Spania, Madrid

Alterhome Puerta de Toledo VIII

Calle de la Ruda 15 Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Puerta de Toledo VIII
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle de la Ruda 15 Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Puerta de Toledo: Hotellet ligger i nærheten av den ikoniske Puerta de Toledo-porten, som er et historisk monument og et av byens landemerker.

2. Madrid Río Park: Bare en kort spasertur unna, finner du den vakre Madrid Río Park. Den tilbyr forskjellige gangstier, sykkelstier, grønne områder og rekreasjonsområder langs Manzanares-elven.

3. La Latina nabolag: Hotellet ligger i det livlige La Latina nabolaget, kjent for sine livlige barer, tradisjonelle tapasrestauranter og den berømte El Rastro loppemarkedet (holdt på søndager).

4. El Rastro markedet: El Rastro er det største loppemarkedet i Madrid, hvor du kan finne antikviteter, klær, tilbehør og andre unike gjenstander.

5. San Francisco el Grande-basilikaen: Denne store basilikaen, kjent for sin majestetiske kuppel, ligger i nærheten. Det er en av de største kirkene i Madrid og huser viktige religiøse kunstverk.

6. Madrids bysentrum: Hotellet ligger innen gangavstand eller en kort metrotur fra Madrids bysentrum, som tilbyr en rekke attraksjoner som Det kongelige palasset, Plaza Mayor, Puerta del Sol og ulike museer og butikker.

7. La Tabacalera: Et kultursenter som er lokalisert i en gammel tobakksfabrikk, La Tabacalera arrangerer kunstutstillinger, forestillinger, verksteder og andre kulturelle arrangementer.

8. Gastronomi: Området rundt hotellet er hjem for mange restauranter, tapasbarer og lokale spisesteder der besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat. Dette er bare noen av attraksjonene og interessepunktene rundt hotellet 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' i Madrid, Spania.

map
Alterhome Puerta de Toledo VIII
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

'Alterhome Puerta de Toledo VIII' er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer for forskjellige behov og budsjetter. Disse rommene er designet for å gi et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Hotellrommene er godt møblert og utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV og eget bad. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse, som gir en vakker utsikt over området rundt. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' en kontinental frokost. Gjestene kan nyte en rekke frokostvarer som bakverk, brød, frukt, frokostblandinger og drikkevarer. Hotellet har også en restaurant på stedet hvor gjestene kan nyte deilige måltider hele dagen. Restauranten tilbyr en meny med et utvalg av internasjonale og lokale retter, laget av dyktige kokker som bruker ferske og kvalitetsingredienser. I tillegg ligger hotellet i nærheten av ulike restauranter, kafeer og barer, noe som gir gjestene muligheten til å utforske forskjellige spisemuligheter i området. Alt i alt gir 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' komfortable rom og en matopplevelse som imøtekommer behovene og preferansene til gjestene som bor på hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' i Madrid, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i nærheten inkluderer:

1. Puerta de Toledo: Ligger rett ved siden av hotellet, Puerta de Toledo er en ikonisk port fra det

18. århundre. Den tilbyr historisk betydning og vakre arkitektoniske detaljer.

2. La Latina-nabolaget: Dette pulserende nabolaget er kjent for sitt livlige natteliv, tapasbarer og tradisjonelle spanske restauranter. Det er et flott sted å utforske og oppleve den lokale kulturen.

3. El Rastro Market: Holdt hver søndag morgen, er El Rastro det største utendørs loppemarkedet i Madrid. Besøkende kan bla gjennom et bredt utvalg av varer, inkludert klær, antikviteter, håndverk og suvenirer.

4. Teatro Calderón: Beliggende omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, er Teatro Calderón et kjent teater som arrangerer ulike forestillinger, inkludert skuespill, musikaler og konserter.

5. Matadero Madrid: Beliggende rundt 2 kilometer unna, er Matadero Madrid et kultursenter som tilbyr et mangfoldig utvalg av kunstutstillinger, forestillinger, verksteder og arrangementer.

