Spania, Madrid

Modern With Ideal Location Next To Atocha Station

112 Calle de Atocha Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2202 NOK Se tilbud
Modern With Ideal Location Next To Atocha Station
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

112 Calle de Atocha Madrid, Spania

Hotellet "Moderne med ideell beliggenhet ved siden av Atocha-stasjonen" i Madrid, Spania, ligger i nærheten av Atocha stasjon, som er en av hovedtransportknutepunktene i byen. Rundt hotellet kan du finne ulike fasiliteter og attraksjoner, inkludert:

1. Atocha togstasjon: Dette viktige transportknutepunktet forbinder Madrid med ulike byer i Spania og tilbyr enkel tilgang til hurtigtogene AVE.

2. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger dette kunstmuseet, som huser en omfattende samling av samtidskunst og moderne kunst, inkludert mesterverk som Picassos "Guernica".

3. Madrid Atocha jernbanestasjonshager: Ret utenfor Atocha stasjon finner du vakre hager med tropiske planter, dammer og til og med skilpadder. Det er et flott sted å slappe av og nyte litt grøntområder.

4. Det kongelige botaniske hage: Ligger i nærheten, har denne vakre hagen mange plantearter fra hele verden. Det er en fredelig oase midt i byen.

5. El Retiro-parken: En av Madrids største parker, El Retiro, ligger i nærheten av Atocha-stasjonen. Den tilbyr store grøntområder, en vakker innsjø, fontener og ulike rekreasjonsaktiviteter.

6. Prado-museet: En kort avstand fra hotellet huser Prado-museet en bemerkelsesverdig samling av europeisk kunst, inkludert verk av mestere som Goya, Velázquez og El Greco.

7. Lavapiés-nabolaget: Kjent for sin flerkulturelle atmosfære, tilbyr Lavapiés en livlig blanding av restauranter, barer, kafeer og gatekunst. Det er et flott sted å utforske og oppleve Madrids mangfoldige kulturliv.

8. Paseo del Prado: Hotellet ligger i nærheten av denne ikoniske avenyen, som huser flere kjente landemerker, inkludert Neptun-fontenen, Cibeles-fontenen og den ikoniske Gran Hotel Inglés.

9. Puerta del Sol: En av Madrids viktigste torg, Puerta del Sol, ligger en kort avstand unna. Her kan du finne butikker, restauranter, gateartister og den berømte statue av bjørnen og jordbærtreet.

10. Shopping- og spisemuligheter: Hotellet er omgitt av ulike butikker, restauranter og kafeer, og tilbyr et bredt utvalg av muligheter for shopping og spiseopplevelser i området. Alt i alt gir hotellets beliggenhet enkel tilgang til transport, museer, parker, kultursentre og andre attraksjoner, noe som gjør det til en praktisk base for å utforske Madrid.

map
Modern With Ideal Location Next To Atocha Station
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Det moderne hotellet 'Modern With Ideal Location Next To Atocha Station' i Madrid, Spania, tilbyr et praktisk og moderne overnattingsalternativ for reisende. Hotellets rom er designet med en moderne estetikk og er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert rom har vanligvis en komfortabel seng, en flatskjerm-TV, aircondition, et eget bad med toalettartikler og gratis Wi-Fi-tilgang. Rommene er godt vedlikeholdt og tilbyr en avslappende atmosfære for gjestene. I tillegg er hotellets beliggenhet ved siden av Atocha stasjon perfekt for de som reiser med tog eller ønsker å utforske Madrids sentrum. Atocha stasjon er en av de viktigste transportknutepunktene i Madrid, som kobler reisende til ulike destinasjoner innen byen og utover. Denne praktiske beliggenheten gir gjestene enkel tilgang til mange populære attraksjoner, restauranter og butikker i Madrid. Når det gjelder måltider, kan hotellet tilby en frokostmulighet for gjestene. Frokosten kan bestå av et utvalg ferskt tilberedte retter som bakverk, brød, egg, frukt, yoghurt, frokostblandinger og drikkevarer. Det er imidlertid viktig å merke seg at de nøyaktige måltidstilbudene og tilgjengeligheten kan variere, så det anbefales å henvende seg direkte til hotellet for spesifikke detaljer. Alt i alt tilbyr hotellet 'Modern With Ideal Location Next To Atocha Station' i Madrid komfortable og moderne rom, en ideell beliggenhet ved siden av Atocha stasjon og muligens et hyggelig frokostalternativ for gjestene.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station" i Madrid, Spania. Her er noen få forslag:

1. Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía: Dette museet ligger bare en kort spasertur fra hotellet og er kjent for sin samling av moderne og samtidskunst.

2. Retiro Park: Bare noen få kvartaler unna hotellet ligger Retiro Park, et populært sted for utendørsaktiviteter og avslapning. Du kan leie en båt på sjøen, ha en piknik eller bare ta en spasertur gjennom de vakre hagene.

3. Puerta del Sol: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet, er Puerta del Sol det sentrale torget i Madrid og et livlig område med butikker, restauranter, gateartister og historiske landemerker.

