Spania, Madrid

Museo Reina Sofia City Center

Calle Tres Peces, 7 Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Museo Reina Sofia City Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Tres Peces, 7 Madrid, Spania

Hotel Museo Reina Sofia City Center er sentralt plassert i Madrid, Spania, i nærheten av det berømte Reina Sofia-museet. Her er noen attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet:

1. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia: Hotellet ligger bare noen få skritt unna det anerkjente Reina Sofia-museet, som huser en imponerende samling av samtids- og moderne kunst, inkludert verk av Picasso, Dalí og Miró.

2. Atocha jernbanestasjon: En av de viktigste transportknutepunktene i Madrid, Atocha jernbanestasjon, ligger innen gangavstand fra hotellet. Den tilbyr togforbindelser til ulike byer i Spania og har en vakker tropisk hage inne i stasjonen.

3. Madrids gylne kunsttriangel: Hotellet ligger i det gylne kunsttriangelet i Madrid, et område som omfatter tre store kunstmuseer i Madrid - Prado-museet, Thyssen-Bornemisza-museet og nevnte Reina Sofia-museum. Disse museene ligger i nærheten av hverandre, noe som gjør det enkelt for besøkende å utforske kunstscenen i Madrid.

4. Parque del Retiro: En av Madrids vakreste parker, Parque del Retiro, ligger en kort avstand fra hotellet. Det er et perfekt sted å slappe av, spasere gjennom hagene, ro en båt på innsjøen eller besøke historiske monumenter som Crystal Palace og Alfonso XII-monumentet.

5. Puerta del Sol: Regnet som hjertet av Madrid, er Puerta del Sol en livlig plass bare noen få metrostopper unna hotellet. Den er kjent for sitt ikoniske klokketårn, livlige atmosfære og er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister.

6. Lavapiés: Dette flerkulturelle nabolaget grenser til hotellet og tilbyr en rik blanding av kulturer, smaker og aktiviteter. Det er kjent for sitt mangfoldige kulinariske miljø, gatekunst og pulserende natteliv.

7. Santa Ana-plassen: Beliggende i det nærliggende Huertas-nabolaget, er Santa Ana-plassen en travel torg foret med restauranter, barer og kafeer. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister å nyte utendørs servering og natteliv.

8. Mercado de San Miguel: En kjent overdekket marked i Madrid, Mercado de San Miguel, ligger en kort avstand fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av gourmetmat og drikke, noe som gjør det til et flott sted for kulinarisk utforskning. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene rundt Hotel Museo Reina Sofia City Center i Madrid, Spania. Den sentrale beliggenheten gjør det mulig for gjestene å utforske byens kunst, kultur og livlige atmosfære.

map
Museo Reina Sofia City Center
Leilighet

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

'Museo Reina Sofia City Center' er et hotell som ligger sentralt i Madrid, Spania. Hotellet ligger beleilig i nærheten av det anerkjente Reina Sofia-museet, noe som gjør det til et ideelt valg for kunstentusiaster og besøkende som ønsker å utforske byens kulturelle attraksjoner. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene er smakfullt dekorert og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Gjester på 'Museo Reina Sofia City Center' kan nyte en gratis frokost som serveres daglig. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer, som nystekte bakverk, frukt, frokostblandinger og varme drikker. Hotellet har også en restaurant som serverer deilig spansk mat til lunsj og middag. I tillegg til hotellets fasiliteter kan gjestene også benytte seg av ekstra tjenester som døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, concierge-tjenester og flyplasstransport. Hotellets personale snakker flere språk, slik at gjestene føler seg velkomne og godt ivaretatt under oppholdet. Alt i alt tilbyr 'Museo Reina Sofia City Center' komfortable bofasiliteter på en utmerket beliggenhet i Madrid, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byens attraksjoner og nyte et minneverdig opphold.

Underholdning

Det er mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Museo Reina Sofia City Center i Madrid, Spania. Noen forslag inkluderer:

1. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía: Ligger rett ved siden av hotellet, er dette museet et av de viktigste kunstmuseene i Madrid, og huser verk av kjente kunstnere som Picasso og Dalí.

2. El Rastro Loppemarked: Bare en kort spasertur unna, er El Rastro det største utendørsliveirasmesset i Madrid, som tilbyr en unik shoppingopplevelse med antikviteter, klær, tilbehør og mer.

3. Lavapies-nabolaget: Kjent for sin multikulturelle atmosfære, er Lavapies et livlig og mangfoldig nabolag med mange barer, restauranter og kulturelle arrangementer, noe som gjør det til et flott sted å utforske og oppleve lokal underholdning.

