Spania, Madrid

City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi

Calle del Marques de Toca 7 Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle del Marques de Toca 7 Madrid, Spania

The City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi ligger i sentrum av Madrid, Spania. Her er noen attraksjoner og landemerker som ligger i nærheten av hotellet:

1. Puerta del Sol: Det er en av de største plassene i Madrid, kjent for sitt ikoniske klokketårn og den ikoniske statuen av Bjørnen og Jordbærtreet.

2. Plaza Mayor: En annen kjent plass i Madrid, kjent for sin storslåtte arkitektur, livlige atmosfære og mange restauranter og kafeer.

3. Det kongelige palass i Madrid: Et praktfullt kongelig palass som er den offisielle residensen til den spanske kongefamilien. Besøkende kan utforske de vakre interiørene og hagene.

4. Gran Via: Madrids hovedhandlegate, fylt med butikker, teatre og restauranter. Den er kjent for sitt pulserende natteliv og arkitektoniske landemerker.

5. Prado-museet: Et av verdens mest kjente kunstmuseer, med en omfattende samling av europeiske malerier fra det

12. til det

20. århundre.

6. Retiro-parken: En stor offentlig park med vakre hager, en innsjø og sjarmerende gangveier. Det er et populært sted å gå tur, ha piknik og båtliv.

7. Thyssen-Bornemisza nasjonalmuseum: Et annet kjent kunstmuseum i Madrid, med en mangfoldig samling av europeisk og amerikansk kunst.

8. Reina Sofía-museet: Et samtidskunstmuseum som huser en omfattende samling av spansk kunst, inkludert mesterverk av Picasso og Dalí.

9. Plaza de Cibeles: En fantastisk plass kjent for sin ikoniske fontene og det imponerende Cibeles-palasset, som for øyeblikket fungerer som Madrids rådhus.

10. Santiago Bernabeu stadion: Hjemmebanen til Real Madrid, en av verdens mest suksessrike fotballklubber. Besøkende kan ta en omvisning på stadion og lære om dens rike historie. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene nær City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi i Madrid, Spania.

map
City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av City Centre-leiligheten i Madrid, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Gran Vía: Denne berømte gaten er kjent for sine teatre, kinoer og musikkshow. Den tilbyr et bredt spekter av underholdningsmuligheter, inkludert live-opptredener, filmvisninger og shopping.

2. Puerta del Sol: Ligger bare en kort spasertur fra City Centre-leiligheten, er Puerta del Sol en populær plass kjent for sine gateartister, live musikk og livlige atmosfære. Det er også hjemmet til flere barer, restauranter og butikker.

3. Det kongelige palasset i Madrid: Ligger i sentrum av byen, tilbyr det kongelige palasset guidede turer og leilighetsvis konserter og arrangementer. Besøkende kan utforske palassets imponerende arkitektur, hager og utstillinger.

4. Pradomuseet: Et av verdens mest anerkjente kunstmuseer, Pradomuseet huser en stor samling av europeisk kunst. Besøkende kan beundre mesterverk av kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco.

5. Plaza Mayor: Denne historiske plassen er fylt med kafeer, restauranter og små butikker. Den arrangerer ofte kulturelle arrangementer, gateartister og markeder. Besøkende kan nyte den livlige atmosfæren og beundre den vakre arkitekturen som omgir plassen.

6. La Latina-området: Kjent for sitt pulserende natteliv, er La Latina et populært område for underholdning i Madrid. Det tilbyr mange barer, klubber og restauranter der besøkende kan nyte live musikk, danse og oppleve byens natteliv.

7. Retiro-parken: En av Madrids største parker, er Retiro-parken perfekt for utendørsaktiviteter og avslapning. Besøkende kan leie båt på parkens innsjø, nyte gateopptredener eller bare ta en rolig spasertur og finne et stille sted å slappe av. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av City Centre-leiligheten. Madrid tilbyr en rik rekke kulturelle, kunstneriske og rekreasjonsaktiviteter å utforske under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Ligger leiligheten i sentrum av Madrid?
1. Ligger leiligheten i sentrum av Madrid?1

Ja, leiligheten ligger sentralt i Madrid.

2. Hvor mange soverom har leiligheten?
2. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har tre soverom.

3. Hvor mange bad har leiligheten?
3. Hvor mange bad har leiligheten?1

Leiligheten har to bad.

4. Er det WiFi tilgjengelig i leiligheten?
4. Er det WiFi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, det er WiFi tilgjengelig i leiligheten.

5. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene eller landemerkene?
5. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene eller landemerkene?1

Noen av de nærliggende attraksjonene eller landemerkene inkluderer Det kongelige palasset i Madrid, Plaza Mayor og Puerta del Sol.

6. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?
6. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder og dagligvarebutikker innen gangavstand fra leiligheten.

7. Er leiligheten dyrevennlig?
7. Er leiligheten dyrevennlig?1

Det avhenger av den spesifikke utleiepolitikken. Vennligst sjekk med leilighetseieren eller -bestyreren for deres dyrepolicy.

8. Er det parkeringsmuligheter for gjester?
8. Er det parkeringsmuligheter for gjester?1

Det avhenger av den spesifikke leieavtalen for leiligheten. Noen leiligheter kan ha parkeringsfasiliteter, mens andre ikke har det.

9. Er det noen ekstra fasiliteter som tilbys?
9. Er det noen ekstra fasiliteter som tilbys?1

Noen vanlige ekstra fasiliteter som tilbys i sentrumsleiligheter inkluderer aircondition, oppvarming, fullt utstyrte kjøkken og vaskemuligheter.

10. Hva er prisnivået for å leie denne leiligheten?
10. Hva er prisnivået for å leie denne leiligheten?1

Prisnivået for å leie leiligheten kan variere avhengig av sesongen og oppholdets varighet. Det anbefales å sjekke nåværende priser med leilighetseieren eller -bestyreren.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av City Centre Apartment - 3bd - 2bt - Wifi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.