Spania, Madrid

Teatro Valle Inclan City Center

Calle San Cosme y San Damian 10 Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Teatro Valle Inclan City Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle San Cosme y San Damian 10 Madrid, Spania

Hotellet Teatro Valle Inclan City Center ligger i sentrum av Madrid, Spania. Det er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av hovedpunktene av interesse rundt hotellet:

1. Puerta del Sol: En av de viktigste plassene i Madrid, kjent for sitt ikoniske klokketårn, travle atmosfære og sentrale beliggenhet. Det er bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Plaza Mayor: En historisk plass med vakker arkitektur, utendørskafeer og gateartister. Det er også innen gangavstand fra hotellet.

3. Gran Via: Madrids hovedgate med butikker, restauranter og teatre. Den byr på et livlig natteliv og ligger bare noen kvartaler unna hotellet.

4. Det kongelige palasset: Den spanske kongefamiliens offisielle residens, dette storslåtte palasset er en populær turistattraksjon. Det ligger en kort avstand fra hotellet, i det vakre området Plaza de Oriente.

5. Mercado de San Miguel: Et berømt overdekt marked som tilbyr et utvalg av lokale mat- og drikkevarer. Det er et flott sted å oppleve Madrids kulinariske delikatesser og ligger i nærheten av hotellet.

6. Museo Nacional del Prado: Et av verdens mest kjente kunstmuseer, med en omfattende samling av europeisk kunst. Det ligger litt lenger fra hotellet, men er lett tilgjengelig med offentlig transport.

7. Retiro-parken: En stor og pittoresk park, perfekt for avslappende spaserturer, båtturer på sjøen eller besøk til Crystal Palace. Den er ikke langt fra hotellet og et nydelig sted å slappe av. I tillegg til disse attraksjonene, tilbyr området rundt hotellet et mangfold av butikker, restauranter, kafeer og teatre, slik at gjestene kan utforske og nyte den livlige bykjernen i Madrid.

map
Teatro Valle Inclan City Center
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Teatro Valle Inclan City Center er et hotell som ligger i hjertet av Madrid, Spania. Det er oppkalt etter det nærliggende Valle-Inclán-teateret, som er et populært kulturelt landemerke i byen. Hotellet tilbyr komfortable rom og et utvalg av fasiliteter for gjestene. Hotellet har flere typer rom å velge mellom, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er vakkert designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi-tilgang, minibar og eget bad. Standardrommene er koselige og velutstyrte, og tilbyr en komfortabel plass for gjestene å slappe av. Deluxe-rommene gir ekstra plass og et høyere nivå av luksus, med oppgraderte fasiliteter og stilfull innredning. Suiter er det mest romslige og luksuriøse alternativet, med separate oppholdsområder og ekstra fasiliteter som badekar. Teatro Valle Inclan City Center tilbyr også en rekke spisemuligheter for gjestene. Den lokale restauranten serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, med et utvalg av varme og kalde retter, bakverk og fersk juice. Gjestene kan også nyte et utvalg av spansk og internasjonal mat til lunsj og middag. Restauranten har en avslappet og innbydende atmosfære, noe som gjør den til et flott sted å slappe av og nyte et måltid. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av vin, cocktails og andre drikkevarer. Baren er et flott sted å sosialisere og slappe av etter en lang dag med å utforske byen. Alt i alt tilbyr Teatro Valle Inclan City Center et komfortabelt opphold med stilfulle rom og varierte spisemuligheter. Den sentrale beliggenheten gjør det til et praktisk valg for besøkende som ønsker å utforske Madrids attraksjoner.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Teatro Valle Inclan City Center' i Madrid, Spania. Her er noen få forslag:

1. Teatro Valle-Inclán: Ligger rett ved siden av hotellet, er dette teateret kjent for å være vertskap for et bredt utvalg av forestillinger, inkludert skuespill, danseforestillinger og konserter.

2. Puerta del Sol: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Puerta del Sol en av de største torgene i Madrid. Det er et travelt område med butikker, restauranter, gateartister og livlig atmosfære.

3. Gran Vía: Denne ikoniske gaten er kjent for shopping, teatre og et pulserende natteliv. Du kan finne flere teatre, som Teatro Rialto og Teatro Lope de Vega, som ofte er vert for musikaler og andre show.

