Spania, Madrid

Home Club Los Madrazo III

Los madrazo 26 2 izquierda Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Home Club Los Madrazo III
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Los madrazo 26 2 izquierda Madrid, Spania

Rundt hotellet "Home Club Los Madrazo III" i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner, butikker, restauranter og transportalternativer. Noen bemerkelsesverdige steder og fasiliteter nær hotellet inkluderer:

1. Museo Thyssen-Bornemisza: Et anerkjent kunstmuseum som huser en omfattende samling av europeiske mesterverk, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Puerta del Sol: Madrids sentrale torg, kjent for sin pulserende atmosfære, butikker, kafeer og historiske landemerker. Det er omtrent 15 minutters gange fra hotellet.

3. Gran Via: Madrids hovedgate, med teatre, butikker og restauranter. Det er en kort avstand fra hotellet og tilbyr underholdnings- og shoppingmuligheter.

4. Plaza de Cibeles: En ikonisk plass med Cibeles-fontenen og Palacio de Cibeles, som nå er Madrids rådhus. Det ligger i gangavstand fra hotellet.

5. Retiro Park (Parque del Retiro): En vakker park med grøntområder, en innsjø, skulpturer og Crystal Palace. Det er et hyggelig sted for en rolig spasertur eller en piknik, like i nærheten av hotellet.

6. Plaza Mayor: Et historisk torg med vakker arkitektur, populært for utendørs servering, gateartister og arrangementer. Det er innen gangavstand fra hotellet.

7. Shopping og spisesteder: Hotellet er omgitt av mange butikker, boutiquer og spisesteder, som tilbyr en rekke shopping- og spiseopplevelser.

8. Offentlig transport: Hotellet ligger beleilig nær flere metrostasjoner, som Banco de España og Retiro, som gjør det enkelt å utforske andre deler av Madrid. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av hotellet "Home Club Los Madrazo III" i Madrid, Spania. Den sentrale beliggenheten gir gjestene ulike attraksjoner, spisealternativer og transportforbindelser for å utforske den vakre byen.

map
Home Club Los Madrazo III
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Home Club Los Madrazo III er et luksushotell som ligger i det prestisjefylte Salamanca-nabolaget i Madrid, Spania. Hotellet tilbyr en komfortabel og stilig atmosfære, perfekt for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet har et utvalg av rom, inkludert studioleiligheter og leiligheter med ett soverom. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne møbler og utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og fullt utstyrt kjøkken. Leilighetene har også separate stue- og spisestuer, noe som gir gjestene god plass til å slappe av og koble av. Home Club Los Madrazo III har ingen restaurant på stedet, men leilighetene har fullt utstyrte kjøkken hvor gjestene kan lage sine egne måltider. Kjøkkenet inkluderer komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, samt nødvendig kjøkkenutstyr og redskaper. I tillegg finnes det dagligvarebutikker og restauranter i nærheten, som tilbyr gjestene et bredt utvalg av spisemuligheter. Hotellet tilbyr daglig rengjøringstjenester, slik at rommene alltid er rene og ryddige. Det er også 24-timers concierge-service tilgjengelig, som kan hjelpe og gi anbefalinger til gjestenes behov. Beliggende på en førsteklasses beliggenhet i Madrid, tilbyr Home Club Los Madrazo III enkel tilgang til populære attraksjoner og landemerker som Retiro-parken, Prado-museet og Puerta del Sol. Hotellet har også god tilknytning til offentlig transport, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske byen. Alt i alt tilbyr Home Club Los Madrazo III et behagelig og praktisk opphold i Madrid, med sine stilfulle rom, fullt utstyrte kjøkken og førsteklasses beliggenhet i hjertet av byen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Home Club Los Madrazo III' i Madrid, Spania. Her er noen forslag:

1. Museo del Prado: Dette verdenskjente kunstmuseet ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det har en omfattende samling av europeisk kunst, inkludert mesterverk av kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco.

2. Retiro-parken: Ligger i nærheten, er Retiro-parken en vakker grønn oase der besøkende kan slappe av, gå en rolig tur, leie båt på innsjøen eller nyte en piknik. Det er også ulike skulpturer, fontener og historiske bygninger inne i parken.

3. Puerta del Sol: En av Madrids mest berømte torg, Puerta del Sol er et travelt område med mange butikker, restauranter og gateartister. Det huser også det ikoniske klokketårnet, Kilometer Null-merket og statuen av bjørnen og jordbærtreet.

4. Gran Via: Denne pulserende avenyen er kjent for sin vakre arkitektur, luksuriøse butikker, teatre og kinoer. Besøkende kan se en forestilling, handle eller bare nyte den livlige atmosfæren.

