Spania, Madrid

Precioso apartamento en la latina palacio real

Moreria, 8, 4 izqda Madrid, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 1259 NOK Se tilbud
Precioso apartamento en la latina palacio real
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Moreria, 8, 4 izqda Madrid, Spania

Rundt hotellet "Precioso apartamento en la Latina Palacio Real" i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og landemerker. Hotellet ligger i det livlige nabolaget La Latina, kjent for sin livlige atmosfære og rike kultur. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Plaza Mayor: En av Madrids hovedplasser, kjent for sin imponerende arkitektur, utendørskafeer og livlige atmosfære, ligger kun en kort spasertur unna hotellet.

2. Kongelige palass i Madrid (Palacio Real): Ligger i nærheten, er det kongelige palasset en av de mest ikoniske landemerkene i Madrid. Besøkende kan utforske det vakre palasset og dets vakre hager.

3. Mercado de San Miguel: Et historisk marked fylt med gourmetmatboder, der besøkende kan prøve en rekke spanske delikatesser. Det er et flott sted å oppleve Madrids kulinariske scene.

4. San Antonio de la Florida eremitten: Denne vakre nyklassisistiske kirken huser graven til den kjente spanske maleren Francisco Goya og tiltrekker kunstentusiaster.

5. La Latina-markedet: Et populært lokalt marked som tilbyr ferske produkter, kjøtt, sjømat og ulike andre produkter. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen.

6. El Rastro-markedet: Et av Madrids eldste og største utendørsmarkeder, holdt hver søndag og offentlige helligdag. Det er kjent for å tilby et bredt spekter av varer, inkludert antikviteter, klær og suvenirer.

7. Tapasbarer og restauranter: La Latina-nabolaget er kjent for sine mange tapasbarer og restauranter som tilbyr et bredt utvalg av spansk mat. Besøkende kan nyte tradisjonelle retter og oppleve det livlige nattelivet i området. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som ligger i nærheten av hotellet "Precioso apartamento en la Latina Palacio Real" i Madrid, Spania. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt for gjestene å utforske byens rike historie, kultur og kulinariske gleder.

map
Precioso apartamento en la latina palacio real
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

"Precioso apartamento en la latina palacio real" er en vakker leilighet som ligger i La Latina-nabolaget i Madrid, Spania. Den ligger i nærheten av det kjente Palacio Real (kongelige slottet). Leiligheten tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene sine. Det nøyaktige antallet rom og deres spesifikke fasiliteter kan variere, så det er tilrådelig å sjekke med eieren eller nettstedet for detaljert informasjon. Når det gjelder måltider, tilbyr leiligheten muligheter for selvhusholdning der gjestene kan lage egne måltider. Kjøkkenet er utstyrt med grunnleggende fasiliteter som kjøleskap, komfyr, ovn og kjøkkenutstyr. Gjestene kan besøke nærliggende supermarkeder eller lokale markeder for å kjøpe ingredienser og lage egne måltider. Alternativt finnes det mange restauranter, kafeer og barer i La Latina-nabolaget som tilbyr et bredt utvalg av kjøkken og spisemuligheter. Gjestene kan utforske den livlige matkulturen og nyte de ulike kulinariske gledene Madrid har å by på. Det anbefales å undersøke spesifikke fasiliteter, tjenester og måltidsmuligheter når du bestiller leiligheten, da ulike overnattingssteder kan tilby ekstra tjenester eller ha forskjellige retningslinjer.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Precioso apartamento en la latina palacio real" i Madrid, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene og aktivitetene i området inkluderer:

1. Teatro La Latina: Ligger i nabolaget La Latina, dette teateret tilbyr en rekke skuespill, musikaler og komishow.

2. Puerta del Sol: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Puerta del Sol en travel plass fylt med gateartister, butikker og kafeer. Det er også stedet for det berømte uret som markerer nyttårsnedtellingen.

3. Plaza Mayor: En annen nærliggende plass, Plaza Mayor, er kjent for sin vakre arkitektur og livlige atmosfære. Det arrangeres ofte gateartister, kunstnere og ulike arrangementer gjennom året.

4. Det kongelige slott i Madrid: Som hotellets navn antyder, er det kongelige slottet i nærheten. Besøkende kan utforske slottets flotte rom, hager og nyte fantastisk utsikt over byen fra balkongene.

5. Flamenco-show: Madrid er kjent for sin levende flamencoscene, og det er flere steder i nærheten av hotellet der du kan oppleve denne tradisjonelle spanske danseformen.

6. El Rastro-markedet: Åpent på søndager og helligdager, er El Rastro et av Madrids mest berømte utendørsmarkeder. Det tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert klær, antikviteter og suvenirer.

7. Tapasbarer og restauranter: Nabolaget La Latina er kjent for sine tapasbarer og tradisjonelle spanske restauranter. Du kan nyte deilige regionale retter og drikke mens du nyter den livlige atmosfæren. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet "Precioso apartamento en la latina palacio real" i Madrid. Det er også museer, kunstgallerier, shoppingområder og andre attraksjoner som du kan utforske under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Precioso apartamento en la latina palacio real'?
1. Hvor ligger 'Precioso apartamento en la latina palacio real'?1

Leiligheten ligger i La Latina nabolaget nær Det kongelige palasset i Madrid, Spania.

2. Er leiligheten tilgjengelig for korttidsleie?
2. Er leiligheten tilgjengelig for korttidsleie?1

Ja, leiligheten er tilgjengelig for korttidsleie.

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?1

Leiligheten tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, et komfortabelt oppholdsrom, Wi-Fi, TV, oppvarming og aircondition.

4. Hvor mange soverom har leiligheten?
4. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har ett soverom.

5. Tillater leiligheten kjæledyr?
5. Tillater leiligheten kjæledyr?1

Det avhenger av den spesifikke utleiepolitikken til eieren. Det anbefales å kontakte dem direkte for å spørre om regler for kjæledyr.

6. Er det attraksjoner og fasiliteter i nærheten?
6. Er det attraksjoner og fasiliteter i nærheten?1

Ja, leiligheten ligger i nærheten av Det kongelige palass og er innen gangavstand til ulike restauranter, barer, butikker og turistattraksjoner.

7. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
7. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, det er flere metro- og busstasjoner innen kort avstand fra leiligheten, noe som gjør offentlig transport lett tilgjengelig.

8. Hvor mye koster det å leie leiligheten?
8. Hvor mye koster det å leie leiligheten?1

Leieprisen kan variere avhengig av sesongen og oppholdets varighet. Det anbefales å sjekke oppføringen eller kontakte eieren for spesifikke leiepriser.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Precioso apartamento en la latina palacio real
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.