Spania, Madrid

Castellana City Center

Calle Garcia de Paredes, 55 Madrid, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Castellana City Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Garcia de Paredes, 55 Madrid, Spania

Hotellet "Castellana City Center" ligger i Madrid, Spania. Det ligger i distriktet Chamartín, som er et bolig- og forretningsområde i den nordlige delen av byen. I nærheten av hotellet finner du attraksjoner og fasiliteter som:

1. Santiago Bernabéu stadion: Den berømte stadionen til Real Madrid Football Club ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan ta en omvisning på stadionet, besøke museet eller se en fotballkamp hvis det er tilgjengelig.

2. Paseo de la Castellana: Denne store avenyen i Madrid går parallelt med hotellet og er kjent for sine skyskrapere, luksusbutikker og eksklusive restauranter. Det er også et populært sted for gåturer, jogging og sykling.

3. AZCA-forretningsdistriktet: Hotellet ligger i nærheten av AZCA-komplekset, som er et av de viktigste finansdistriktene i Madrid. Det huser mange bedriftskontorer, banker og forretningssentre.

4. Nasjonal musikkauditorium: Like i nærheten ligger Nasjonal musikkauditorium, en konsertsal kjent for sine klassiske musikkopptredener, operaer og symfonier. Den tiltrekker seg både lokale og internasjonale artister.

5. Museo de Escultura al Aire Libre: Plassert i Juan Carlos I-parken, har dette utendørs skulpturmuseet en samling samtidskunstverk spredt over vakre hager og stier. Det er et flott reisemål for kunstelskere og naturentusiaster.

6. Restauranter og shopping: Det finnes flere spisesteder, kafeer og kjøpesentre i nærheten av hotellet som tilbyr et utvalg av forskjellige typer mat og shoppingmuligheter. I tillegg er hotellet godt forbundet med resten av Madrid via ulike transportmuligheter, inkludert t-banestasjoner, bussholdeplasser og taxiservice, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske andre attraksjoner i byen.

map
Castellana City Center
Hotell

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Beliggende i hjertet av Madrid er Castellana City Center et luksushotell som tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Hotellet har elegant designede rom, deilige spisemuligheter og praktiske fasiliteter. Overnatting på Castellana City Center består av romslige og velutstyrte rom, designet med en moderne touch. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene tilbyr også komfortable senger og et eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene kan nyte en deilig spiseopplevelse på hotellets restaurant. Restauranten serverer et utvalg av internasjonale og lokale retter, tilberedt av ekspertkokker med ferske ingredienser. En frokostbuffé er også tilgjengelig, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer som imøtekommer ulike kostpreferanser. For de som ønsker å slappe av og koble av, har hotellet en takterrasse der gjestene kan nyte panoramautsikt over byen mens de nipper til forfriskende drikke. Det er også et treningssenter utstyrt med moderne treningsutstyr, slik at gjestene kan holde seg aktive under oppholdet. Castellana City Center ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner og landemerker i Madrid. Det er gangavstand til Paseo de la Castellana, en hovedgate kjent for sine butikker, restauranter og natteliv. Hotellet er også nær offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byen. Alt i alt er Castellana City Center et utmerket valg for reisende som søker et komfortabelt og luksuriøst opphold i Madrid. Med sine velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktiske beliggenhet, er gjestene sikret en minneverdig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Castellana City Center' i Madrid, Spania. Noen av de populære underholdningssteder og attraksjoner i området inkluderer:

1. Santiago Bernabéu Stadion: Like i nærheten av hotellet ligger det ikoniske Santiago Bernabéu-stadionet, hjemmet til fotballklubben Real Madrid. Besøkende kan ta en stadiontur, utforske museet og til og med se en fotballkamp hvis det faller sammen med besøket deres.

2. Paseo de la Castellana: Denne store avenyen er kjent for sine shopping-, spise- og underholdningsalternativer. Den har mange luksuriøse butikker, restauranter og populære landemerker som Puerta de Europa-tårnene og forretningsdistriktet AZCA.

3. Museo Nacional del Prado: For kunstentusiaster er Prado-museet et must-besøk. Det huser en omfattende samling av europeisk kunst, med verk av berømte kunstnere som Velázquez, Goya og El Greco.

4. Retiro-parken: Ikke langt fra hotellet ligger Retiro-parken, en av Madrids største og vakreste parker. Besøkende kan nyte en rolig spasertur, leie en båt på innsjøen eller slappe av i skyggen av trærne.

