Spania, Javea

Casa Mandala Javea

Calle Saint Tropez Javea, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Casa Mandala Javea
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
2.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Saint Tropez Javea, Spania

'Hotel Casa Mandala Javea' ligger i Javea, Spania. Javea er en kystby i Alicante-provinsen, på Costa Blanca. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder rundt hotellet:

1. Arenal Beach: Bare en kort spasertur (ca. 600 meter) fra hotellet, Arenal Beach er en populær sandstrand med krystallklart vann. Det tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, restauranter og kafeer langs promenaden.

2. Javea Port: Ligger cirka 3,5 kilometer fra hotellet, Javea Port er en sjarmerende marina med en fiskehavn og et bredt utvalg av sjømatrestauranter og barer. Det er et flott sted å gå tur, nyte havutsikten og smake på lokal mat.

3. Old Town (Pueblo): Omtrent 5 kilometer fra hotellet, Javeas historiske sentrum, kjent som Gamlebyen eller 'Pueblo', bevarer sin tradisjonelle spanske sjarm med trange gater, hvitkalkede hus og et livlig marked. Besøkende kan utforske byens gamle kirker, San Bartolome-kirken og Cap de Sant Antoni, samt bla gjennom lokale butikker og restauranter.

4. Montgó naturpark: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, Montgó naturpark tilbyr vakre tur- og gåstier gjennom sitt fjellandskap. Det er et rolig og pittoresk naturreservat med fantastisk utsikt over Middelhavet.

5. Granadella naturpark: Ligger omtrent 7 kilometer sør for hotellet, er Granadella naturpark et røft og uberørt naturområde med klipper, viker og turstier. Granadella-stranden, som ligger innenfor parken, er kjent for sitt turkise vann og naturskjønne kystutsikt. Dette er bare noen få høydepunkter i området rundt 'Casa Mandala Javea'. Javea tilbyr en rik blanding av naturskjønnhet, kulturarv og sjøsideattraksjoner å utforske under oppholdet ditt.

map
Casa Mandala Javea
Leilighet

Til sentrum2.5

Om hotellet

Om

Casa Mandala Javea er et hotell som ligger i Javea, Spania. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige gjestepreferanser. Rommene er velutstyrte og utstyrt med moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold. Noen av romalternativene som er tilgjengelige på Casa Mandala Javea, inkluderer standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, eget bad og komfortable senger. Hotellet tilbyr også måltider til gjestene sine. Restauranten på stedet serverer ulike retter, inkludert lokal spansk mat og internasjonale alternativer. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser. Måltidene på Casa Mandala Javea er laget med ferske og lokalt produserte ingredienser, og gir en herlig kulinarisk opplevelse for gjestene. Menyen tilpasser seg forskjellige diettkrav og preferanser, slik at det er noe for alle. Alt i alt tilbyr Casa Mandala Javea komfortable overnattingsmuligheter og deilige måltider, noe som gir gjestene et avslappende og hyggelig opphold i Javea, Spania.

Underholdning

Javea, en vakker kystby i Spania, tilbyr flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Mandala Javea'. Her er noen forslag:

1. Strender: Javea er kjent for sine fantastiske strender. Besøk Arenal Beach, Granadella Beach eller Portixol Beach, hvor du kan slappe av, bade eller delta i vannsport som snorkling, padleboarding og jetskiing.

2. Javea Port: Utforsk den sjarmerende Javea Port, fylt med restauranter, barer og butikker. Nyt en rolig spasertur langs promenaden, nyt deilige sjømatretter eller ta en drink med utsikt over marinaen.

3. Avenida de Augusta: Denne populære gaten i Javea er fylt med butikker, kafeer og restauranter. Ta en avslappende spasertur, besøk boutiquebutikker eller stopp for en kaffe og folk-tilskuere.

4. Gamlebyen: Utforsk den historiske delen av Javea, kjent som Gamlebyen. Vandre gjennom de smale brosteinsgatene, besøk den gotiske Iglesia de San Bartolome kirken og utforsk de lokale markedene.

5. Montgo Natural Park: Hvis du liker fotturer og natur, besøk Montgo Natural Park. Denne naturparken tilbyr et bredt utvalg av stier og fantastiske utsiktspunkter som ser utover Javea og kystlinjen rundt.

6. Golf: Javea har flere golfbaner. Spill en runde på Javea Golf Club eller La Sella Golf Resort, begge ligger en kort kjøretur unna Casa Mandala Javea.

7. Vannsport: Javea tilbyr utmerkede forhold for ulike vannsportaktiviteter. Prøv seiling, windsurfing eller dykking, med mange lokale selskaper som tilbyr utleie av utstyr og leksjoner.

8. Natteliv: Javea har et pulserende natteliv, spesielt i sommermånedene. Sjekk ut barer og klubber i Arenal-området, hvor du kan danse hele natten og nyte live musikk. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Casa Mandala Javea i Javea, Spania. Byen tilbyr et variert utvalg av aktiviteter som passer forskjellige interesser og preferanser.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Casa Mandala Javea
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.