Spania, Madrid

Alterhome Concha Espina II

45 Calle Luis Larrainza Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Alterhome Concha Espina II
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
4.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

45 Calle Luis Larrainza Madrid, Spania

Rundt hotellet 'Alterhome Concha Espina II' i Madrid, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder:

1. Santiago Bernabéu Stadium: Ligger en kort spasertur fra hotellet, dette berømte stadionet er hjemmet til Real Madrid fotballklubb. Det tilbyr stadionturer og et museum dedikert til klubbens historie.

2. Paseo de la Castellana: En av Madrids største avenyer, den går rett forbi hotellet. Den er foret med butikker, restauranter og kontorbygg.

3. Nuevos Ministerios: En fremtredende regjeringskompleks som huser forskjellige ministerier, det er innen gangavstand fra hotellet. Det har modernistisk arkitektur og vakre hager.

4. El Corte Inglés: En kjent varehuskjede i Spania, det er en stor avdeling i nærheten. Den tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert mote, kosmetikk, elektronikk og gourmetmat.

5. AZCA Business District: Ligger en kort avstand fra hotellet, dette kommersielle området huser mange multinasjonale selskaper, banker og kontorer.

6. Restauranter og kafeer: Det er mange spisemuligheter rundt hotellet, inkludert tradisjonell spansk mat, internasjonale restauranter og koselige kafeer for en rask kaffe eller et måltid.

7. Offentlig transport: Hotellet er godt tilkoblet offentlig transport. Concha Espina metrostasjon ligger i nærheten og gir enkel tilgang til andre områder av Madrid. Samlet sett nyter Alterhome Concha Espina II godt av sin sentrale beliggenhet, med forskjellige attraksjoner, bedrifter og fasiliteter innen rekkevidde.

map
Alterhome Concha Espina II
Leilighet

Til sentrum4.6

Om hotellet

Om

'Alterhome Concha Espina II' er et hotell som ligger i Madrid, Spania. Det tilbyr komfortable og godt utstyrte rom til gjestene sine. Hotellet har som mål å gi et hyggelig og trivelig opphold for besøkende. Rommene på 'Alterhome Concha Espina II' er designet for å skape en koselig og avslappende atmosfære. De er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flate-TV-er, gratis Wi-Fi og private bad. Rommene blir godt vedlikeholdt og holdes rene for å sikre gjestenes komfort. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Alterhome Concha Espina II' et utvalg av alternativer. Gjestene kan velge å spise på hotellets restaurant, som serverer deilige og gourmetretter. Restauranten tilbyr både lokal og internasjonal mat, og imøtekommer de forskjellige preferansene til gjestene. For de som foretrekker å spise på rommene sine, tilbys også romservice. Gjestene kan bestille fra et bredt utvalg av retter og få dem levert til rommet sitt. Hotellets personale er oppmerksomme og klare til å hjelpe med eventuelle spesielle kostholdsforespørsler eller preferanser. Alt i alt gir 'Alterhome Concha Espina II' et komfortabelt opphold med godt utstyrte rom og en rekke måltidsalternativer for gjestene å nyte under oppholdet i Madrid, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Alterhome Concha Espina II' i Madrid, Spania. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Santiago Bernabeu Stadium: Dette er hjemmebanen til Real Madrid CF, en av verdens mest suksessfulle fotballklubber. Besøkende kan ta en omvisning på stadionet eller se en livekamp hvis det er en planlagt.

2. Nasjonalt auditorium for musikk: Ligger i nærheten, er dette en prestisjefylt arena for klassiske musikkonserter, operaer og ballettforestillinger. Sjekk programmet for å se om det er en forestilling du er interessert i å delta på.

3. Sorolla Museum: Dette kunstmuseet er dedikert til verkene til den spanske maleren Joaquín Sorolla. Det viser et bredt spekter av hans malerier, som skildrer landskap, havlandskap og scener fra hverdagen.

4. Parque de Berlin: Denne parken er inspirert av den tyske hovedstaden og har en replika av Berlinmuren. Det er et flott sted for en avslappende spasertur, piknik eller bare å nyte frisk luft midt i byen.

5. ABC Serrano Shopping Center: Bare en kort avstand unna finner du dette kjøpesenteret med et utvalg av butikker, butikker og restauranter. Det er et flott sted å unne seg litt shoppingterapi eller nyte et måltid.

6. Cinesa Manoteras: Hvis du er i humør for å se en film, kan du dra til Cinesa Manoteras. Dette kinoanlegget tilbyr de nyeste Hollywood- og spanske filmer, sammen med komfortable seter og topp moderne audiovisuell teknologi. Dette er bare noen få alternativer som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Alterhome Concha Espina II' i Madrid, Spania. Det er mange andre attraksjoner, underholdningssteder og kulturelle severdigheter å utforske i byen også.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Alterhome Concha Espina II i Madrid?
1. Hvor ligger Alterhome Concha Espina II i Madrid?1

Alterhome Concha Espina II ligger i nabolaget Chamartín, spesifikt på Calle de Concha Espina.

2. Hvor mange soverom har Alterhome Concha Espina II?
2. Hvor mange soverom har Alterhome Concha Espina II?1

Denne leiligheten har tre soverom, noe som gjør den egnet for opptil seks gjester.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Alterhome Concha Espina II?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Alterhome Concha Espina II?1

Leiligheten tilbyr et fullt utstyrt kjøkken, gratis WiFi, air condition, oppvarming, flatskjerm-TV, en privat parkeringsplass og en balkong.

4. Er Alterhome Concha Espina II et dyrevennlig overnattingssted?
4. Er Alterhome Concha Espina II et dyrevennlig overnattingssted?1

Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på Alterhome Concha Espina II.

5. Hvor langt er det fra leiligheten til bysentrum?
5. Hvor langt er det fra leiligheten til bysentrum?1

Alterhome Concha Espina II er omtrent 5 kilometer unna bysentrum i Madrid.

6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?
6. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?1

Ja, Santiago Bernabeu-stadion, hjemmet til Real Madrid CF, ligger i gangavstand fra leiligheten. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Nasjonal Auditorium of Music og Cuatro Torres Business Area.

7. Hvilke transportalternativer er tilgjengelige i nærheten av Alterhome Concha Espina II?
7. Hvilke transportalternativer er tilgjengelige i nærheten av Alterhome Concha Espina II?1

Leiligheten ligger beleilig til nær metrostasjonen Concha Espina, som gir enkel tilgang til resten av Madrid. I tillegg er det busstopp i nærheten og taxitjenester lett tilgjengelig.

8. Er det noen supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?
8. Er det noen supermarked eller dagligvarebutikk i nærheten?1

Ja, det er flere supermarkeder innen gangavstand fra Alterhome Concha Espina II, inkludert Mercadona og Carrefour Express.

9. Hva er innsjekkings-/utsjekkingsreglene på Alterhome Concha Espina II?
9. Hva er innsjekkings-/utsjekkingsreglene på Alterhome Concha Espina II?1

Innsjekking er vanligvis fra kl. 15:00 og utover, mens utsjekking er vanligvis før kl. 11:00. Det er imidlertid lurt å bekrefte de nøyaktige tidspunktene med eiendomsforvaltningsteamet.

10. Er det noen restauranter eller kafeer i nærområdet?
10. Er det noen restauranter eller kafeer i nærområdet?1

Det er en rekke spisesteder i nærheten, inkludert La Tagliatella, Ginos, og Restaurante Fismuler, hvor gjestene kan nyte ulike typer mat fra italiensk til spansk.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Alterhome Concha Espina II
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.