4. Plaza Mayor: Bare noen få minutter fra hotellet, er Plaza Mayor et historisk torg med kafeer og butikker. Det er et flott sted å slappe av, se på mennesker eller nyte et måltid.

5. Museo Nacional del Prado: Hvis du er interessert i kunst og kultur, er Prado-museet et must-besøk. Det ligger ca 2 kilometer fra hotellet og huser en omfattende samling av spansk og europeisk kunst.

6. Parque del Retiro: Ligger litt lenger unna, rundt 2,5 kilometer fra hotellet, tilbyr denne store parken en fredelig og rolig atmosfære. Du kan ta en rolig spasertur, leie en båt på innsjøen eller bare slappe av og nyte den vakre omgivelsen. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Teatro Valle Inclan City Center' i Madrid. Byen har en livlig kulturscene med mange aktiviteter og attraksjoner å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er Teatro Valle Inclán City Center?
1. Hva er Teatro Valle Inclán City Center?1

Teatro Valle Inclán City Center er et fremtredende teater som ligger i Madrid, Spania

2. Når ble Teatro Valle Inclán City Center bygget?
2. Når ble Teatro Valle Inclán City Center bygget?1

Teatro Valle Inclán City Center ble bygget på 1800-tallet, men har gjennomgått flere renoveringer i løpet av årene

3. Hvilke typer forestillinger kan sees på Teatro Valle Inclán City Center?
3. Hvilke typer forestillinger kan sees på Teatro Valle Inclán City Center?1

Teatro Valle Inclán City Center arrangerer et mangfoldig utvalg av forestillinger, inkludert skuespill, musikaler, danseforestillinger og eksperimentelt teater

4. Hvordan kan jeg kjøpe billetter til en forestilling på Teatro Valle Inclán City Center?
4. Hvordan kan jeg kjøpe billetter til en forestilling på Teatro Valle Inclán City Center?1

Billetter til forestillinger på Teatro Valle Inclán City Center kan kjøpes online via deres offisielle nettside eller personlig i teaterets billettluke

5. Hvilke offentlige transportmuligheter er tilgjengelige for å komme til Teatro Valle Inclán City Center?
5. Hvilke offentlige transportmuligheter er tilgjengelige for å komme til Teatro Valle Inclán City Center?1

Teatro Valle Inclán City Center er godt forbundet med offentlig transport. Nærmeste t-banestasjon er Embajadores, og flere busslinjer betjener også området

6. Er det engelske undertekster tilgjengelig for ikke-spa norske talende?
6. Er det engelske undertekster tilgjengelig for ikke-spa norske talende?1

Teatro Valle Inclán City Center tilbyr av og til forestillinger med engelske undertekster, men det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte teateret direkte for spesifikke forestillinger

7. Hvor lenge varer en gjennomsnittlig forestilling på Teatro Valle Inclán City Center?
7. Hvor lenge varer en gjennomsnittlig forestilling på Teatro Valle Inclán City Center?1

Varigheten av forestillingene på Teatro Valle Inclán City Center kan variere avhengig av produksjonen. Det er best å sjekke forestillingens detaljer for informasjon om varighet

8. Finnes det noen restauranter eller kafeer i nærheten for mat før forestillingen?
8. Finnes det noen restauranter eller kafeer i nærheten for mat før forestillingen?1

Det er flere restauranter og kafeer i nærheten av Teatro Valle Inclán City Center hvor du kan nyte et måltid eller en matbit før eller etter en forestilling

9. Er det kleskode på Teatro Valle Inclán City Center?
9. Er det kleskode på Teatro Valle Inclán City Center?1

Det er ingen spesifikk kleskode på Teatro Valle Inclán City Center. Det anbefales imidlertid generelt å kle seg pent og avslappet for kveldsforestillinger

10. Kan jeg ta bilder eller filme under forestillingen?
10. Kan jeg ta bilder eller filme under forestillingen?1

Fotografering og filming er vanligvis ikke tillatt under forestillinger på Teatro Valle Inclán City Center. Det er viktig å respektere teaterets retningslinjer og utøvernes rettigheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Teatro Valle Inclan City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.