Spania, Javea

Vistas al Valle

Calle Guadix 6 Javea, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Vistas al Valle
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Guadix 6 Javea, Spania

Hotellet "Vistas al Valle" ligger i Jávea, en kystby i provinsen Alicante, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Arenal-stranden: Denne sandstranden er en av hovedattraksjonene i Jávea og tilbyr vakre turkise farvann og en promenade med ulike butikker, restauranter og barer.

2. Jávea gamleby: Det historiske sentrum av Jávea er et sjarmerende område med smale gater, pittoreske plasser og tradisjonell spansk arkitektur. Det er kjent for sitt lokale marked, kirke og koselige kafeer.

3. Havneområdet: Jáveas havn er et annet populært sted med en marina, fiskebåter og sjømatrestauranter. Det er et ideelt sted å nyte fersk sjømat, ta en rolig spasertur eller leie en båt.

4. Montgó Natural Park: Like i nærheten ligger Montgó Natural Park, et fjellområde med turstier og fantastisk utsikt. Det er et utmerket reisemål for utendørsaktiviteter som fotturer, terrengsykling og fuglekikking.

5. Jávea Golf Club: Golfentusiaster kan besøke Jávea Golf Club, som ligger en kort avstand fra hotellet. Klubben tilbyr en utfordrende 9-hulls bane omgitt av vakre landskap.

6. Diverse restauranter, barer og butikker: Området rundt "Vistas al Valle" er fylt med et utvalg av spisesteder, inkludert spansk, middelhavsk og internasjonal mat. Det er også mange butikker og supermarkeder for daglige behov. Alt i alt er hotellet "Vistas al Valle" omgitt av en blanding av naturskjønnhet, strandunderholdning, kulturelle attraksjoner og lokale fasiliteter.

map
Vistas al Valle
Villa

Til sentrum1.6

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Vistas al Valle" i Javea, Spania. Noen alternativer inkluderer:

1. Strender: Javea er kjent for sine vakre strender, inkludert Arenal Beach, Granadella Beach og La Grava Beach. Besøkende kan nyte soling, bading og ulike vannaktiviteter.

2. Vannsport: Javea tilbyr et utvalg av vannsport, inkludert paddleboarding, kajakkpadling, jetski og seiling. Besøkende kan leie utstyr eller bli med på guidede turer for å utforske kysten og ta del i vannbaserte eventyr.

3. Gamlebyen: Det historiske sentrum av Javea, kjent som "La Villa", er et sjarmerende område fylt med smale gater, pittoreske torg og unike butikker. Besøkende kan utforske lokale butikker, kafeer og restauranter, og suge inn atmosfæren i denne tradisjonelle spanske byen.

4. Havnepromenaden: Javea havn er et annet livlig område med en marina, fiskehavn og en promenade med barer, restauranter og butikker. Besøkende kan ta en avslappende spasertur langs vannkanten og nyte den livlige atmosfæren.

5. Utendørsaktiviteter: Javea har vakre naturomgivelser, inkludert Montgo Natural Park og Cap de Sant Antoni Marine Reserve. Besøkende kan gå på fotturer, sykle eller delta på guidede turer for å utforske disse områdene og oppleve de fantastiske utsiktene.

6. Golf: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på Javea Golf Club, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Klubben har en 18-hulls bane med vakker utsikt over de omkringliggende fjellene.

7. Natteliv: Javea har en livlig nattelivsscene, med flere barer og klubber som tilbyr live musikk, DJ-opptredener og underholdning. Besøkende kan nyte en kveld ute, sosialisere og oppleve energien i byen etter mørkets frembrudd. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet "Vistas al Valle" i Javea, Spania. Besøkende vil finne mange aktiviteter som passer deres interesser og sørge for et hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Vistas al Valle' i Javea, Spania?
1. Hvor ligger 'Vistas al Valle' i Javea, Spania?1

'Vistas al Valle' ligger i den vakre byen Javea, Spania, med utsikt over dalen

2. Hvilke fasiliteter finnes på 'Vistas al Valle'?
2. Hvilke fasiliteter finnes på 'Vistas al Valle'?1

'Vistas al Valle' tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, et grillområde og en romslig terrasse med fantastisk utsikt

3. Hvor mange soverom er tilgjengelige på 'Vistas al Valle'?
3. Hvor mange soverom er tilgjengelige på 'Vistas al Valle'?1

'Vistas al Valle' tilbyr 4 soverom, som gir komfortabel overnatting for opptil 8 gjester

4. Er det parkering tilgjengelig på 'Vistas al Valle'?
4. Er det parkering tilgjengelig på 'Vistas al Valle'?1

Ja, 'Vistas al Valle' har privat parkering for gjestene

5. Hvilke aktiviteter kan man nyte i nærheten av 'Vistas al Valle'?
5. Hvilke aktiviteter kan man nyte i nærheten av 'Vistas al Valle'?1

Gjestene på 'Vistas al Valle' kan nyte ulike aktiviteter som fotturer, sykling og vannsport på nærliggende strender, samt utforske den sjarmerende byen Javea og dens lokale markeder og restauranter

6. Er 'Vistas al Valle' dyrevennlig?
6. Er 'Vistas al Valle' dyrevennlig?1

Ja, 'Vistas al Valle' er dyrevennlig og tillater gjester å ta med sine pelskledde venner på ferie.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Vistas al Valle
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.