Spania, Madrid

Monte Esquinza

Calle del Monte Esquinza Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2818 NOK Se tilbud
Monte Esquinza
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle del Monte Esquinza Madrid, Spania

Rundt hotellet Monte Esquinza i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Retiro-parken: En stor park som ligger noen kvartaler øst for hotellet. Den har vakre hager, en innsjø og utendørsaktiviteter.

2. Puerta de Alcalá: Et historisk monument og en port som ligger i nærheten i distriktet Retiro. Det er et populært møtested og landemerke.

3. Gran Via: En berømt gate kjent for sitt livlige natteliv, shopping, teatre og arkitektur. Den ligger en kort avstand nord for hotellet.

4. Prado-museet: Et av verdens mest anerkjente kunstmuseer, med verk av kjente kunstnere som Goya, Velázquez og El Greco. Det ligger omtrent 1,5 kilometer sørøst for hotellet.

5. Plaza de Cibeles: En ikonisk plass og landemerke i Madrid, med en storslått fontene og en fantastisk nyklassisk bygning. Den ligger omtrent 1,5 kilometer nordvest for hotellet.

6. Plaza Mayor: En historisk plass i hjertet av Madrid, omgitt av vakre bygninger, restauranter og kafeer. Den ligger omtrent 2 kilometer vest for hotellet.

7. Chueca-området: Et livlig og trendy distrikt kjent for sitt LHBT+-samfunn, trendy barer, klubber og restauranter. Det ligger noen kvartaler nord for hotellet.

8. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i nærheten av hotellet som tilbyr et utvalg av matvarer, inkludert spansk, internasjonal og tapas. Noen nærliggende alternativer inkluderer Restaurante DiverXO, Trattoria Sant Arcangelo og La Primera Página. Alt i alt ligger hotellet Monte Esquinza sentralt, og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, kulturelle steder, shoppingområder og spisesteder i Madrid.

map
Monte Esquinza
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

'Monte Esquinza' er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og stilfullt overnattingsalternativ for reisende. Rom: Hotellet har et utvalg av rom, fra standardrom til suiter. Hvert rom er elegant dekorert og velutstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan forvente fasiliteter som komfortable senger, private bad, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet tilbyr en spisemulighet for gjestene å nyte måltider under oppholdet. Den lokale restauranten serverer en rekke retter, inkludert både spansk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i en koselig og innbydende atmosfære. I tillegg til den lokale restauranten finnes det også mange spisemuligheter i nærområdet. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av mange restauranter, kafeer og barer, noe som gir gjestene muligheten til å utforske og oppleve det lokale kulinariske miljøet. Alt i alt tilbyr 'Monte Esquinza' komfortabel overnatting og spisemuligheter for gjestene å nyte under oppholdet sitt i Madrid, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Monte Esquinza i Madrid, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Museo Thyssen-Bornemisza: Det er et anerkjent kunstmuseum bare en kort spasertur fra hotellet. Museet har en stor samling malerier fra ulike kunstbevegelser.

2. Gran Vía: Denne ikoniske gaten er kjent for sine teatre, butikker og livlige natteliv. Besøkende kan se en musikal, utforske butikkene eller nyte den levende atmosfæren.

3. Puerta del Sol: Ligger i hjertet av Madrid, er Puerta del Sol en travel plass hvor mange viktige landemerker og shoppingområder ligger. Det er et populært samlingspunkt, spesielt under nyttårsfeiringene.

4. Parque del Retiro: En stor park i nærheten av hotellet der besøkende kan ta rolige turer, leie robåt på innsjøen eller bare slappe av og nyte den vakre omgivelsen.

5. Prado-museet: Et verdensberømt kunstmuseum som ligger en kort avstand unna, med en omfattende samling av europeisk kunst, inkludert verk av spanske mestere som Velázquez og Goya.

6. Plaza Mayor: Denne historiske plassen er omgitt av vakker arkitektur og er et utmerket sted å beundre Madrids skjønnhet. Det er et populært sted for utendørskafeer og gateopptredener.

