Spania, Aprikosene

Vivienda Rural Alba

calle almendro Aprikosene, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Vivienda Rural Alba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

calle almendro Aprikosene, Spania

Rundt hotellet "Vivienda Rural Alba" i Los Albaricoques, Spania, finnes det flere attraksjoner og severdigheter. Noen av disse inkluderer:

1. Tabernasørkenen: Dette er et delvis tørt ørkenlandskap som ligger i nærheten av Los Albaricoques. Det er et populært filmsted for western-filmer og tilbyr fantastisk utsikt og unik flora og fauna.

2. Los Albaricoques landsby: Hotellet ligger i selve landsbyen, som har en sjarmerende landlig atmosfære. Du kan utforske den lokale arkitekturen, små butikker og nyte den fredelige atmosfæren.

3. Cabo de Gata-Nijar naturpark: Dette er en vakker kystnaturpark som ligger en kort avstand fra Los Albaricoques. Her finner du uberørte strender, imponerende klipper, turstier og variert marineliv.

4. Mini Hollywood: Dette er en temapark og filmsett som ligger i nærheten, hvor du kan oppleve vill vest-atmosfæren og nyte ulike forestillinger, utstillinger og attraksjoner.

5. Almeria: Byen Almeria ligger omtrent 30 kilometer unna og tilbyr et bredt utvalg av kulturelle og historiske steder, inkludert Alcazaba-festningen, Katedralen og det arkeologiske museet.

6. Strender: Hotellet ligger innen kjøreavstand fra flere fantastiske strender langs kysten, som Playa de los Genoveses, Playa de Mónsul og Playa de los Muertos. Disse strendene har krystallklart vann og pittoreske omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og severdigheter rundt hotellet "Vivienda Rural Alba" i Los Albaricoques, Spania.

map
Vivienda Rural Alba
Leilighet

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Vivienda Rural Alba er et sjarmerende hotell som ligger i den lille landsbyen Los Albaricoques, Spania. Hotellet tilbyr komfortabel innkvartering og deilige måltider for gjestene å nyte. Hotellet har ulike typer rom, fra koselige enkeltrom til romslige familieleiligheter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, gratis Wi-Fi, eget bad og flatskjerm-TV. Noen rom har også en balkong eller terrasse med vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellets restaurant serverer tradisjonell spansk mat, med fokus på bruk av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg av retter, inkludert tapas, paella, grillet kjøtt og sjømat. Restauranten tilbyr også et utvalg av regionale viner som passer til måltidene. I tillegg til restauranten har Vivienda Rural Alba en bar hvor gjestene kan slappe av med en drink. Hotellet har også en herlig utendørsterrasse og hageområde, perfekt for å nyte et fredelig øyeblikk eller sosialisere med andre gjester. Beliggenheten til Vivienda Rural Alba er ideell for de som ønsker å utforske regionens naturlige skjønnhet. Hotellet ligger i nærheten av flere tur- og sykkelstier, og den vakre Cabo de Gata-Níjar naturpark ligger bare en kort kjøretur unna. Landsbyen Los Albaricoques er kjent for sin tilknytning til filmbransjen, da den var en filminnspillingssted for flere kjente westernfilmer. Alt i alt tilbyr Vivienda Rural Alba et komfortabelt og imøtekommende opphold med utmerket mat og en praktisk beliggenhet for naturinteresserte og filmentusiaster.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Vivienda Rural Alba" i Los Albaricoques, Spania. Noen populære underholdningsalternativer i området inkluderer:

1. CinemaCasa: Denne lille lokale kinoen viser et utvalg av uavhengige filmer og klassiske filmer. Den ligger i den nærliggende byen Nijar, omtrent 20 minutters kjøretur fra Los Albaricoques.

