Spania, Madrid

Alterhome Malasana IV

Calle Montserrat Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Malasana IV
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Montserrat Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Alterhome Malasana IV' i Madrid, Spania, er det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Malasaña nabolag: Hotellet ligger i det trendy Malasaña-distriktet, kjent for sitt livlige natteliv, bohematmosfære og eklektiske blanding av butikker, barer og restauranter.

2. Gran Via: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Gran Via, en av Madrids mest berømte gater. Den tilbyr en blanding av luksuriøse butikker, teatre, vakker arkitektur og en travel atmosfære.

3. Puerta del Sol: Omtrent 1 kilometer unna ligger Puerta del Sol, en av Madrids hovedplasser og et populært møtested for lokalbefolkningen og turister. Her finner du ikoniske landemerker som det berømte klokketårnet og symbolet på Madrid, El Oso y el Madroño.

4. Plaza de España: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Plaza de España, en stor plass kjent for sitt monument til den berømte forfatteren Miguel de Cervantes. Ved siden av plassen ligger de vakre Sabatini-hagene og det kongelige palasset i Madrid.

5. Museer: Alterhome Malasana IV ligger praktisk til i nærheten av flere toppmuseer, inkludert Thyssen-Bornemisza-museet, Prado-museet og Reina Sofía-museet, som huser Picassos Guernica.

6. Restauranter og barer: Malasaña-nabolaget er kjent for sitt mat- og underholdningstilbud. Det er mange kafeer, tapasbarer og restauranter i nærheten der besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat og ulike internasjonale retter. Dette er bare noen få eksempler på hva som kan finnes rundt Alterhome Malasana IV-hotellet i Madrid. Byen tilbyr en rik kulturarv, livlig atmosfære og et stort utvalg av attraksjoner å utforske.

map
Alterhome Malasana IV
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

'Alterhome Malasana IV' er et hotell som ligger i det pulserende nabolaget Malasana i Madrid, Spania. Dette boutique-hotellet tilbyr en unik og personlig opplevelse for gjestene sine. Hotellet har et utvalg rom som passer ulike preferanser og behov. Rommene er designet i en moderne og samtidsstil, og skaper en komfortabel og stilig atmosfære. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert dobbeltrom, tomannsrom eller suiter. Rommene er romslige og godt utstyrt, og sikrer et hyggelig opphold for gjestene. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Alterhome Malasana IV' en deilig matopplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg velsmakende retter, som viser det beste av spansk mat. Gjestene kan nyte en rekke tradisjonelle og internasjonale smaker, tilberedt av talentfulle kokker. For de som foretrekker å utforske det lokale mattilbudet, ligger hotellet beleilig plassert i nærheten av flere restauranter, kafeer og barer. Gjestene kan dra ut for å smake på smakene fra Madrids kulinariske scene. Alt i alt er 'Alterhome Malasana IV' et komfortabelt og stilig hotell som tilbyr ulike typer rom og deilige måltider. Det er et ideelt valg for turister og reisende som leter etter et unikt og hyggelig opphold i hjertet av Madrid.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Alterhome Malasana IV' i Madrid, Spania. Her er noen forslag:

1. Gran Vía: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Gran Vía, en av Madrids mest travle gater kjent for sine teatre, kinoer og underholdningssteder. Her kan du se en musikal, teaterforestilling eller film, og nyte den livlige atmosfæren på denne berømte gaten.

2. Teatro Lara: Beliggende i Malasaña-området er Teatro Lara en historisk teater kjent for sitt varierte program, inkludert teaterforestillinger, musikaler og komedieshow. Dette er et flott sted å oppleve en forestilling og nyte litt live underholdning.

3. La Vía Láctea: Denne legendariske musikkscenen og nattklubben er et populært sted for liveband og DJ-er, med en rekke sjangre som rock, indie og elektronisk musikk. Dette er et flott sted å danse og nyte live musikk bare en kort avstand fra hotellet.

4. Conde Duque Cultural Center: Dette kultursenteret arrangerer et bredt spekter av arrangementer, inkludert konserter, kunstutstillinger, filmvisninger og verksteder. Sjekk programmet deres for å se hvilke arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

5. Espacio Fundación Telefónica: Et kunst- og teknologisenter, Espacio Fundación Telefónica arrangerer utstillinger, verksteder og samtaler relatert til digital kunst, innovasjon og teknologi. Dette er et unikt sted å utforske og engasjere seg med samtidskunst.

6. Malasaña-området: Hotellet ligger i det livlige Malasaña-området i seg selv, som er kjent for sitt livlige natteliv, trendy barer, kafeer og eklektiske butikker. Utforsk gatene og finn et sted som passer dine underholdningspreferanser. Husk å sjekke tidsskjemaene og tilgjengeligheten til disse stedene for å planlegge besøket ditt i henhold til det.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til 'Alterhome Malasana IV' i Madrid, Spania?
1. Hva er adressen til 'Alterhome Malasana IV' i Madrid, Spania?1

Adressen til 'Alterhome Malasana IV' i Madrid, Spania er Calle Divino Pastor, 8, 28004 Madrid, Spania

2. Hvor mange soverom har 'Alterhome Malasana IV'?
2. Hvor mange soverom har 'Alterhome Malasana IV'?1

'Alterhome Malasana IV' har 2 soverom

3. Er 'Alterhome Malasana IV' et dyrevennlig overnattingssted?
3. Er 'Alterhome Malasana IV' et dyrevennlig overnattingssted?1

Nei, 'Alterhome Malasana IV' tillater ikke kjæledyr

4. Tilbyr 'Alterhome Malasana IV' gratis Wi-Fi?
4. Tilbyr 'Alterhome Malasana IV' gratis Wi-Fi?1

Ja, 'Alterhome Malasana IV' tilbyr gratis Wi-Fi

5. Hva er innsjekkingstiden på 'Alterhome Malasana IV'?
5. Hva er innsjekkingstiden på 'Alterhome Malasana IV'?1

Innsjekkingstiden på 'Alterhome Malasana IV' er fra kl. 15:00 og utover

6. Er det parkering tilgjengelig på 'Alterhome Malasana IV'?
6. Er det parkering tilgjengelig på 'Alterhome Malasana IV'?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på 'Alterhome Malasana IV', men det kan være begrenset tilgjengelighet og ekstra kostnader kan påløpe

7. Er det et kjøkken på 'Alterhome Malasana IV'?
7. Er det et kjøkken på 'Alterhome Malasana IV'?1

Ja, 'Alterhome Malasana IV' har et fullt utstyrt kjøkken

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'Alterhome Malasana IV'?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'Alterhome Malasana IV'?1

Noen nærliggende attraksjoner til 'Alterhome Malasana IV' inkluderer Gran Via, Puerta del Sol, Plaza Mayor og Kongepalasset i Madrid

9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på 'Alterhome Malasana IV' uten kostnad?
9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på 'Alterhome Malasana IV' uten kostnad?1

Avbestillingsreglene for 'Alterhome Malasana IV' kan variere. Det er best å sjekke med eiendommen eller bookingplattformen for mer informasjon

10. Er det heis på 'Alterhome Malasana IV'?
10. Er det heis på 'Alterhome Malasana IV'?1

Ja, 'Alterhome Malasana IV' har en heis for enkel tilgang til eiendommen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alterhome Malasana IV
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.