5. Mercado de San Miguel: En kort avstand unna, tilbyr dette historiske matmarkedet et utvalg av gourmet-tapas, sjømat, snacks og drikke. Det er et flott sted å smake på lokale delikatesser og nyte den livlige atmosfæren.

6. Thyssen-Bornemisza Museum: Et annet verdensklasse kunstmuseum, Thyssen-Bornemisza Museum er et must for kunstentusiaster. Det huser en omfattende samling europeiske verk fra det

13. til det sene

20. århundre.

7. Plaza Mayor: Ligger i hjertet av Madrid, er Plaza Mayor et pittoresk torg omgitt av vakre bygninger. Turister kan utforske butikkene, spise på tradisjonelle kafeer og beundre den fantastiske arkitekturen. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Home Club Los Madrazo III'. Madrid har en livlig kulturscene, så det er noe for alle å glede seg over i denne livlige byen.

Topp spørsmål

1. Hva er Home Club Los Madrazo III?
1. Hva er Home Club Los Madrazo III?1

Home Club Los Madrazo III er en luksus ferieutleie som ligger i Madrid, Spania

2. Hva er adressen til Home Club Los Madrazo III?
2. Hva er adressen til Home Club Los Madrazo III?1

Den nøyaktige adressen til Home Club Los Madrazo III kan variere, men den ligger vanligvis i Salamanca-området i Madrid

3. Hvor mange soverom har Home Club Los Madrazo III?
3. Hvor mange soverom har Home Club Los Madrazo III?1

Home Club Los Madrazo III har vanligvis flere soverom, fra to til fem, avhengig av den spesifikke enheten

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Home Club Los Madrazo III?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Home Club Los Madrazo III?1

Fasilitetene på Home Club Los Madrazo III kan variere, men inkluderer vanligvis et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, en oppholdsrom, og noen enheter kan ha ekstra funksjoner som en terrasse eller privat basseng

5. Er det parkering tilgjengelig på Home Club Los Madrazo III?
5. Er det parkering tilgjengelig på Home Club Los Madrazo III?1

Noen enheter på Home Club Los Madrazo III kan tilby parkeringsfasiliteter, enten på stedet eller i nærheten, men det anbefales å sjekke med eiendommen på forhånd

6. Hvor langt er det fra Home Club Los Madrazo III til nærmeste flyplass?
6. Hvor langt er det fra Home Club Los Madrazo III til nærmeste flyplass?1

Avstanden mellom Home Club Los Madrazo III og nærmeste flyplass, Adolfo Suárez Madrid-Barajas lufthavn, er omtrent 15-20 kilometer, avhengig av den spesifikke enheten og trafikkforholdene

7. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Home Club Los Madrazo III?
7. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Home Club Los Madrazo III?1

Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Retiro Park, Prado-museet, Det kongelige palass i Madrid, Puerta del Sol og handle gaten Gran Via

8. Kan du gi informasjon om innsjekking / utsjekking på Home Club Los Madrazo III?
8. Kan du gi informasjon om innsjekking / utsjekking på Home Club Los Madrazo III?1

Den spesifikke innsjekkings- / utsjekkingsprosessen på Home Club Los Madrazo III kan variere, men gjestene kan vanligvis avtale å møte en representant fra utleieselskapet ved eiendommen for å få nøklene og innsjekkingsinstruksjoner. Utsjekking gjøres vanligvis ved å legge igjen nøklene på et angitt sted eller returnere dem til representanten

9. Kan jeg ta med kjæledyr til Home Club Los Madrazo III?
9. Kan jeg ta med kjæledyr til Home Club Los Madrazo III?1

Kjæledyrpolitikken på Home Club Los Madrazo III kan variere avhengig av den spesifikke enheten og utleieselskapets retningslinjer. Det anbefales å spørre eiendommen på forhånd angående deres kjæledyrpolitikk

10. Finnes det noen restauranter eller butikker innen gangavstand fra Home Club Los Madrazo III?
10. Finnes det noen restauranter eller butikker innen gangavstand fra Home Club Los Madrazo III?1

Ja, Salamanca-området der Home Club Los Madrazo III vanligvis ligger, er kjent for sine eksklusive handlesteder og gourmetrestauranter, og tilbyr et variert utvalg innen gangavstand fra eiendommen

11. Kan jeg booke Home Club Los Madrazo III for arrangementer eller fester?
11. Kan jeg booke Home Club Los Madrazo III for arrangementer eller fester?1

Home Club Los Madrazo III er primært en ferieutleie, og mange enheter har spesifikke regler mot å arrangere arrangementer eller fester. Det anbefales å sjekke med utleieselskapet angående eventuelle restriksjoner eller retningslinjer angående arrangementer eller fester på eiendommen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Home Club Los Madrazo III
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.