Spania, Los Palacios og Villafranca

Villa Los Palacios y Villafranca

Los Palacios y Villafranca Los Palacios og Villafranca, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Los Palacios y Villafranca
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Los Palacios y Villafranca Los Palacios og Villafranca, Spania

Hotellet 'Villa Los Palacios y Villafranca' ligger i byen Los Palacios y Villafranca i provinsen Sevilla, Spania. Rundt hotellet finner du ulike fasiliteter og attraksjoner som:

1. Butikker og restauranter: Byen har et utvalg av butikker, kafeer og restauranter der du kan utforske lokal mat og kjøpe varer.

2. Plaza de España: Et populært torg i byen, Plaza de España er et flott sted å slappe av, observere mennesker og nyte den lokale atmosfæren.

3. Iglesia Santa María de las Nieves: Kirken Santa María de las Nieves er et historisk landemerke i nærheten. Det er verdt å besøke for å sette pris på den arkitektoniske skjønnheten.

4. Parque de la Huerta de los Frailes: Denne parken har vakre hager med gangstier, piknikområder og frodige grøntområder.

5. Museo Complejo Endanza: Museo Complejo Endanza er et interessant museum som viser byens historie og kulturarv.

6. Naturparker: Los Palacios y Villafranca ligger i nærheten av flere naturparker, som Parque Nacional de Doñana og Parque Natural de Sierra de Hornachuelos, der du kan nyte fotturer, fugletitting og andre utendørsaktiviteter. Alt i alt tilbyr Los Palacios y Villafranca en kombinasjon av kulturelle, historiske og naturlige attraksjoner, som gir besøkende et mangfold av aktiviteter å nyte under oppholdet på Villa Los Palacios y Villafranca-hotellet.

map
Villa Los Palacios y Villafranca
Villa

Til sentrum4.6

Om hotellet

Om

Villa Los Palacios y Villafranca er et hotell som ligger i Los Palacios y Villafranca, en by i provinsen Sevilla, Spania. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene. Rom: Hotellet tilbyr ulike romalternativer som passer ulike preferanser og behov. Rommene er romslige, godt møblert og designet med moderne innredning. Fasiliteter på rommene kan inkludere aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi-tilgang, minibar, arbeidsbord og private bad med gratis badeprodukter. Måltider: Villa Los Palacios y Villafranca har en restaurant og spisemuligheter for gjestene. Den på stedet restauranten tilbyr en rekke tradisjonelle spanske retter, samt internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten. Hotellet kan også tilby romservice for bekvemmelighet. Fasiliteter: Gjester som bor på Villa Los Palacios y Villafranca kan dra nytte av ulike fasiliteter og tjenester, inkludert en døgnåpen resepsjon, concierge-service, vaskeritjeneste og gratis parkering. Hotellet kan også ha møte- og selskapsfasiliteter for forretnings- eller sosiale arrangementer. I tillegg kan noen hoteller i Los Palacios y Villafranca ha svømmebasseng eller treningssenter som gjestene kan benytte seg av. Beliggenhet: Hotellet ligger i byen Los Palacios y Villafranca, som ligger omtrent 21 kilometer sørvest for Sevilla. Denne beliggenheten gir enkel tilgang til å utforske de kulturelle attraksjonene og landemerkene i Sevilla, som Alcazar of Seville, katedralen i Sevilla og Plaza de España. Hotellet kan også være i nærheten av lokale butikker, restauranter og andre fasiliteter i byen. Samlet sett tilbyr Villa Los Palacios y Villafranca i Los Palacios y Villafranca, Spania, komfortabel overnatting, spisemuligheter og praktiske fasiliteter for reisende som ønsker å utforske regionen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Los Palacios y Villafranca' i Los Palacios y Villafranca, Spania. Her er noen forslag:

1. Besøk Castillo de Luna: Utforsk det vakre slottet som ligger i byen Los Palacios y Villafranca. Det tilbyr fantastisk arkitektur og et innblikk i områdets historie.

2. Plaza de España: Ta en spasertur gjennom den pittoreske Plaza de España, en sjarmerende plass med vakker arkitektur, benker og en sentral fontene.

3. Parroquia de Santa María de las Nieves: Besøk den lokale kirken, Parroquia de Santa María de las Nieves, for å beundre dens fantastiske arkitektur og religiøs kunstverk.

