Spania, La Vall de Laguar

Hotel Alahuar

El Tossal s/n, Benimaurell La Vall de Laguar, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Hotel Alahuar
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

El Tossal s/n, Benimaurell La Vall de Laguar, Spania

Rundt Hotel Alahuar, som ligger i La Vall de Laguar, Spania, finnes det flere attraksjoner og interessante steder. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Barranc de l'Infern: En vakker canyon kjent for sin imponerende naturlige skjønnhet og turstier.

2. Mirador Coll de Rates: En utkikkspost som ligger på fjellpasset Coll de Rates og byr på panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

3. Jardín de Albaricoques: En sjarmerende aprikoshage der besøkende kan nyte en fredelig spasertur og beundre hagens skjønnhet.

4. Cova de les Meravelles: En forhistorisk hule fylt med stalaktitter og stalagmitter, som gir et interessant innblikk i regionens historie.

5. Fonts de l'Algar: Naturlige fossefall og bassenger der besøkende kan svømme og slappe av i forfriskende omgivelser.

6. Castell de Pop: Et middelalderslott som ligger i den nærliggende byen Castell de Castells, og byr på panoramautsikt over dalen og Middelhavet.

7. Landlige stier for fotturer og sykling: La Vall de Laguar er kjent for sine naturskjønne stier, noe som gjør det til et ideelt reisemål for utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som kan oppleves i nærheten av Hotel Alahuar i La Vall de Laguar, Spania.

map
Hotel Alahuar
Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Hotel Alahuar ligger i La Vall de Laguar, Spania. Det er et sjarmerende hotell som ligger i fjellene i Marina Alta, og tilbyr spektakulær utsikt over de omkringliggende daler og Middelhavet. Hotellet har totalt 15 rom, hver designet med komfort og avslapning i tankene. Rommene er elegant innredet, med treinnredning og varme farger. De er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene på Hotel Alahuar kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Noen rom har også balkonger eller terrasser, som gir fantastisk panoramautsikt over fjellene eller havet. Hotellet har en restaurant som serverer deilig middelhavsmat laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av retter, inkludert tradisjonelle spanske spesialiteter og internasjonale favoritter. Restauranten har en koselig atmosfære og en terrasse der gjestene kan spise mens de beundrer den pittoreske omgivelsen. I tillegg til restauranten har Hotel Alahuar en bar der gjestene kan slappe av med en drink. Baren tilbyr et utvalg av cocktailer, vin og brennevin, samt et utvalg av snacks. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Dette inkluderer et svømmebasseng, en solterrasse, en hage, en døgnåpen resepsjon og gratis parkering. For de som elsker utendørsaktiviteter, er Hotel Alahuar et ideelt utgangspunkt. Det omkringliggende området er perfekt for fotturer, terrengsykling og utforsking av regionens naturlige skjønnhet. Alt i alt tilbyr Hotel Alahuar en rolig og pittoresk retrett for de som søker en fredelig ferie i fjellene i La Vall de Laguar, Spania. Med sine komfortable rom, deilige måltider og fantastisk utsikt, er det et perfekt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Alahuar i La Vall de Laguar, Spania. Her er noen forslag:

1. Fotturer og naturvandringer: Hotellet ligger i en vakker naturlig setting, omgitt av fjell og turstier. Du kan utforske landsbygda og nyte den fantastiske utsikten.

2. Vinsmaking: Regionen er kjent for sine utmerkede viner. Du kan besøke lokale vingårder for vinsmaking og turer.

3. Golf: Hvis du liker golf, er det flere golfbaner i området hvor du kan øve deg og nyte en runde golf.

4. Strender: Hotellet ligger en kort kjøretur fra kysten, hvor du kan finne vakre strender. Tilbring en dag med avslapping ved havet, svømming eller delta i vannsport.

5. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av når du besøker, kan du oppleve lokale festivaler og arrangementer. Sjekk kalenderen for å se om det er noen feiringer som skjer under oppholdet ditt.

6. Guidede turer: Hotellet kan arrangere guidede turer til nærliggende byer og attraksjoner, slik at du kan utforske regionens historie og kultur.

7. Sykling: Området er populært blant syklister, med mange sykkelruter tilgjengelig. Lei en sykkel og utforsk omgivelsene på to hjul.

8. Dagsturer til nærliggende byer: Det er flere sjarmerende byer og landsbyer i nærheten som er verdt et besøk, som Denia, Javea og Valencia. Ta en dagstur for å utforske deres historiske steder, markeder og lokale mat. Generelt sett er Hotel Alahuar omgitt av naturlig skjønnhet og tilbyr ulike muligheter for utendørsaktiviteter, kulturelle opplevelser og avslapning.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Alahuar? Hotel Alahuar ligger i La Vall de Laguar, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Alahuar? Hotel Alahuar tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, parkering og fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

3. Er kjæledyr tillatt på Hotel Alahuar? Ja, Hotel Alahuar tillater kjæledyr. Imidlertid må det avtales på forhånd med hotellet før ankomst.

4. Har Hotel Alahuar en restaurant? Ja, Hotel Alahuar har en restaurant som serverer regionale retter og tilbyr et utvalg av retter laget med ferske lokale ingredienser.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Alahuar? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Hotel Alahuar.

6. Har Hotel Alahuar et svømmebasseng? Ja, Hotel Alahuar har et svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av.

7. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Alahuar? Ja, Hotel Alahuar tilbyr gratis parkering for gjestene.

8. Kan jeg kansellere reservasjonen min på Hotel Alahuar? Avbestillingsreglene på Hotel Alahuar avhenger av den spesifikke bookingen. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for informasjon om avbestilling.

9. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige i nærheten av Hotel Alahuar? Noen aktiviteter i nærheten av Hotel Alahuar inkluderer fotturer og utforsking av den naturlige skjønnheten i La Vall de Laguar, besøke nærliggende landsbyer og nyte utendørsaktiviteter som terrengsykling og fjellklatring.

10. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av Hotel Alahuar? Ja, Hotel Alahuar ligger i nærheten av flere attraksjoner og landemerker som Barranco del Infierno (Helveteskløften) og de nærliggende landsbyene Fleix, Campell og Benimaurell.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Dusj
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Hotel Alahuar
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.