4. Teatro La Latina: Ligger rett rundt hjørnet fra hotellet, er Teatro La Latina en av de eldste og mest kjente teatrene i Madrid, og arrangerer forskjellige forestillinger, inkludert teaterstykker, musikaler og konserter.

5. Puerta del Sol: En travel plass innen gangavstand, anses Puerta del Sol for å være hjertet av Madrid. Den tilbyr mange butikker, gateartister og livlig underholdning.

6. Tapasbarer og restauranter: Området rundt hotellet er fylt med tradisjonelle spanske tapasbarer og restauranter hvor du kan nyte deilig lokal mat og liveunderholdning, for eksempel flamencoforestillinger.

7. Madrid Rio Park: En kort avstand fra hotellet ligger Madrid Rio Park, en enorm grønn park langs elven Manzanares hvor du kan gå en avslappende spasertur, ha en piknik eller til og med leie en sykkel og nyte rekreasjonsaktiviteter. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Museo Reina Sofia City Center i Madrid. Med sin sentrale beliggenhet, er det mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i den livlige byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Museo Reina Sofia i Madrid, Spania?
1. Hvor ligger Museo Reina Sofia i Madrid, Spania?1

Museo Reina Sofia ligger i sentrum av Madrid, Spania

2. Hva er åpningstidene til Museo Reina Sofia?
2. Hva er åpningstidene til Museo Reina Sofia?1

Åpningstidene til museet varierer, men vanligvis er det åpent fra kl. 10.00 til kl. 21

3. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte museet for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om åpningstidene?
3. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte museet for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om åpningstidene?1

4. Hvor mye koster det å besøke Museo Reina Sofia?
4. Hvor mye koster det å besøke Museo Reina Sofia?1

Billettprisene for Museo Reina Sofia kan variere. Generelt sett er standardprisen for vokseninngang rundt €10-15, med rabatter tilgjengelig for studenter, eldre og barn. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden for gjeldende billettpriser og eventuelle spesialtilbud

5. Hvilke kunstverk er utstilt på Museo Reina Sofia?
5. Hvilke kunstverk er utstilt på Museo Reina Sofia?1

Museo Reina Sofia er kjent for sin omfattende samling av moderne og samtidskunst. Noen av de bemerkelsesverdige kunstverkene som er utstilt inkluderer Pablo Picassos "Guernica", Salvador Dalís "The Persistence of Memory" og verk av andre fremtredende kunstnere som Joan Miró og Yves Klein

6. Er fotografering og videoopptak tillatt på Museo Reina Sofia?
6. Er fotografering og videoopptak tillatt på Museo Reina Sofia?1

Mens fotografering generelt er tillatt for personlig, ikke-kommersielle formål, er bruk av blitz og tripod forbudt. Det anbefales å sjekke museets retningslinjer angående fotografering og videoopptak før besøket ditt

7. Er det en kafeteria eller restaurant inne på Museo Reina Sofia?
7. Er det en kafeteria eller restaurant inne på Museo Reina Sofia?1

Ja, Museo Reina Sofia har en kafeteria og en restaurant hvor besøkende kan nyte snacks, måltider og forfriskninger under besøket

8. Er Museo Reina Sofia tilgjengelig for rullestolbrukere?
8. Er Museo Reina Sofia tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Ja, Museo Reina Sofia er tilgjengelig for rullestolbrukere. Det har ramper, heiser og andre fasiliteter for å imøtekomme besøkende med mobilitetsutfordringer. I tillegg tilbyr museet tilgjengelige toaletter og rullestoler til utlån

9. Finnes det en garderobe eller oppbevaringsfasilitet på Museo Reina Sofia?
9. Finnes det en garderobe eller oppbevaringsfasilitet på Museo Reina Sofia?1

Ja, Museo Reina Sofia har en garderobe og oppbevaringsfasilitet hvor besøkende kan trygt oppbevare vesker, ryggsekker og personlige eiendeler under besøket. Det anbefales imidlertid å ikke ta med seg store vesker eller kofferter, da de kanskje ikke er tillatt inne i museet

10. Tilbys guidede turer på Museo Reina Sofia?
10. Tilbys guidede turer på Museo Reina Sofia?1

Ja, Museo Reina Sofia tilbyr guidede turer på spansk, engelsk og andre språk. Disse turene kan bestilles på forhånd eller ved ankomst til museet. I tillegg er det også mulig å leie audioguider

11. Kan jeg kjøpe billetter til Museo Reina Sofia online?
11. Kan jeg kjøpe billetter til Museo Reina Sofia online?1

Ja, online billettkjøp er tilgjengelig for Museo Reina Sofia. Besøkende kan kjøpe billetter på forhånd gjennom den offisielle nettsiden eller andre autoriserte billettplattformer for å unngå lange køer ved museets inngang.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Museo Reina Sofia City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.