Spania, Llica d'Amunt

Can Cedre

7 Carrer del Falco Llica d'Amunt, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Can Cedre
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

7 Carrer del Falco Llica d'Amunt, Spania

Lliçà d'Amunt er en liten by i provinsen Barcelona, Spania. Hotellet 'Can Cedre' ligger i denne byen. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Parc de Can Magre: En stor park med grønne arealer, lekeplasser og turstier. Det er et flott sted for fritidsaktiviteter og avslapning.

2. Sant Jaume Kirke: Denne kirken ligger i byens sentrum og er kjent for sin vakre arkitektur og historiske betydning.

3. Lliçà d'Amunt Rådhus: Et betydelig bygg i byen, der lokale regjeringsaktiviteter finner sted. Det er verdt å besøke på grunn av sin arkitektoniske sjarm.

4. Natural Park of Montseny: Ligger i nærheten av denne naturlige parken, og tilbyr fantastisk landskap, turstier og mange utendørsaktiviteter. Det er et populært sted for natur-elskere og friluftsentusiaster.

5. Granollers: En nærliggende by med ulike attraksjoner, inkludert La Porxada (et historisk markedshus), Granollers-museet og et levende bysentrum med butikker og restauranter.

6. Barcelona: Lliçà d'Amunt er relativt nær Barcelona, noe som gjør det praktisk for gjester å utforske de berømte attraksjonene i byen. Barcelona tilbyr en overflod av kulturelle, arkitektoniske og historiske severdigheter, som Park Güell, Sagrada Família, Casa Batlló og La Rambla. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet 'Can Cedre' i Lliçà d'Amunt, Spania.

map
Can Cedre
Villa

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

'Can Cedre' er et hotell som ligger i Llica d'Amunt, Spania. Det tilbyr komfortable rom og et utvalg av måltider for sine gjester. Hotellet har flere romalternativer for å imøtekomme ulike typer reisende. Disse rommene inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er designet med moderne fasiliteter og smakfull innredning for å gi et hyggelig opphold for gjestene. Rommene er utstyrt med komfortable senger, private bad, air condition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Standardrommene er ideelle for solo-reisende eller par, og gir en koselig plass med essensielle fasiliteter. Deluxe-rommene tilbyr mer plass og ekstra fasiliteter, perfekt for de som ønsker ekstra komfort. Suitene er den mest luksuriøse muligheten, med separate oppholdsområder og oppgraderte fasiliteter. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Can Cedre' spisemuligheter på stedet for å imøtekomme gjestenes kulinariske behov. Hotellet har en restaurant som serverer en rekke retter, inkludert lokal spansk mat og internasjonale favoritter. Menyen er nøye satt sammen med ferske, lokalt dyrkede ingredienser for å sikre en høykvalitets spiseopplevelse. Gjestene kan nyte smakfulle måltider til frokost, lunsj og middag. I tillegg til restauranten, tilbyr hotellet også romservice, slik at gjestene kan nyte måltidene i komforten av rommene sine. Denne praktiske tjenesten er perfekt for de som foretrekker privatliv eller har spesifikke kostholdspreferanser. Alt i alt, 'Can Cedre' i Llica d'Amunt, Spania, tilbyr komfortable og velutstyrte rom for et avslappende opphold, sammen med en restaurant som serverer deilige måltider for å tilfredsstille gjestenes kulinariske ønsker.

Underholdning

1. Parc de les Olors: En vakker park som ligger bare en kort avstand fra Can Cedre Hotel. Denne parken er kjent for sine aromatiske planter og urter, og er et flott sted for en avslappende spasertur eller piknik.

2. La Roca Village: Hvis du er i humør for litt shopping, bør du dra til La Roca Village. Dette luksuriøse outlet-senteret har et bredt utvalg av high-end mote merker og designerbutikker, og tilbyr gode tilbud på klær, tilbehør og mer.

3. Circuit de Barcelona-Catalunya: Motorsport-entusiaster vil nyte et besøk til Circuit de Barcelona-Catalunya. Denne verdenskjente racetracken vertskap for ulike motorsport-arrangementer gjennom året, inkludert Formel 1- og MotoGP-løp. Sjekk timeplanen deres for å se om det er noen spennende løp som skjer under oppholdet ditt.

4. Can Miqueló: En populær restaurant og bar som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Nyt deilige tradisjonelle spanske retter, inkludert tapas, paella og ferske sjømatretter. De har også et bredt utvalg av viner og cocktails som passer til måltidet ditt.

5. El Prat-stranden: For de som ønsker å sole seg og nyte Middelhavet, er El Prat-stranden et flott alternativ. Denne lange sandstranden tilbyr god plass til å slappe av, svømme og nyte ulike vannsportsaktiviteter.

6. Museu de Lliçà d'Amunt: Hvis du er interessert i historie og lokal kultur, bør du besøke Museu de Lliçà d'Amunt. Dette lille museet viser byens historie gjennom artefakter, fotografier og interaktive utstillinger.

7. Golf Sant Joan Despí: Golfentusiaster kan spille en runde golf på Golf Sant Joan Despí. Denne vakre golfbanen har frodige greens, utfordrende fairways og naturskjønne omgivelser. Uansett om du er nybegynner eller erfaren golfer, tilbyr denne banen en flott golfopplevelse. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Can Cedre Hotel i Llica d'Amunt, Spania. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i området, så sørg for å sjekke lokale oppføringer og spørre hotellpersonalet om flere anbefalinger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Møterom
Anmeldelse av Can Cedre
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.