Spania, La Herradura

Duplex Penthouse with Swimming Pool

Calle Alhambra La Herradura, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Duplex Penthouse with Swimming Pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Alhambra La Herradura, Spania

De spesifikke omgivelsene til hotellet "Duplex Penthouse with Swimming Pool" i La Herradura, Spania, kan variere. Imidlertid er La Herradura en vakker kystby som ligger på Costa Tropical i provinsen Granada. Noen mulige attraksjoner og fasiliteter i nærheten inkluderer:

1. Strender: Hotellet vil sannsynligvis være i nærheten av de fantastiske strendene i La Herradura, inkludert Playa de la Herradura og Playa de Cantarriján. Disse sandstrendene tilbyr klart vann og er ideelle for bading, soling og vannsport.

2. Marina del Este: Dette er en sjarmerende marina som ligger i nærheten, og som tilbyr plass til båter, restauranter og barer. Besøkende kan nyte en hyggelig spasertur rundt marinaen eller delta i ulike vannaktiviteter, som seiling, dykking eller fiske.

3. Naturparker: La Herradura er omgitt av vakre naturparker og områder med enestående skjønnhet. Parque Natural de las Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama i nærheten gir muligheter for fotturer, observasjon av dyreliv og nyte fantastisk utsikt.

4. Historiske steder: Hotellet kan ligge i nærheten av noen historiske attraksjoner, som det

16. århundre festningen kjent som La Herradura-slottet eller romerske saltfiskfabrikkruiner på Bajos de Guía.

5. Lokale restauranter og barer: La Herradura tilbyr et utvalg av restauranter og barer som serverer tradisjonell spansk mat, fersk sjømat, tapas og internasjonale retter. Noen etablissementer kan være innen gangavstand fra hotellet. Husk at de nøyaktige omgivelsene til hotellet kan variere, og det anbefales alltid å sjekke beliggenheten og fasilitetene som tilbys av overnattingsstedet før du bestiller.

map
Duplex Penthouse with Swimming Pool
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Den Duplex Penthouse med svømmebasseng er et luksuriøst overnattingsalternativ som ligger i La Herradura, Spania. Denne toppetasjes leiligheten har fantastisk utsikt over Middelhavet og er perfekt for de som søker en strandferie. Hotellet har romslige og godt utstyrte rom, hver designet med komfort og eleganse i tankene. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Penthouse har også en privat terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den pittoreske omgivelsen. En av høydepunktene med dette overnattingsstedet er svømmebassenget som befinner seg på taket. Gjestene har eksklusiv tilgang til denne takparadiset, som tilbyr fantastisk panoramautsikt over kysten mens man tar en avkjølende dukkert i bassenget. Lenestoler og solsenger er tilgjengelig for avslapning og soling. Når det gjelder måltider, tilbyr penthouse et fullt utstyrt kjøkken med moderne apparater, som gjør det mulig for gjestene å lage egne måltider når det passer dem. Det finnes også nok av restauranter og kafeer i nærheten innen gangavstand, som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter for gjester som foretrekker å spise ute. La Herradura er en sjarmerende kystby kjent for sine vakre strender og livlige atmosfære. Besøkende kan nyte ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling og dykking. Byen har også et livlig natteliv med barer og klubber, og sikrer at det er noe som passer for enhver smak. Alt i alt tilbyr Duplex Penthouse med svømmebasseng et luksuriøst og komfortabelt overnattingsalternativ for reisende som ønsker å nyte oppholdet i La Herradura, Spania. Med sin fantastiske utsikt, velutstyrte rom og takbasseng, tilbyr det en virkelig minneverdig opplevelse for gjestene.

Underholdning

1. Strender: La Herradura er kjent for sine vakre strender, noe som gjør det til et flott sted for soling, bading og ulike vannaktiviteter.

2. Vannsport: Hotellet ligger i nærheten av stranden og tilbyr muligheter for aktiviteter som snorkling, dykking, kajakkpadling og jetski.

3. Marina del Este: Bare en kort avstand unna ligger Marina del Este, en pittoresk marina der du kan nyte en rolig spasertur, beundre yachtene og til og med bestille båtturer eller fisketurer.

4. La Herradura marked: Hvis du er interessert i lokal kultur og shopping, er La Herradura markedet et must-visit. Her kan du finne et utvalg av varer, inkludert ferske produkter, håndverk, klær og mer.

