Spania, L'Hospitalet de Llobregat

Hotel Madanis

Riera Blanca 10 L'Hospitalet de Llobregat, Spania Hotell
1 tilbud fra 1624 NOK Se tilbud
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Hotel Madanis
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Riera Blanca 10 L'Hospitalet de Llobregat, Spania

Rundt Hotel Madanis i L'Hospitalet de Llobregat, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessante steder. Her er noen kjente steder:

1. Camp Nou-stadion: Hotel Madanis ligger svært nær det berømte Camp Nou-stadion, hjemmebanen til FC Barcelona. Fotballfans kan besøke stadion, ta en rundtur eller delta på en kamp.

2. L'Hospitalet bysentrum: Hotellet ligger i L'Hospitalet-distriktet i Barcelona, som har sitt eget bysentrum. Her finner man ulike butikker, restauranter, kafeer og barer som besøkende kan utforske.

3. Gran Via 2 kjøpesenter: Kun en kort avstand fra hotellet ligger Gran Via 2, et stort kjøpesenter hvor besøkende kan finne et bredt utvalg av butikker, boutiques, underholdningsmuligheter og spisesteder.

4. Barcelona bysentrum: Barcelona bysentrum er lett tilgjengelig fra Hotel Madanis via offentlig transport. Her finner man ikoniske attraksjoner som La Rambla, Casa Batlló, Park Güell, det gotiske kvarteret og mange museer, kunstgallerier og kulturelle steder.

5. Montjuïc-høyden: Montjuïc er en høyde nær hotellet som tilbyr flott utsikt over byen og har attraksjoner som Montjuïc-slottet, Den Magiske Fontenen, Montjuïc Olympiastadion og ulike parker og hager.

6. Strender: Selv om Hotel Madanis ikke ligger direkte ved kysten, er Barcelonas vakre strender lett tilgjengelige med offentlig transport, og tilbyr besøkende muligheten til å slappe av og nyte Middelhavet. Dette er bare noen få kjente attraksjoner i nærheten av Hotel Madanis, men det finnes mange flere alternativer for besøkende å utforske både i og rundt L'Hospitalet de Llobregat og Barcelona.

map
Hotel Madanis
Hotell

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Hotel Madanis er et 3-stjerners hotell som ligger i L'Hospitalet de Llobregat, et forsted i Barcelona, Spania. Det ligger beleilig nær Camp Nou stadion, noe som gjør det til et ideelt valg for fotballfans som besøker for å se FC Barcelona-kamper. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom som er godt utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Det er forskjellige romtyper tilgjengelig, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og tremannsrom, for å imøtekomme ulike gruppestørrelser og preferanser. Når det gjelder måltider, har Hotel Madanis en restaurant på stedet der gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé, som vanligvis inkluderer en rekke varme og kalde alternativer som frokostblandinger, egg, brød, frukt og drikkevarer. Restauranten serverer også lunsj og middag, og tilbyr en variert meny med både lokal og internasjonal mat. I tillegg er det mange spisesteder i nærområdet, inkludert restauranter, kafeer og barer, som gir gjestene mange valgmuligheter for måltidene sine. Totalt sett tilbyr Hotel Madanis komfortabel overnatting og et utvalg av spisesteder, og sikrer et hyggelig opphold for besøkende i L'Hospitalet de Llobregat.

Underholdning

1. Camp Nou Stadium: Ligger i nærheten av Hotel Madanis, Camp Nou Stadium er hjemmet til FC Barcelona. Du kan se en fotballkamp eller ta en omvisning på stadion.

2. Palau Sant Jordi: Dette flerbruks innendørsanlegget arrangerer ulike arrangementer som konserter, idrettsarrangementer og kulturelle forestillinger. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

3. Poble Espanyol: Kjent som den spanske landsbyen, er Poble Espanyol et friluftsmuseum som viser replikaer av bygninger fra ulike regioner i Spania. Det har også butikker, restauranter og levende forestillinger.

4. Magiske fontenen i Montjuïc: En imponerende lys- og musikkshow finner sted ved den magiske fontenen i Montjuïc, som ligger i Montjuïc-parken. Denne populære attraksjonen er innen rekkevidde fra hotellet.

5. Fira Barcelona: En av Europas største utstillings- og messesentre, Fira Barcelona arrangerer ulike arrangementer året rundt, inkludert konferanser, messer og konserter. Det ligger i nærheten av Hotel Madanis.

6. Nasjonalmuseet for katalansk kunst (MNAC): Ligger i Montjuïc-palasset, har MNAC en stor samling av katalansk kunst. Besøkende kan beundre malerier, skulpturer og andre kunstverk fra ulike perioder av katalansk historie.

7. Gran Vía 2 kjøpesenter: Hvis du er i humør for shopping, er Gran Vía 2 et stort kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, restauranter og et kinokompleks. Det ligger praktisk til i nærheten av hotellet.

8. Barcelona Olympisk Park: Bygget for de olympiske sommerlekene i 1992, er Barcelona Olympisk Park et rekreasjonsområde som tilbyr ulike fasiliteter som bassenger, idrettsbaner og turstier. Det gir gode muligheter for utendørsaktiviteter.

9. L'Aquàrium Barcelona: Beliggende i Port Vell, er L'Aquàrium Barcelona en av Europas største akvarier. Utforsk undervannsverdenen og bli forbløffet over det marine livet som vises.

10. L'Hospitalet Theater: Hvis du er interessert i scenekunst, er L'Hospitalet Theater et lokalt sted som arrangerer teaterforestillinger, danseforestillinger og konserter. Sjekk timeplanen deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor mange stjerner har Hotel Madanis? Hotel Madanis er et 4-stjerners hotell.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Hotel Madanis? Hotel Madanis tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, restaurant, bar, romservice, treningssenter og et forretningsenter.

3. Har Hotel Madanis parkeringsmuligheter? Ja, Hotel Madanis tilbyr parkering for gjestene sine.

4. Hvor langt er det fra Hotel Madanis til Barcelona sentrum? Hotel Madanis ligger i L'Hospitalet de Llobregat, som er omtrent 6 kilometer sørvest for Barcelona sentrum.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Madanis? Det avhenger av romprisen og bookingbetingelsene. Noen rompriser inkluderer frokost, mens andre kan det ikke være inkludert. Det er best å sjekke med hotellet eller bookingplatformen for spesifikke detaljer.

6. Hvordan kan jeg komme til Hotel Madanis fra Barcelona El Prat lufthavn? Den enkleste måten å komme til Hotel Madanis fra Barcelona El Prat lufthavn er med taxi eller privat transport, noe som tar omtrent 15-20 minutter. Alternativt kan du også ta Metro Linje 9 fra flyplassen til Collblanc stasjon, som er en kort spasertur fra hotellet.

7. Har Hotel Madanis et svømmebasseng? Nei, Hotel Madanis har ikke et svømmebasseng.

8. Tillater Hotel Madanis kjæledyr? Ja, Hotel Madanis tillater kjæledyr å bo mot en ekstra avgift. Det er imidlertid lurt å informere hotellet på forhånd.

9. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Hotel Madanis? Noen attraksjoner i nærheten av Hotel Madanis inkluderer Camp Nou stadion (hjemmebane for FC Barcelona), kjøpesenteret Gran Via 2, Parc de Joan Miró og Montjuïc-høyden.

10. Tilbyr Hotel Madanis transportservice til flyplassen? Hotel Madanis tilbyr ikke en spesifikk transportservice til flyplassen. Imidlertid kan de ordne flyplasstransport etter forespørsel mot en ekstra kostnad. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å ordne dette.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel Madanis
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.