Spania, Madrid

Iakai Homes Opera

Calle canos del peral 11, 2 Derecha Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Iakai Homes Opera
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • Flerspråklig personale
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle canos del peral 11, 2 Derecha Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Iakai Homes Opera' i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Teatro Real (Operahuset i Madrid): Ligger bare noen få skritt unna, dette historiske teateret tilbyr et utvalg av forestillinger, inkludert operashow.

2. Plaza de Oriente: Denne vakre plassen ligger ved siden av Det kongelige palass i Madrid og er kjent for sine velholdte hager, statuer og fontener.

3. Det kongelige palasset i Madrid: En av Madrids toppattraksjoner, Det kongelige palasset er et fantastisk arkitektonisk mesterverk med guidede turer tilgjengelig for å utforske dets overdådige rom og hager.

4. Sabatini-hagene: Disse hagene ligger nord for Det kongelige palasset og tilbyr en fredelig flukt fra byen. De er kjent for sin nyklassiske design og vakre landskapsarbeid.

5. Puerta del Sol: En travel plass som ligger i hjertet av Madrid, Puerta del Sol er kjent for sin livlige atmosfære, gateartister og viktige landemerker som bjørneskulpturen (El Oso y El Madroño) og Kilometer null-plaketten.

6. Gran Vía: En av Madrids hovedshoppinggater, Gran Vía er fylt med en rekke butikker, teatre, restauranter og ikoniske landemerker som Metropolis-bygningen og Telefonica-bygningen.

7. Plaza Mayor: En historisk plass som stammer fra 1600-tallet, Plaza Mayor er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet og livlige atmosfære, fylt med butikker, restauranter og kafeer.

8. Mercado San Miguel: Et populært matmarked som tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle spanske delikatesser og ferske råvarer. Besøkende kan nyte tapas, sjømat, vin og mye mer.

9. Retiro Park: En stor park som ligger en kort avstand unna, er Retiro Park et perfekt sted å slappe av og nyte naturen. Den tilbyr vakre hager, en båtsjø, fontener og ikoniske landemerker som Krystallpalasset. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene som kan finnes rundt hotellet 'Iakai Homes Opera' i Madrid, Spania.

map
Iakai Homes Opera
Leilighet

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Iakai Homes Opera er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Det ligger i hjertet av byen, i nærheten av ulike attraksjoner og kulturelle landemerker. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene på Iakai Homes Opera: Hotell: - Iakai Homes Opera tilbyr moderne og komfortabel overnatting for gjester som besøker Madrid. - Hotellet er designet med stilfull innredning og moderne fasiliteter for å gi et hyggelig opphold. - Det tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og et oppholdsområde. - Hotellets personale er vennlig og flerspråklig, og sikrer at gjestenes behov blir ivaretatt under oppholdet. Rommene: - Iakai Homes Opera tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og grupper. - Rommene er godt møblert og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og eget bad. - Gjester kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom eller familierom, avhengig av deres behov. - Rommene er designet med komfort i tankene og gir en avslappende plass for gjester å slappe av etter en travel dag med å utforske Madrid. Måltider: - Iakai Homes Opera har ikke en egen restaurant, men frokost er tilgjengelig mot et ekstra gebyr. - Det finnes flere spisemuligheter i nærheten av hotellet, inkludert kafeer, restauranter og barer. - Gjester kan utforske det omkringliggende området for å nyte tradisjonell spansk mat eller internasjonale retter. - Hotellets resepsjonspersonale kan også gi anbefalinger og hjelpe med å gjøre reservasjoner. Alt i alt tilbyr Iakai Homes Opera i Madrid, Spania, praktisk og komfortabel overnatting, med ulike romalternativer som passer forskjellige behov. Gjester kan nyte å utforske byens attraksjoner og oppleve det lokale kjøkkenet under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Iakai Homes Opera i Madrid, Spania. Her er noen få forslag:

1. Teatro Real: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Teatro Real er Madrids fremste operahus. Nyt verdensklasseopptredener av opera, ballett og klassisk musikk.

2. Gran Via: Denne ikoniske avenyen er kjent for sitt pulserende natteliv, shopping og underholdning. Ta en avslappende spasertur langs Gran Via og utforsk de mange teatrene, kinosalene og restaurantene.

3. Palacio de Cibeles: Besøk Palacio de Cibeles, et kultursenter i nærheten, for å nyte kunstutstillinger, samtidsdans og konserter med live musikk.

4. La Latina-nabolaget: Et livlig nabolag kjent for sine tradisjonelle tapasbarer. La Latina tilbyr en livlig atmosfære for underholdning. Nyt live musikk, flamencoopptredener og barmålinger i dette området.

5. Plaza Mayor: En av Madrids viktigste torg, Plaza Mayor, er kjent for sin storslåtte arkitektur og utendørs kafeer. Du kan ofte finne gateartister, kunstnere og musikere som underholder turister og lokalbefolkningen.

6. Las Ventas Bullring: Opplev spenningen i en tradisjonell tyrefekting på Las Ventas Bullring. Det ligger en kort avstand fra hotellet og har også konserter og andre kulturelle arrangementer. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene nær Iakai Homes Opera. Madrid er en by full av kulturelle opplevelser, så sørg for å utforske og finne noe som passer dine interesser!

Topp spørsmål

1. Hva er Iakai Homes Opera?
1. Hva er Iakai Homes Opera?1

Iakai Homes Opera er en populær serviced-leilighetseiendom som ligger i Madrid, Spania.

2. Hvor ligger Iakai Homes Opera?
2. Hvor ligger Iakai Homes Opera?1

Iakai Homes Opera ligger i hjertet av Madrid, spesifikt i nabolaget Opera.

3. Hvilke typer overnatting tilbys på Iakai Homes Opera?
3. Hvilke typer overnatting tilbys på Iakai Homes Opera?1

Iakai Homes Opera tilbyr fullt møblerte serviced-leiligheter med komfortable oppholdsrom og moderne fasiliteter.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Iakai Homes Opera?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Iakai Homes Opera?1

Fasiliteter på Iakai Homes Opera inkluderer gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, flatskjerm-TV, eget bad og 24-timers concierge-service.

5. Hvordan kan jeg bestille opphold på Iakai Homes Opera?
5. Hvordan kan jeg bestille opphold på Iakai Homes Opera?1

Du kan bestille opphold på Iakai Homes Opera ved å besøke deres offisielle nettside eller gjennom ulike online reisebestillingsplattformer.

6. Er Iakai Homes Opera dyrevennlig?
6. Er Iakai Homes Opera dyrevennlig?1

Dyrepolitikken på Iakai Homes Opera kan variere, så det anbefales å kontakte dem direkte for å få informasjon om deres dyrepolitikk.

7. Er frokost inkludert i oppholdet på Iakai Homes Opera?
7. Er frokost inkludert i oppholdet på Iakai Homes Opera?1

Mens frokost kanskje ikke er inkludert i oppholdet på Iakai Homes Opera, finner du flere kafeer og restauranter i området hvor du kan nyte måltider.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner til Iakai Homes Opera?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner til Iakai Homes Opera?1

Ja, Iakai Homes Opera ligger nær populære attraksjoner som Det kongelige palasset i Madrid, Plaza Mayor og Puerta del Sol.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Heis
  • Flerspråklig personale
Anmeldelse av Iakai Homes Opera
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.