Spania, L'Hospitalet de Llobregat

Plaza Europa Fira Gran Via

Placa d'Europa Nº 1 L'Hospitalet de Llobregat, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 4493 NOK Se tilbud
Plaza Europa Fira Gran Via
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Placa d'Europa Nº 1 L'Hospitalet de Llobregat, Spania

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet 'Plaza Europa Fira Gran Via' i L'Hospitalet de Llobregat, Spania, inkluderer:

1. Fira Barcelona Gran Via: Dette er et stort messeområde som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det arrangeres ulike internasjonale messer, konferanser og arrangementer.

2. Plaça d'Europa: Dette torget ligger rett foran hotellet og har moderne arkitektur, områder for gående og flere restauranter og kafeer.

3. Gran Via 2 kjøpesenter: Ligger ved siden av hotellet og tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og en kino.

4. Torre Realia BCN: Også kjent som Torre Inbisa, er det en skyskraper nær hotellet som står som en av de høyeste bygningene i Catalonia. Det er et symbol på urban utvikling i L'Hospitalet.

5. L'Hospitalet Municipal Theater: Ligger i nærheten og arrangerer ulike teaterforestillinger, konserter og kulturelle arrangementer i løpet av året.

6. Collblanc-La Torrassa marked: Et lokalt marked innen gangavstand som viser ferske matvarer, kjøtt, sjømat og andre matprodukter.

7. Ikke langt unna kan man også besøke byen Barcelona, med kjente attraksjoner som Sagrada Familia, Park Güell, Gotiske kvarter, Las Ramblas og mange museer og kulturelle severdigheter.

map
Plaza Europa Fira Gran Via
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

Plaza Europa Fira Gran Via er et moderne hotell som ligger i L'Hospitalet de Llobregat, en kommune nær Barcelona, Spania. Hotellet ligger beleilig i nærheten av Fira Gran Via Exhibition Centre, noe som gjør det ideelt for forretningsreisende som deltar på konferanser og arrangementer. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom som er designet for å gi et avslappende og hyggelig opphold. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, executive-rom og suiter, avhengig av deres preferanser og behov. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en restaurant som serverer et utvalg av deilige spanske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en solid frokostbuffé om morgenen, og restauranten tilbyr også lunsj- og middagsalternativer. I tillegg er det en lobbybar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drikke. Hotellet tilbyr også flere fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et treningssenter for de som ønsker å være aktive, en døgnåpen resepsjon, vaskerimuligheter og sikker parkering. Hotellets vennlige og profesjonelle personale er alltid klare til å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller behov de måtte ha. Når det gjelder beliggenhet, er Plaza Europa Fira Gran Via godt egnet for å utforske det omkringliggende området. Det ligger innen gangavstand fra offentlig transport, noe som gir enkel tilgang til Barcelona sentrum og dets attraksjoner. Hotellet er også nær kjøpesentre, restauranter og andre fasiliteter, noe som gjør det praktisk for gjester å utforske området. Alt i alt tilbyr Plaza Europa Fira Gran Via komfortabel innkvartering, praktiske fasiliteter og en beleilig beliggenhet for både forretnings- og fritidsreisende som besøker L'Hospitalet de Llobregat, Spania.

Underholdning

1. Fira de Barcelona: Ligger rett ved siden av hotellet, er Fira de Barcelona et stort utstillings- og konferansesenter som arrangerer ulike arrangementer, messer, konserter og kulturelle festivaler hele året.

2. Gran Via 2 kjøpesenter: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Gran Via 2, et stort kjøpesenter med mange butikker, restauranter og en kino. Det er et flott sted for shopping, spise ute eller se de nyeste filmene.

3. Teateret L'Hospitalet: Hvis du er interessert i å oppleve live forestillinger, tilbyr L'Hospitalet Theater et variert program med teaterstykker, musikkonserter, danseforestillinger og mer. Sjekk timeplanen deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

4. Poble Espanyol: Litt lenger unna, men likevel lett tilgjengelig, er Poble Espanyol en åpen spansk landsby som viser arkitektur, håndverk og tradisjoner fra ulike regioner i Spania. Det arrangeres ofte utstillinger, konserter og kulturelle arrangementer, og gir en unik kulturell opplevelse.

5. Camp Nou Stadium: Fotballfans bør ikke gå glipp av muligheten til å besøke Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona. Ta en stadiontur, utforsk museet og sug til deg atmosfæren på en av de mest ikoniske fotballarenaene i verden.

6. Montjuïc Park: Beliggende i nærheten, tilbyr Montjuïc Park fantastisk panoramautsikt over Barcelona og huser flere attraksjoner som Montjuïc Castle, Magic Fountain of Montjuïc, Olympic Stadium og ulike hager. Nyt en avslappende spasertur eller en piknik i denne vakre parken.

7. Barcelona sentrum: Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til Barcelona sentrum. Utforsk populære turiststeder som La Rambla, det gotiske kvarteret, Park Güell, Sagrada Familia og strandområder som Barceloneta. I tillegg tilbyr Barcelona et pulserende natteliv med mange barer, klubber og live musikksteder å nyte. Merk: Husk å sjekke eventuelle restriksjoner eller stengninger på grunn av COVID-19 og følge de anbefalte sikkerhetsretningslinjene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Plaza Europa Fira Gran Via?
1. Hvor ligger Plaza Europa Fira Gran Via?1

Plaza Europa Fira Gran Via ligger i L'Hospitalet de Llobregat, Spania

2. Hva er Plaza Europa Fira Gran Via?
2. Hva er Plaza Europa Fira Gran Via?1

Plaza Europa Fira Gran Via er en stor offentlig plass i L'Hospitalet de Llobregat, nær Barcelona. Den er kjent for sin moderne arkitektur og fungerer som hovedinngangen til Gran Via utstillingssenter

3. Hva kan jeg finne på Plaza Europa Fira Gran Via?
3. Hva kan jeg finne på Plaza Europa Fira Gran Via?1

På Plaza Europa Fira Gran Via finner du forskjellige kontorbygg, hoteller, restauranter og kjøpesentre. Det er et travelt område med mange kommersielle aktiviteter

4. Er Plaza Europa Fira Gran Via en populær turistattraksjon?
4. Er Plaza Europa Fira Gran Via en populær turistattraksjon?1

Mens Plaza Europa Fira Gran Via ikke er en tradisjonell turistattraksjon, blir den ofte besøkt av forretningsreisende eller deltakere på utstillinger og konferanser på det nærliggende Gran Via utstillingsenteret

5. Hvordan kan jeg komme meg til Plaza Europa Fira Gran Via?
5. Hvordan kan jeg komme meg til Plaza Europa Fira Gran Via?1

Plaza Europa Fira Gran Via er lett tilgjengelig med offentlig transport. Du kan ta metroen til Europa-Fira stasjonen eller bruke busser som stopper i nærheten. Det anbefales å sjekke for de mest oppdaterte transportalternativene

6. Holdes det noen bemerkelsesverdige arrangementer eller festivaler på Plaza Europa Fira Gran Via?
6. Holdes det noen bemerkelsesverdige arrangementer eller festivaler på Plaza Europa Fira Gran Via?1

Plaza Europa Fira Gran Via brukes ofte som arena for ulike arrangementer, utstillinger og konferanser. Noen bemerkelsesverdige arrangementer som holdes på Gran Via utstillingsenter inkluderer Mobile World Congress og Barcelona Bridal Fashion Week.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Plaza Europa Fira Gran Via
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.