2. Oasys Mini Hollywood: Denne temaparken ligger bare en kort avstand fra Los Albaricoques og tilbyr en unik underholdningsopplevelse. Det er et gammelt filmsett som er gjort om til en fornøyelsespark, der besøkende kan nyte live-show, en dyrehage, et svømmebasseng og ulike attraksjoner.

3. Utendørsaktiviteter: Los Albaricoques er omgitt av vakre landskap, noe som gjør det til det perfekte stedet for utendørsaktiviteter. Besøkende kan gå fotturer, sykle, ri på hest eller til og med kjøre firhjuling. Hotellpersonalet kan gi informasjon om nærliggende utleiefirmaer og guidede turer.

4. Restauranter og barer: Los Albaricoques har flere restauranter og barer der besøkende kan nyte lokal mat og sosialisere seg. Mange etablissementer tilbyr live musikk eller underholdning på visse kvelder.

5. Strender: Kystområdet i Almería er kjent for sine vakre strender. Playa de Los Genoveses og Playa de Mónsul er to populære strender som kan nås med en kort kjøretur fra Los Albaricoques. Besøkende kan slappe av på stranden, svømme i det krystallklare vannet eller delta i vannaktiviteter som er tilgjengelige i området. Det anbefales å sjekke den lokale arrangementskalenderen eller spørre på hotellet om spesifikke underholdningsalternativer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Vivienda Rural Alba?
1. Hvor ligger Vivienda Rural Alba?1

Vivienda Rural Alba ligger i Los Albaricoques, Spania

2. Hvilken type overnatting tilbyr Vivienda Rural Alba?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Vivienda Rural Alba?1

Vivienda Rural Alba tilbyr landlige overnattingsmuligheter

3. Hvor mange rom finnes det på Vivienda Rural Alba?
3. Hvor mange rom finnes det på Vivienda Rural Alba?1

Vivienda Rural Alba har flere rom tilgjengelig for gjester

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Vivienda Rural Alba?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Vivienda Rural Alba?1

Fasilitetene som tilbys på Vivienda Rural Alba kan inkludere gratis Wi-Fi, parkering, et svømmebasseng, en hage, en terrasse og et tekjøkken

5. Er kjæledyr tillatt på Vivienda Rural Alba?
5. Er kjæledyr tillatt på Vivienda Rural Alba?1

Kjæledyr kan være tillatt på Vivienda Rural Alba, men det er best å sjekke med eiendommen på forhånd

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Vivienda Rural Alba?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Vivienda Rural Alba?1

Det anbefales å spørre direkte med Vivienda Rural Alba angående om frokost er inkludert i oppholdet

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Vivienda Rural Alba?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Vivienda Rural Alba?1

Noen nærliggende attraksjoner til Vivienda Rural Alba kan inkludere Cabo de Gata-Níjar naturpark, Playa de los Muertos, Almería sentrum og Tabernas ørkenen

8. Er det en avbestillingspolicy for bookinger på Vivienda Rural Alba?
8. Er det en avbestillingspolicy for bookinger på Vivienda Rural Alba?1

Avbestillingspolicyen for bookinger på Vivienda Rural Alba kan variere, så det anbefales å gå gjennom de spesifikke vilkårene og betingelsene ved bestillingstidspunktet

9. Kan Vivienda Rural Alba organisere utendørsaktiviteter eller utflukter?
9. Kan Vivienda Rural Alba organisere utendørsaktiviteter eller utflukter?1

Vivienda Rural Alba kan være i stand til å arrangere utendørsaktiviteter eller utflukter for gjestene. Det anbefales å spørre eiendommen for mer informasjon

10. Hvordan kan jeg kontakte Vivienda Rural Alba for reservasjoner eller spørsmål?
10. Hvordan kan jeg kontakte Vivienda Rural Alba for reservasjoner eller spørsmål?1

For å kontakte Vivienda Rural Alba for reservasjoner eller spørsmål, kan du finne kontaktinformasjonen deres på deres offisielle nettsted eller bestillingsplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av Vivienda Rural Alba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.