4. Plaza Mayor: Dette berømte torget ligger omtrent 2,5 kilometer unna hotellet og er kjent for sin vakre arkitektur, livlige atmosfære, utendørs kafeer og gateunderholdning.

5. Prado-museet: Beliggende rundt 1,5 kilometer fra hotellet, huser Prado-museet en stor samling av europeisk kunst, inkludert verk av Goya, Velázquez og El Greco.

6. Lavapiés: Denne flerkulturelle bydelen, som ligger i nærheten av hotellet, tilbyr et livlig natteliv med mange barer, konsertlokaler og etniske restauranter.

7. Teatro Circo Price: Omtrent 1 km unna hotellet ligger Teatro Circo Price, en historisk sirkusteater som arrangerer forskjellige forestillinger, inkludert sirkusakrobatikk, konserter og teaterforestillinger. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station" i Madrid. Det er mange flere attraksjoner, teatre, restauranter og nattelivssteder å utforske i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Kan du gi meg mer informasjon om beliggenheten til denne eiendommen?
1. Kan du gi meg mer informasjon om beliggenheten til denne eiendommen?1

Denne eiendommen ligger ved siden av Atocha Station i Madrid, som er et sentralt transportknutepunkt og en av de travleste togstasjonene i Spania

2. Den gir enkel tilgang til ulike transportmidler, inkludert høyhastighetstog, lokale tog og metro?
2. Den gir enkel tilgang til ulike transportmidler, inkludert høyhastighetstog, lokale tog og metro?1

3. I tillegg er området rundt Atocha Station levende og godt tilkoblet, med mange attraksjoner og fasiliteter som museer, parker, restauranter og butikker?
3. I tillegg er området rundt Atocha Station levende og godt tilkoblet, med mange attraksjoner og fasiliteter som museer, parker, restauranter og butikker?1

4. Hvilken type eiendom er "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station"?
4. Hvilken type eiendom er "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station"?1

"Modern With Ideal Location Next To Atocha Station" er en type overnatting, sannsynligvis en leilighet eller et hotell, som kjennetegnes av sitt moderne design og strategiske nærhet til Atocha Station i Madrid

5. Er det noen bemerkelsesverdige landemerker eller attraksjoner i nærheten av eiendommen?
5. Er det noen bemerkelsesverdige landemerker eller attraksjoner i nærheten av eiendommen?1

Ja, det er flere bemerkelsesverdige landemerker og attraksjoner i nærheten av "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station"

6. Noen av de kjente inkluderer Reina Sofia-museet, som huser kjente kunstverk som Picassos Guernica, Madrid Atocha jernbanestasjon i seg selv, den frodige Retiro-parken og Prado-museet, som er hjemsted for kjente mesterverk?
6. Noen av de kjente inkluderer Reina Sofia-museet, som huser kjente kunstverk som Picassos Guernica, Madrid Atocha jernbanestasjon i seg selv, den frodige Retiro-parken og Prado-museet, som er hjemsted for kjente mesterverk?1

7. Hvilke fasiliteter kan man forvente på denne eiendommen?
7. Hvilke fasiliteter kan man forvente på denne eiendommen?1

Mens spesifikke fasiliteter kan variere avhengig av eiendomstypen, tilbyr eiendommer i dette området generelt fasiliteter som komfortable og velutstyrte rom, eget bad, Wi-Fi-tilgang, aircondition eller oppvarming, og muligens ekstra fasiliteter som et treningsstudio, frokostalternativer eller en døgnåpen resepsjon

8. Er det offentlig transport tilgjengelig fra eiendommen til andre deler av Madrid?
8. Er det offentlig transport tilgjengelig fra eiendommen til andre deler av Madrid?1

Ja, eiendommens beliggenhet nær Atocha Station sikrer enkel tilgang til ulike typer offentlig transport

9. I tillegg til togtilbudene, har Atocha Station også forbindelser til Madrid Metro, noe som gjør at gjestene kan utforske forskjellige områder av byen med bekvemmelighet?
9. I tillegg til togtilbudene, har Atocha Station også forbindelser til Madrid Metro, noe som gjør at gjestene kan utforske forskjellige områder av byen med bekvemmelighet?1

10. Hvor langt er det fra eiendommen til bysentrum?
10. Hvor langt er det fra eiendommen til bysentrum?1

Avstanden fra "Modern With Ideal Location Next To Atocha Station" til bysentrum i Madrid avhenger av den spesifikke beliggenheten til eiendommen

11. Imidlertid betyr nærhet til Atocha Station vanligvis at den er innen rimelig avstand fra bysentrum, og gir enkel tilgang til de viktigste turistattraksjonene, handleområder og andre interessepunkter?
11. Imidlertid betyr nærhet til Atocha Station vanligvis at den er innen rimelig avstand fra bysentrum, og gir enkel tilgang til de viktigste turistattraksjonene, handleområder og andre interessepunkter?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Modern With Ideal Location Next To Atocha Station
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.