Spania, Madrid

Amor de Dios 17 Boutique Hotel

Calle Amor de Dios 17, edificio Madrid, Spania Leilighetshotell
7 Tilbud fra 747 NOK Se tilbud
Amor de Dios 17 Boutique Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Amor de Dios 17, edificio Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Amor de Dios 17 Boutique Hotel', i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og severdigheter. Noen av dem inkluderer:

1. Puerta del Sol: En av hovedplassene i Madrid, som ligger innen gangavstand fra hotellet. Den er kjent for sitt berømte tårnur og regnes som byens knutepunkt.

2. Plaza Mayor: En annen kjent plass i Madrid, kjent for sin historie, arkitektur og livlige atmosfære. Den ligger også i nærheten av hotellet.

3. Gran Vía: En av Madrids hovedgater, kjent for sitt shoppingtilbud, teatre og natteliv. Den er innen gangavstand fra hotellet.

4. Mercado de San Miguel: Et historisk jernmarked som har blitt omgjort til en gourmetmatmarked. Det tilbyr et bredt utvalg av spanske delikatesser og er et flott sted å utforske lokal mat.

5. Det kongelige slott i Madrid: Den spanske kongefamiliens offisielle residens. Det er en viktig turistattraksjon og ligger en kort avstand fra hotellet.

6. Retiro Park: En stor park i hjertet av Madrid, perfekt for avslappende spaserturer, piknik og båtturer på innsjøen. Den tilbyr en fredelig flukt fra den travle byen og er lett tilgjengelig fra hotellet.

7. Museo del Prado: Et av verdens mest kjente kunstmuseer, med en omfattende samling av europeisk kunst, spesielt spanske mesterverk. Det ligger i nærheten av hotellet.

8. Thyssen-Bornemisza Museum: Et annet fremstående kunstmuseum i Madrid, som tilbyr en mangfoldig samling av verk fra forskjellige perioder og stiler. Det ligger i nærheten av hotellet.

9. Shopping og spisesteder: Hotellet ligger omgitt av mange butikker, kafeer og restauranter, som tilbyr et bredt utvalg av shopping- og spisemuligheter for besøkende å utforske. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene, fasilitetene og interessante stedene rundt 'Amor de Dios 17 Boutique Hotel' i Madrid, Spania.

map
Amor de Dios 17 Boutique Hotel
Leilighetshotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Amor de Dios 17 Boutique Hotel er et sjarmerende hotell som ligger i hjertet av Madrid, Spania. Hotellet er kjent for sin unike og koselige atmosfære, som kombinerer moderne komfort med tradisjonell spansk innredning. Hotellet tilbyr ulike romalternativer som passer til enhver reisendes behov. Rommene er elegant innredet og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en privat balkong eller terrasse, som gir en pittoresk utsikt over byen. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Suitene er romslige og har en separat stue, noe som gjør dem perfekte for familier eller de som ønsker ekstra plass. Amor de Dios 17 Boutique Hotel er også stolt av sine spisemuligheter på stedet. Hotellet har en restaurant som serverer deilige spanske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte et utvalg av kulinariske godbiter, laget med ferske og lokale ingredienser. Restauranten tilbyr frokost-, lunsj- og middagsalternativer, som imøtekommer ulike kostbehov. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar hvor gjestene kan slappe av og sosialisere mens de nyter et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails og lokale viner. Hotellets beliggenhet er en annen høydepunkt. Det ligger i det populære Huertas-området, kjent for sitt pulserende natteliv, historiske steder og kulturelle attraksjoner. Gjestene kan enkelt utforske kjente landemerker som Puerta del Sol, Plaza Mayor og Prado-museet, som alle ligger innen gangavstand fra hotellet. Alt i alt tilbyr Amor de Dios 17 Boutique Hotel komfortabel innkvartering, deilige spisemuligheter og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et utmerket valg for reisende som besøker Madrid.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Amor de Dios 17 Boutique Hotel' i Madrid, Spania. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene inkluderer:

1. Puerta del Sol: En av de travleste og mest kjente torgene i Madrid, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det er et livlig område med butikker, restauranter og gateartister.