5. Teatro Real: Dette historiske operahuset, som ligger i hjertet av Madrid, tilbyr et variert program med opera-, ballett- og klassiske musikkforestillinger. Det er et flott alternativ for de som er interessert i scenekunsten.

6. Gran Via: Bare noen få kilometer unna hotellet ligger Gran Via, Madrids hovedgate for shopping. Den er fylt med butikker, teatre og kinoer, noe som gjør det til et populært underholdningssted.

7. Chueca nabolag: Kjent for sitt livlige LGBTQ + miljø, tilbyr Chueca-området et mangfold av underholdningsalternativer, inkludert barer, klubber og konsertsteder. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Castellana City Center'. Enten du er interessert i sport, kunst, shopping eller natteliv, har Madrid en rekke attraksjoner som passer enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hva er Castellana City Center i Madrid, Spania?
1. Hva er Castellana City Center i Madrid, Spania?1

Castellana City Center er et kommersielt kompleks som ligger i Madrid, Spania. Det inkluderer et kjøpesenter, restauranter, kontorer og et hotell

2. Hvordan kan jeg komme til Castellana City Center?
2. Hvordan kan jeg komme til Castellana City Center?1

Castellana City Center er lett tilgjengelig med offentlig transport. Du kan bruke metroen og gå av på Santiago Bernabeu eller Nuevos Ministerios stasjonene. Det er også flere bussholdeplasser i nærheten av komplekset

3. Hva er åpningstidene til Castellana City Center?
3. Hva er åpningstidene til Castellana City Center?1

Kjøpesenteret på Castellana City Center er åpent fra mandag til lørdag, typisk fra kl. 10:00 til kl. 21:30. Det er imidlertid alltid anbefalt å sjekke de spesifikke åpningstidene på deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte

4. Hva er hovedattraksjonene på Castellana City Center?
4. Hva er hovedattraksjonene på Castellana City Center?1

Noen av hovedattraksjonene på Castellana City Center inkluderer et bredt utvalg av butikker og boutiquer, populære restauranter og kafeer, et kinoanlegg og et treningssenter. Hotellet som er tilknyttet komplekset, The Castellana 100, tilbyr overnatting for besøkende

5. Er det parkering tilgjengelig på Castellana City Center?
5. Er det parkering tilgjengelig på Castellana City Center?1

Ja, Castellana City Center tilbyr parkeringsfasiliteter for besøkende. Det er flere nivåer med underjordisk parkering tilgjengelig, noe som er praktisk for de som kommer med bil

6. Er det noen spesielle arrangementer eller kampanjer på Castellana City Center?
6. Er det noen spesielle arrangementer eller kampanjer på Castellana City Center?1

Castellana City Center arrangerer ofte spesielle arrangementer og kampanjer gjennom året. Dette kan inkludere salg, live forestillinger, sesongdekorasjoner og utstillinger. Det anbefales å besøke deres offisielle nettside eller sosiale mediasider for å holde seg oppdatert på aktuelle arrangementer og kampanjer

7. Kan jeg finne internasjonale merker på Castellana City Center?
7. Kan jeg finne internasjonale merker på Castellana City Center?1

Ja, Castellana City Center huser mange internasjonale merker innen mote, tilbehør, kosmetikk og teknologi. Du kan finne populære merker som Primark, Zara, H&M, Sephora, Nike og Mango, blant andre

8. Er det noen spisemuligheter på Castellana City Center?
8. Er det noen spisemuligheter på Castellana City Center?1

Castellana City Center tilbyr et utvalg av spisemuligheter. Du kan finne kafeer, fastfoodkjeder og restauranter som serverer spansk og internasjonal mat. Komplekset imøtekommer forskjellige smaker og budsjett, og gir et utvalg av valgmuligheter for besøkende

9. Kan jeg jobbe eller ha forretningsmøter på Castellana City Center?
9. Kan jeg jobbe eller ha forretningsmøter på Castellana City Center?1

Castellana City Center har kontorlokaler som passer for bedrifter, frilansere og entreprenører. I tillegg gir ulike kafeer og restauranter en egnet atmosfære for uformelle møter eller arbeid

10. Er Castellana City Center tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?
10. Er Castellana City Center tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?1

Ja, Castellana City Center er utformet for å være tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Komplekset har heiser, ramper og fasiliteter spesielt designet for rullestolbrukere og personer med begrenset bevegelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Castellana City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.