7. Det kongelige slottet i Madrid: Den spanske kongefamiliens offisielle residens ligger i nærheten. Besøkende kan utforske palassets overdådige rom og hager.

8. Det kongelige teater (Teatro Real): Hovedoperaen i Madrid, som tilbyr et variert program med opera, ballett og konserter. Dette er bare noen av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet Monte Esquinza i Madrid. Byen tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, kulturelle aktiviteter og livlig natteliv for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Hva er Monte Esquinza?
1. Hva er Monte Esquinza?1

Monte Esquinza er en luksuriøs handlegate som ligger i den velstående nabolaget Salamanca i Madrid, Spania. Den er kjent for sine eksklusive butikker, motebutikker og designermerker

2. Hvilke populære butikker finnes på Monte Esquinza?
2. Hvilke populære butikker finnes på Monte Esquinza?1

Noen populære butikker på Monte Esquinza inkluderer Chanel, Hermès, Louis Vuitton, Burberry, Gucci og Prada. Disse merkene tiltrekker seg moteentusiaster og luksusshoppere fra hele verden

3. Er det serveringssteder på Monte Esquinza?
3. Er det serveringssteder på Monte Esquinza?1

Ja, det er flere serveringssteder på Monte Esquinza. Du kan finne eksklusive restauranter og kafeer som tilbyr forskjellige kjøkkener, inkludert spansk, italiensk og internasjonale retter

4. Er det parkering tilgjengelig på Monte Esquinza?
4. Er det parkering tilgjengelig på Monte Esquinza?1

Selv om det kan være begrenset gateparkering tilgjengelig, er det ofte enklere å finne parkering i betalte parkeringshus i nærheten. Noen luksusbutikker tilbyr også parkeringstjenester med betjent service for sine kunder

5. Er Monte Esquinza en gate som er tilrettelagt for fotgjengere?
5. Er Monte Esquinza en gate som er tilrettelagt for fotgjengere?1

Ja, Monte Esquinza er en gate som er tilrettelagt for fotgjengere. Det er vanlig å se folk gå og slentre langs gaten, spesielt i helgene og på helligdager

6. Hvordan kan jeg komme meg til Monte Esquinza med offentlig transport?
6. Hvordan kan jeg komme meg til Monte Esquinza med offentlig transport?1

Monte Esquinza kan enkelt nås med offentlig transport. Den nærmeste T-banestasjonen er Alonso Martínez, som betjenes av flere metrolinjer (4, 5 og 10). Det er også bussholdeplasser i nærheten med flere bussruter som går gjennom området

7. Hva er andre attraksjoner i nærheten av Monte Esquinza?
7. Hva er andre attraksjoner i nærheten av Monte Esquinza?1

Monte Esquinza ligger i det prestisjetunge nabolaget Salamanca, som tilbyr mange attraksjoner. I nærheten kan du finne Retiro-parken, Puerta de Alcalá, det nasjonale arkeologiske museet og den eksklusive handlegaten Serrano

8. Er Monte Esquinza en populær turistdestinasjon?
8. Er Monte Esquinza en populær turistdestinasjon?1

Monte Esquinza er mer et reisemål for luksusshoppere og moteentusiaster enn et populært turiststed. Imidlertid kan turister som er interessert i eksklusiv mote og designermerker fortsatt besøke denne gaten for å utforske de eksklusive butikkene

9. Er det hoteller i nærheten av Monte Esquinza?
9. Er det hoteller i nærheten av Monte Esquinza?1

Ja, det er flere hoteller som ligger i nærheten av Monte Esquinza. Noen populære alternativer inkluderer Hotel Allard Madrid, H10 Villa de la Reina og Gran Hotel Velázquez

10. Hva er åpningstidene til butikkene på Monte Esquinza?
10. Hva er åpningstidene til butikkene på Monte Esquinza?1

Åpningstidene for butikkene kan variere, men de fleste butikkene på Monte Esquinza åpner rundt kl. 10:00 og stenger kl. 20:00, mandag til lørdag. Det er imidlertid lurt å sjekke de spesifikke åpningstidene for hver butikk, da noen butikker kan ha forskjellige åpningstider.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Monte Esquinza
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.