4. Lokale restauranter og barer: Nyt det lokale kjøkkenet og prøv tradisjonelle spanske retter på restauranter og barer i byen. Noen populære alternativer inkluderer El Pimiento Rojo og La Tablita Gourmet.

5. El Real de la Jara Natural Park: Hvis du liker friluftsaktiviteter, bør du dra til El Real de la Jara Natural Park. Det tilbyr turstier, piknikområder og vakker utsikt over den omkringliggende naturen.

6. Mercado de Abastos: Utforsk det lokale markedet, Mercado de Abastos, der du kan finne ferske produkter, kjøtt og lokale produkter. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og kjøpe suvenirer.

7. Bullfighting Museum: Hvis du er interessert i kulturen og tradisjonen med oksekamp, bør du besøke Bullfighting Museum i Los Palacios y Villafranca. Det huser en samling av gjenstander relatert til denne spanske tradisjonen. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Los Palacios y Villafranca' i Los Palacios y Villafranca. Det kan være ytterligere arrangementer, festivaler eller aktiviteter som skjer i byen under besøket ditt, så det kan være verdt å sjekke det lokale turistinformasjonssenteret for mer informasjon.

Topp spørsmål

1. Hva er Villa Los Palacios y Villafranca?
1. Hva er Villa Los Palacios y Villafranca?1

Villa Los Palacios y Villafranca er en by som ligger i provinsen Seville, i den autonome regionen Andalusia, Spania.

2. Hva er noen populære attraksjoner i Villa Los Palacios y Villafranca?
2. Hva er noen populære attraksjoner i Villa Los Palacios y Villafranca?1

Noen populære attraksjoner i Villa Los Palacios y Villafranca inkluderer Kirken Santa María de las Nieves, Slottet Cortijo de Cuarto og Plaza de España.

3. Hvor langt er det fra Villa Los Palacios y Villafranca til Seville?
3. Hvor langt er det fra Villa Los Palacios y Villafranca til Seville?1

Villa Los Palacios y Villafranca ligger omtrent 30 kilometer (18,6 miles) sørvest for Seville.

4. Hva er befolkningen i Villa Los Palacios y Villafranca?
4. Hva er befolkningen i Villa Los Palacios y Villafranca?1

Ifølge de siste tilgjengelige dataene, er befolkningen i Villa Los Palacios y Villafranca rundt 38 000.

5. Feires det noen tradisjonelle festivaler i Villa Los Palacios y Villafranca?
5. Feires det noen tradisjonelle festivaler i Villa Los Palacios y Villafranca?1

Ja, Villa Los Palacios y Villafranca feirer ulike tradisjonelle festivaler gjennom året, inkludert Feria de Los Palacios y Villafranca, som finner sted i august.

6. Hvordan er det lokale kjøkkenet i Villa Los Palacios y Villafranca?
6. Hvordan er det lokale kjøkkenet i Villa Los Palacios y Villafranca?1

Det lokale kjøkkenet i Villa Los Palacios y Villafranca er tradisjonell andalusisk, med retter som gazpacho, fritert fisk og den lokale delikatessen "coquinas" (små skjell).

7. Er det noe overnattingsmuligheter i Villa Los Palacios y Villafranca?
7. Er det noe overnattingsmuligheter i Villa Los Palacios y Villafranca?1

Ja, Villa Los Palacios y Villafranca tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert hoteller, gjestehus og ferieutleie.

8. Hva er noen nærliggende naturlige attraksjoner?
8. Hva er noen nærliggende naturlige attraksjoner?1

Noen nærliggende naturlige attraksjoner inkluderer Doñana nasjonalpark, Sierra de Grazalema naturpark og Guadalquivir-elven.

9. Hvordan kan jeg komme til Villa Los Palacios y Villafranca fra Seville?
9. Hvordan kan jeg komme til Villa Los Palacios y Villafranca fra Seville?1

Villa Los Palacios y Villafranca kan nås med bil, buss eller tog fra Seville. Turen med bil tar omtrent 30 minutter.

10. Er det verdt å besøke Villa Los Palacios y Villafranca?
10. Er det verdt å besøke Villa Los Palacios y Villafranca?1

Mange besøkende synes det er verdt å besøke Villa Los Palacios y Villafranca på grunn av sine historiske steder, tradisjonelle kultur og nærhet til naturlige attraksjoner. Men beslutningen om å besøke avhenger i siste instans av individuelle preferanser og interesser.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Los Palacios y Villafranca
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.