2. Gran Vía: En annen livlig gate kjent for shopping, teatre og underholdningssteder. Det er et flott sted å se på en forestilling eller nyte litt shoppingterapi.

3. Plaza Mayor: En historisk plass med vakker arkitektur og omgitt av kafeer og restauranter. Det huser ofte gateopptredener og kulturelle arrangementer.

4. Det kongelige palasset i Madrid: Ligger i nærheten, er det kongelige palasset en fantastisk arkitektonisk perle og en "må besøke" attraksjon i Madrid. Besøkende kan utforske palasset og dets praktfulle hager.

5. Prado-museet: Hvis du er interessert i kunst og kultur, er Prado-museet en kort avstand unna. Det huser en omfattende samling av europeisk kunst, inkludert verk av kjente kunstnere som Goya, Velázquez og El Greco.

6. Reina Sofia-museet: Et annet fremtredende kunstmuseum i Madrid, som ligger i nærheten av hotellet. Det er kjent for å vise samtidskunst og moderne kunst, inkludert det kjente maleriet "Guernica" av Picasso.

7. Retiro-parken: En fredelig bypark ideell for avslapning eller piknik. Besøkende kan dra på båttur på innsjøen, utforske hagene eller besøke Crystal Palace.

8. Flamenco-show: Madrid er kjent for sin pulserende flamencokultur. Det er flere steder i nærheten av hotellet som tilbyr flamenco-show, der du kan oppleve lidenskapen og energien i denne tradisjonelle spanske dansen.

9. Shopping: Hotellet er omgitt av butikker, boutiquer og varehus, noe som gjør det praktisk for shoppingentusiaster.

10. Tapasbarer og restauranter: Madrid er kjent for sitt kulinariske mangfold, og området i nærheten av hotellet er fylt med tapasbarer og restauranter der besøkende kan nyte deilige spanske retter. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere for ulike aktiviteter og steder, så det anbefales å sjekke spesifikke datoer og tider før besøket.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Amor de Dios 17 Boutique Hotel?
1. Hvor mange rom har Amor de Dios 17 Boutique Hotel?1

Amor de Dios 17 Boutique Hotel har totalt 8 rom.

2. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?
2. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?1

Nei, hotellet har ikke parkering på stedet. Likevel er det offentlige parkeringsmuligheter i nærheten.

3. Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi?
3. Tilbyr hotellet gratis Wi-Fi?1

Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester.

4. Har Amor de Dios 17 Boutique Hotel en restaurant?
4. Har Amor de Dios 17 Boutique Hotel en restaurant?1

Nei, hotellet har ikke en restaurant. Likevel er det mange spisemuligheter innen gangavstand.

5. Er hotellet dyrevennlig?
5. Er hotellet dyrevennlig?1

Nei, hotellet tillater ikke kjæledyr.

6. Hva er inn- og utsjekkingstidene på Amor de Dios 17 Boutique Hotel?
6. Hva er inn- og utsjekkingstidene på Amor de Dios 17 Boutique Hotel?1

Gjester kan sjekke inn på hotellet fra kl. 14.00 og utsjekking er frem til kl. 12

7. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av hotellet?
7. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av hotellet?1

Ja, hotellet ligger i hjertet av Madrid, nær populære attraksjoner som Puerta del Sol, Plaza Mayor og Det kongelige palass.

8. Tilbyr hotellet transport til flyplassen?
8. Tilbyr hotellet transport til flyplassen?1

Nei, hotellet tilbyr ikke transport til flyplassen. Gjester kan imidlertid enkelt nå hotellet med taxi eller offentlig transport.

9. Er frokost inkludert i romprisen?
9. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen og serveres daglig.

10. Er det heis på hotellet?
10. Er det heis på hotellet?1

Nei, hotellet har ikke heis. Likevel er personalet tilgjengelig for å hjelpe gjester med bagasje om nødvendig.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Amor de Dios 17 Boutique Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.