Spania, Madrid

PYR Select Chueca I

11 Calle Velarde Madrid, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2447 NOK Se tilbud
PYR Select Chueca I
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hårføner
  • Heis
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

11 Calle Velarde Madrid, Spania

Rundt hotellet 'PYR Select Chueca I' i Madrid, Spania, finnes det ulike attraksjoner, restauranter, barer og butikker. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Puerta del Sol: En av Madrids mest kjente landemerker, kun en kort spasertur fra hotellet.

2. Gran Via: Madrids hovedhandlegate med mange teatre, butikker og restauranter.

3. Chueca-området: Kjent for sitt livlige natteliv, homovennlige atmosfære og trendy barer og klubber.

4. Mercado de San Antón: En populær matmarked med en takterrasse som tilbyr panoramautsikt over byen.

5. Plaza de Santa Ana: En livlig plass med restauranter, kafeer og teatre. Det er et flott sted å nyte tapas og se på folk.

6. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza: Et av de viktigste kunstmuseene i Madrid, med en omfattende samling mesterverk.

7. Plaza Mayor: En historisk plass omgitt av vakker arkitektur og fylt med restauranter og suvenirbutikker.

8. Retiro-parken: En stor park med innsjøer, hager og monumenter, perfekt for avslappende turer eller piknik.

9. Det kongelige palasset i Madrid: Det spanske kongefamiliens offisielle residens, beliggende i sentrum av byen.

10. Prado-museet: Et verdenskjent kunstmuseum med en imponerende samling av europeisk kunst, inkludert verk av Goya, Velázquez og El Greco. Dette er bare noen av attraksjonene i nærheten av hotellet. Madrid er en livlig by med mye å utforske, og hotellets nærhet til sentrum gjør det enkelt å besøke mange populære destinasjoner.

map
PYR Select Chueca I
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

PYR Select Chueca I er et hotell som ligger i det pulserende nabolaget Chueca i Madrid, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene. Hotellet har ulike typer rom som passer til behovene til ulike reisende. De tilbyr enkelt-, dobbelt-, twin-, trippel- og familierom. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, oppvarming, eget bad, TV, gratis Wi-Fi og et pengeskap. Hotellet har også et frokostrom der gjestene kan nyte en buffetfrokost. Frokosten inkluderer et utvalg av juicer, frokostblandinger, bakverk, yoghurt, frukt, kaffe og te. Det gir en god start på dagen for gjestene som utforsker byen. Når det gjelder måltider, har ikke hotellet en restaurant på stedet. Imidlertid har gjestene som bor i Chueca mange alternativer for å spise ute. Nabolaget er kjent for sitt mangfoldige utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonelle spanske tapasbarer, internasjonale kjøkken og trendy matsteder. Gjestene kan enkelt finne ulike spisesteder innen gangavstand fra hotellet. Personalet i resepsjonen kan også gi anbefalinger og hjelpe med reservasjoner om nødvendig. Alt i alt tilbyr PYR Select Chueca I komfortable rom og en praktisk beliggenhet for gjestene å utforske Madrids pulserende nabolag Chueca samtidig som de kan nyte et mangfold av spisealternativer i området rundt.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'PYR Select Chueca I' i Madrid, Spania. Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer:

1. Gran Via: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Gran Via, Madrids hovedgate for shopping og underholdning. Den er omgitt av teatre, kinoer, restauranter og butikker.

2. Chueca-nabolaget: Hotellet ligger i det livlige Chueca-nabolaget, kjent for sitt livlige natteliv. Det finnes mange barer, klubber og LGBTQ + -steder i dette området.

3. Puerta del Sol: Denne ikoniske plassen ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet og er et populært samlingssted både for lokalbefolkningen og turister. Det er gateartister, butikker, kafeer og er startpunktet for mange kulturelle arrangementer i byen.

4. Plaza Mayor: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, er Plaza Mayor en historisk plass omgitt av kafeer, butikker og restauranter. Den arrangerer ofte gateartister og utendørsarrangementer.

5. Prado-museet: Ligger omtrent 2 kilometer unna, er Prado-museet et must å besøke for kunstentusiaster. Det huser en omfattende samling europeisk kunst, inkludert verk av Velazquez, Goya og El Greco.

6. Det kongelige palasset i Madrid: Plassert rundt 2 kilometer fra hotellet, er det kongelige palasset en praktfull attraksjon med fantastisk arkitektur og vakre hager. Besøkende kan utforske palassets interiør eller nyte utendørsplazaen for arrangementer og konserter.

7. Retiro-parken: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, er Retiro-parken et fredelig og vakker sted å slappe av. Den har hager, skulpturer, en innsjø for båtliv og er et populært reisemål for jogging og piknik. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'PYR Select Chueca I' i Madrid, Spania. Det finnes mange andre attraksjoner, restauranter og steder å utforske i denne livlige byen.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på PYR Select Chueca I?
1. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på PYR Select Chueca I?1

A: Dessverre har eiendommen ingen parkering på stedet. Imidlertid er det offentlige parkeringsalternativer tilgjengelig i nærheten. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på PYR Select Chueca I

2. Spørsmål: Har PYR Select Chueca I et svømmebasseng?
2. Spørsmål: Har PYR Select Chueca I et svømmebasseng?1

A: Nei, eiendommen har ikke svømmebasseng. Spørsmål: Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på PYR Select Chueca I

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av PYR Select Chueca I
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.