister og reisende som ønsker et hyggelig opphold i byen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena II' i Madrid, Spania. Her er noen populære alternativer:

1. Det kongelige slottet i Madrid: Bare en kort spasertur unna hotellet ligger Det kongelige slottet, en av Madrids toppattraksjoner. Du kan ta en guidet tur av slottet og utforske dets imponerende arkitektur og overdådige interiør.

2. Almudena-katedralen: Som ligger rett ved siden av hotellet, er Almudena-katedralen et vakkert sted å besøke. Ta en guidet tur for å lære om historien og beundre de intrikate detaljene i katedralen.

3. Plaza Mayor: Ligger rundt 1,5 kilometer fra hotellet, er Plaza Mayor en sentral torg med livlig atmosfære. Det er en rekke kafeer, restauranter og butikker rundt torget, noe som gjør det til et flott sted å slappe av og se på mennesker.

4. Puerta del Sol: Et annet berømt torg i Madrid, Puerta del Sol, ligger omtrent 10 minutters gange fra hotellet. Dette travle området er kjent for sitt ikoniske klokketårn og er et populært møtested for lokalbefolkningen og turister.

5. El Rastro: Hvis du besøker på en søndag, sørg for å sjekke ut El Rastro, Madrids kjente loppemarked. Det ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av antikviteter, klær og suvenirer.

6. Teatro Real: For de som er interessert i scenekunst, er Teatro Real bare en kort avstand fra hotellet. Du kan nyte opera, ballett og andre kulturelle forestillinger på dette kjente teateret.

7. Parque de Atenas: Hvis du leter etter et fredelig utendørsområde, kan du dra til Parque de Atenas, som ligger rundt 2 kilometer fra hotellet. Denne parken tilbyr vakker utsikt over byen og er flott for en avslappende spasertur. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Alterhome Catedral de la Almudena II' i Madrid. Byen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter for å passe ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er Alterhome Catedral de la Almudena II?
1. Hva er Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Alterhome Catedral de la Almudena II er en feriebolig som ligger i Madrid, Spania. Den er et populært overnattingsalternativ for turister som besøker byen

2. Hvor ligger Alterhome Catedral de la Almudena II?
2. Hvor ligger Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Alterhome Catedral de la Almudena II ligger midt i hjertet av Madrid, nær Almudena-katedralen. Den gir enkel tilgang til mange attraksjoner og fasiliteter i sentrum av byen

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Alterhome Catedral de la Almudena II?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Ferieboligen tilbyr ulike fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, oppvarming, et fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, oppvaskmaskin, TV og en komfortabel stue

4. Hva er kapasiteten til Alterhome Catedral de la Almudena II?
4. Hva er kapasiteten til Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Eiendommen har en kapasitet til å romme opptil seks personer, noe som gjør den egnet for familier eller grupper av venner som reiser sammen

5. Hvordan kan jeg bestille opphold på Alterhome Catedral de la Almudena II?
5. Hvordan kan jeg bestille opphold på Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Du kan bestille opphold på Alterhome Catedral de la Almudena II via deres offisielle nettside eller ulike online reisebyråer. Du skriver bare inn dine ønskede reisedatoer og følger instruksjonene for å fullføre bestillingsprosessen

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Alterhome Catedral de la Almudena II?
6. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Eiendommen ligger i nærheten av Almudena-katedralen, det kongelige slottet i Madrid, Plaza Mayor, Puerta del Sol og ulike museer, restauranter og butikker

7. Kan jeg kansellere min bestilling på Alterhome Catedral de la Almudena II?
7. Kan jeg kansellere min bestilling på Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Avbestillingsregler kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller spesifikke vilkår og betingelser. Det er lurt å sjekke avbestillingsreglene når du gjør reservasjonen

8. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Catedral de la Almudena II?
8. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Kjæledyrregler kan variere, så det anbefales å kontakte eiendommen direkte eller sjekke bestillingsdetaljene for å finne ut om kjæledyr er tillatt

9. Er det parkering tilgjengelig på Alterhome Catedral de la Almudena II?
9. Er det parkering tilgjengelig på Alterhome Catedral de la Almudena II?1

Parkeringsfasiliteter kan variere, og det anbefales å spørre om parkeringsmuligheter og avgifter, da noen eiendommer kan tilby parkeringsplasser eller nærliggende parkeringsalternativer

10. Hvor langt er det fra Alterhome Catedral de la Almudena II til nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er det fra Alterhome Catedral de la Almudena II til nærmeste flyplass?1

Avstanden fra nærmeste flyplass, Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport, til Alterhome Catedral de la Almudena II vil avhenge av eiendommens spesifikke beliggenhet. Det anbefales å sjekke kartet eller kontakte eiendommen for nøyaktig informasjon.

Anmeldelse av Alterhome Catedral de la Almudena II
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.