Spania, Jerez de la Frontera

Apartamento Jerez Holidays

Plaza las Castanuelas 1, BAJO D Jerez de la Frontera, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Jerez Holidays
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 1
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza las Castanuelas 1, BAJO D Jerez de la Frontera, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Jerez Holidays" i Jerez de la Frontera, Spania, vil du finne ulike attraksjoner, fasiliteter og tjenester. Noen av de kjente stedene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Jerez-katedralen: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Jerez-katedralen en vakker gotisk kirke verdt å besøke. Det er setet til bispedømmet Jerez de la Frontera.

2. Alcázar i Jerez: Dette historiske befestede palasset ligger noen minutter fra hotellet. Det er et flott sted å utforske middelalderarkitektur og vakre hager.

3. Bodegas: Jerez de la Frontera er kjent for sin produksjon av sherryvin. Det er flere bodegas (vinbutikker) rundt hotellet hvor du kan ta turer og nyte vinsmaking.

4. Plaza del Arenal: En livlig plass med kafeer, butikker og restauranter. Den er populær for sin livlige atmosfære og vert ofte arrangementer og konserter.

5. Jerez arkeologiske museum: Ligger i nærheten, gir museet innsikt i regionens rike historie og viser arkeologiske gjenstander.

6. Flamenco: Jerez de la Frontera er kjent som en av fødestedene til flamenco. Du kan finne flere tabancos (tradisjonelle flamencobarer) rundt hotellet hvor du kan nyte live flamencoprestasjoner og musikk.

7. Plaza de la Asunción: En annen plass i bysentrum, omgitt av sjarmerende bygninger, kafeer og en vakker fontene.

8. Jerez-markedet: Det livlige matmarkedet er et flott sted å handle for lokale produkter, fersk sjømat og typiske spanske ingredienser. Totalt sett ligger hotellet "Apartamento Jerez Holidays" beleilig til i hjertet av Jerez de la Frontera, som gir enkel tilgang til mange av byens attraksjoner, kulturelle landemerker, shoppingområder og spisesteder.

map
Apartamento Jerez Holidays
Leilighet

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

'Apartamento Jerez Holidays' er et hotell som ligger i Jerez de la Frontera, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg fasiliteter for gjestene. Hotellet har rom som er romslige og velutstyrte, og gir gjestene et komfortabelt opphold. Rommene er designet med moderne innredning og tilbyr fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og familierom. Rommene blir grundig rengjort og gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. I tillegg til rommene, tilbyr 'Apartamento Jerez Holidays' også måltider og spisemuligheter. Hotellet har sin egen restaurant som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte deilige måltider tilberedt av profesjonelle kokker, og kan også nyte et utvalg av drikkevarer i hotellets bar. Restauranten tilbyr en meny med et bredt utvalg av alternativer som kan tilfredsstille ulike kostpreferanser og behov. Enten gjestene ønsker tradisjonelle spanske retter eller internasjonal mat, finnes det alternativer tilgjengelig som passer deres smak. Totalt sett gir 'Apartamento Jerez Holidays' komfortabel overnatting med velutstyrte rom og en restaurant som tilbyr deilige måltider. Gjestene kan nyte oppholdet sitt i en avslappet og praktisk setting samtidig som de utforsker attraksjonene i Jerez de la Frontera.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av 'Apartamento Jerez Holidays' i Jerez de la Frontera, Spania. Noen forslag inkluderer:

1. Tabanco El Pasaje: Et tradisjonelt flamenco tabanco hvor du kan nyte levende musikk og danseforestillinger mens du nipper til lokale viner.

2. Teatro Villamarta: Dette teateret arrangerer en rekke kulturelle arrangementer, inkludert konserter, ballett, opera og teaterforestillinger.

3. Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre: Opplev den elegante kunsten med dressur og hestekunnskap på denne anerkjente rideskolen.

4. Bodegas Tío Pepe: Ta en omvisning i denne berømte sherry-vinkjelleren og lær om historien og produksjonsprosessen til Jerez' mest kjente drikke.

5. Jerez MotoGP Circuit: Hvis du er fan av motorsport, kan du få med deg spennende motorsykkelløp på denne verdenskjente racerbanen.

6. Jerez-katedralen: Utforsk den imponerende Jerez-katedralen, et fantastisk eksempel på spansk gotisk arkitektur.

7. Alcázar de Jerez: Besøk denne historiske festningen og palasskomplekset med vakre hager, tårn og utstillinger som detaljerer byens historie.

8. Flamenco-show: Jerez er kjent som fødestedet til flamenco, så det er mange steder hvor du kan nyte autentiske flamencoforestillinger. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Apartamento Jerez Holidays. Byen er også kjent for sitt livlige natteliv med mange barer og klubber.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Jerez Holidays i Jerez de la Frontera, Spania?
1. Hvor ligger Apartamento Jerez Holidays i Jerez de la Frontera, Spania?1

Apartamento Jerez Holidays ligger i sentrum av Jerez de la Frontera, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Jerez Holidays?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Jerez Holidays?1

Apartamento Jerez Holidays tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, oppholdsområde med TV, eget bad og vaskemaskin.

3. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Jerez Holidays?
3. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Jerez Holidays?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento Jerez Holidays, enten på gaten eller i nærheten av offentlige parkeringsplasser.

4. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
4. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Apartamento Jerez Holidays kan romme opptil fire personer, med en dobbeltseng på soverommet og en sovesofa i oppholdsområdet.

5. Er leiligheten kjæledyrvennlig?
5. Er leiligheten kjæledyrvennlig?1

Nei, Apartamento Jerez Holidays tillater ikke kjæledyr.

6. Er røyking tillatt i leiligheten?
6. Er røyking tillatt i leiligheten?1

Nei, Apartamento Jerez Holidays er et røykfritt eiendom.

7. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Apartamento Jerez Holidays?
7. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Apartamento Jerez Holidays?1

Innsjekking på Apartamento Jerez Holidays er fra kl. 15:00 og utsjekking er før kl. 12:00.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Jerez-katedralen, den kongelige andalusiske rideskolen og mange sherry bodegas for vininteresserte.

9. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento Jerez Holidays?
9. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento Jerez Holidays?1

Ja, Apartamento Jerez Holidays har et minimum oppholdskrav på to netter.

10. Hva er avbestillingsreglene for Apartamento Jerez Holidays?
10. Hva er avbestillingsreglene for Apartamento Jerez Holidays?1

Avbestillingsreglene for Apartamento Jerez Holidays kan variere, så det anbefales å sjekke med eiendommen eller bookingsiden for spesifikke detaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
Anmeldelse av Apartamento Jerez Holidays
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.