5. Almuñécar: Den nærliggende byen Almuñécar er verdt å utforske, med attraksjoner som det historiske slottet San Miguel, akvariet og botanisk hage.

6. Cerro Gordo naturreservat: Naturinteresserte vil sette pris på Cerro Gordo naturreservat, der du kan gå turer eller nyte fantastisk utsikt over kysten.

7. Vannparken Aqua Tropic: Beliggende i Almuñécar, er Aqua Tropic en vannpark perfekt for en morsom familiedag. Den har vannsklier, bassenger og ulike attraksjoner for alle aldre.

8. Uteliv: La Herradura tilbyr et utvalg av barer og restauranter der du kan nyte lokal mat, drikke og levende musikk. Byen kommer til live om kveldene, spesielt i sommermånedene.

9. Dagsturer til Granada: Hvis du er klar for en lengre utflukt, ligger Granada omtrent en times kjøretur unna. Her kan du besøke den praktfulle Alhambra-palasset, utforske det historiske Albaicín-nabolaget eller vandre gjennom de livlige gatene i sentrum.

10. Flamenco-show: Opplev essensen av spansk kultur ved å delta på et flamencoshow. Diverse arenaer i området tilbyr live forestillinger, slik at du kan fordype deg i lidenskapen og intensiteten i denne tradisjonelle kunstformen.

Topp spørsmål

1. Hva er en duplex penthouse?
1. Hva er en duplex penthouse?1

En duplex penthouse er en type leilighet eller bolig som strekker seg over to etasjer, vanligvis de øverste etasjene i en bygning. Den tilbyr ekstra plass og har ofte en trapp som forbinder de to nivåene.

2. Hvor befinner denne duplex penthouse seg?
2. Hvor befinner denne duplex penthouse seg?1

Denne spesifikke duplex penthouse befinner seg i La Herradura, Spania.

3. Kan du beskrive svømmebassenget?
3. Kan du beskrive svømmebassenget?1

Svømmebassenget i denne duplex penthouse er et privat basseng som enten befinner seg på terrassen eller innenfor eiendommen. Det gir et forfriskende sted for beboerne å svømme og slappe av samtidig som de nyter omgivelsene.

4. Hvor mange soverom har denne duplex penthouse?
4. Hvor mange soverom har denne duplex penthouse?1

Det nøyaktige antallet soverom kan variere avhengig av den spesifikke eiendomsoppføringen. Imidlertid tilbyr de fleste duplex penthouses i La Herradura, Spania, vanligvis to til fire soverom.

5. Er svømmebassenget eksklusivt for bruk for beboerne i penthouse?
5. Er svømmebassenget eksklusivt for bruk for beboerne i penthouse?1

Ja, svømmebassenget er vanligvis eksklusivt for beboerne i duplex penthouse. Dette sikrer personvern og lar beboerne nyte bassenget fullt ut uten å dele det med andre leietakere i bygningen.

6. Kan du gi flere detaljer om eiendommens beliggenhet i La Herradura, Spania?
6. Kan du gi flere detaljer om eiendommens beliggenhet i La Herradura, Spania?1

La Herradura er en kystby som ligger på Costa Tropical i Sør-Spania. Den er kjent for sine pittoreske strender, klart vann og fantastiske naturlige omgivelser. Byen tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert restauranter, butikker og fritidsfasiliteter.

7. Er det noen ekstra funksjoner eller fasiliteter i denne duplex penthouse?
7. Er det noen ekstra funksjoner eller fasiliteter i denne duplex penthouse?1

Mens de spesifikke funksjonene og fasilitetene kan variere, kommer duplex penthouses i La Herradura, Spania, ofte med moderne apparater, romslige oppholdsområder, private terrasser eller balkonger, panoramautsikt og noen ganger tilgang til fellesfasiliteter som treningsstudio eller hager. Noen eiendommer kan også inkludere parkeringsplasser.

8. Er duplex penthouse tilgjengelig for utleie eller kjøp?
8. Er duplex penthouse tilgjengelig for utleie eller kjøp?1

Tilgjengeligheten og prisene for duplex penthouse kan variere, så det er best å sjekke med relevante eiendomsbyråer eller utleienettsteder for å fastslå om det er tilgjengelig for utleie eller kjøp.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Duplex Penthouse with Swimming Pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.