6. Madrid Río Park: Bare en kort spasertur unna, gir Madrid Río Park et naturskjønt sted for utendørs aktiviteter. Besøkende kan nyte sykling, jogging eller bare spasere langs elvebredden.

7. Palacio Real de Madrid: Beliggende omtrent 2 kilometer fra hotellet, er det kongelige palasset i Madrid et praktfullt palass som tilbyr guidede turer og viser imponerende arkitektur og historiske gjenstander. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Alterhome Puerta de Toledo VIII'. Madrid er en pulserende by med et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter som passer forskjellige interesser.

Topp spørsmål

1. Noen populære spørsmål og svar om 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' i Madrid, Spania: Hvor ligger Alterhome Puerta de Toledo VIII?
1. Noen populære spørsmål og svar om 'Alterhome Puerta de Toledo VIII' i Madrid, Spania: Hvor ligger Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

2. Alterhome Puerta de Toledo VIII ligger i Madrid, Spania, i nærheten av Puerta de Toledo-monumentet. Hvor mange soverom har Alterhome Puerta de Toledo VIII?
2. Alterhome Puerta de Toledo VIII ligger i Madrid, Spania, i nærheten av Puerta de Toledo-monumentet. Hvor mange soverom har Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

3. Alterhome Puerta de Toledo VIII har 2 soverom. Tilbyr Alterhome Puerta de Toledo VIII parkeringsmuligheter?
3. Alterhome Puerta de Toledo VIII har 2 soverom. Tilbyr Alterhome Puerta de Toledo VIII parkeringsmuligheter?1

4. Nei, Alterhome Puerta de Toledo VIII tilbyr ikke parkeringsmuligheter. Imidlertid kan det være offentlige parkeringsalternativer i nærheten. Hvordan er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Alterhome Puerta de Toledo VIII?
4. Nei, Alterhome Puerta de Toledo VIII tilbyr ikke parkeringsmuligheter. Imidlertid kan det være offentlige parkeringsalternativer i nærheten. Hvordan er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

5. Innsjekking på Alterhome Puerta de Toledo VIII er fra kl. 16:00, og utsjekking er frem til kl. 11:00. Er det et kjøkken på Alterhome Puerta de Toledo VIII?
5. Innsjekking på Alterhome Puerta de Toledo VIII er fra kl. 16:00, og utsjekking er frem til kl. 11:00. Er det et kjøkken på Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

6. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII er utstyrt med et fullt funksjonelt kjøkken. Hvor langt er det fra Alterhome Puerta de Toledo VIII til nærmeste T-banestasjon?
6. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII er utstyrt med et fullt funksjonelt kjøkken. Hvor langt er det fra Alterhome Puerta de Toledo VIII til nærmeste T-banestasjon?1

7. Alterhome Puerta de Toledo VIII ligger omtrent 5 minutters gange fra nærmeste T-banestasjon. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Puerta de Toledo VIII?
7. Alterhome Puerta de Toledo VIII ligger omtrent 5 minutters gange fra nærmeste T-banestasjon. Er kjæledyr tillatt på Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

8. Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Alterhome Puerta de Toledo VIII. Er det en balkong på Alterhome Puerta de Toledo VIII?
8. Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Alterhome Puerta de Toledo VIII. Er det en balkong på Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

9. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII har en balkong hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten av Alterhome Puerta de Toledo VIII?
9. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII har en balkong hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten. Er det et supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten av Alterhome Puerta de Toledo VIII?1

10. Ja, det er flere supermarkeder og dagligvarebutikker innen gangavstand fra Alterhome Puerta de Toledo VIII. Tilbyr Alterhome Puerta de Toledo VIII Wi-Fi-tjenester?
10. Ja, det er flere supermarkeder og dagligvarebutikker innen gangavstand fra Alterhome Puerta de Toledo VIII. Tilbyr Alterhome Puerta de Toledo VIII Wi-Fi-tjenester?1

11. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII tilbyr Wi-Fi-tjenester for sine gjester.?
11. Ja, Alterhome Puerta de Toledo VIII tilbyr Wi-Fi-tjenester for sine gjester.?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alterhome Puerta de Toledo VIII
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.