Spania, Javea

La Casa Tranquila Javea

Calle Tarrac 7, Buzon 5049, Javea, Spania Gjestehus
1 tilbud — Se tilbud
La Casa Tranquila Javea
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Tarrac 7, Buzon 5049, Javea, Spania

La Casa Tranquila Javea ligger i Javea, en kystby i provinsen Alicante, Spania. Hotellet ligger i et boligområde kalt Balcon al Mar, som tilbyr en fredelig og rolig atmosfære. I nærheten finner du flere attraksjoner, inkludert:

1. Strender: Javea har flere vakre strender, inkludert Arenal Beach, Granadella Beach og La Grava Beach. Disse strendene ligger en kort kjøretur fra La Casa Tranquila Javea.

2. Cap de la Nau: En pittoresk odde som ligger i nærheten og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Det finnes turstier og utsiktspunkter for besøkende å utforske.

3. Gamlebyen i Javea: Det historiske sentrum av Javea er verdt et besøk, med sine smale gater, gamle bygninger og sjarmfulle atmosfære. Her finner du butikker, restauranter og kirken San Bartolome.

4. Montgó Natural Park: Ligger like utenfor Javea, er Montgó Natural Park et fjellområde med turstier og vakre landskap. Det er et ideelt sted for utendørsaktiviteter og naturelskere.

5. Havnen i Javea: Havneområdet er kjent for sin travle atmosfære, restaurantterrasser og fiskemarked. Besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs promenaden eller ta båtturer herfra.

6. Denia: En by som ligger en kort kjøretur nord for Javea, tilbyr Denia et bredere utvalg av attraksjoner, inkludert et slott, marina og et livlig bysentrum med butikker og restauranter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som er tilgjengelige i nærheten av La Casa Tranquila Javea. Javea er kjent for sin naturlige skjønnhet, vannsport og avslappende atmosfære, og er derfor et populært reisemål for turister.

map
La Casa Tranquila Javea
Gjestehus

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

La Casa Tranquila Javea er et hotell som ligger i den vakre byen Javea, Spania. Det er kjent for sin rolige og avslappende atmosfære, noe som gjør det til en populær destinasjon for turister som søker en fredelig ferie. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Det er standardrom, superiorrom og suiter tilgjengelig. Hvert rom er smakfullt innredet og godt utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV og eget bad. Gjestene kan nyte fantastisk utsikt over området rundt fra rommene sine, samt tilgang til en privat balkong eller terrasse. Rommene er romslige og designet for å gi et komfortabelt opphold for gjestene. Når det gjelder måltider, tilbyr La Casa Tranquila Javea en deilig og variert meny. Hotellet har en restaurant som serverer både lokal og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som har en koselig og innbydende atmosfære. Måltidene blir tilberedt med ferske og lokalt produserte ingredienser, noe som sikrer en høykvalitets matopplevelse. Menyen inkluderer et utvalg av sjømat, kjøtt og vegetariske alternativer, som passer til ulike diettpreferanser. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktailer. Alt i alt tilbyr La Casa Tranquila Javea komfortable og godt utstyrte rom, en fredelig atmosfære og deilige spisemuligheter, noe som gjør det til et fantastisk valg for oppholdet i Javea, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'La Casa Tranquila Javea' i Javea, Spania. Noen av de populære lokale attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Arenal-stranden: En vakker sandstrand med et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, strandbarer og restauranter.

2. Javea havn: Det livlige havneområdet tilbyr en rekke fritidsaktiviteter, inkludert båtturer, jetski og fiske.

3. La Granadella-stranden: En idyllisk steinstrand omgitt av imponerende klipper, perfekt for bading, snorkling og soling.

4. Javea gamleby: Utforsk den sjarmerende historiske sentrum med smale gater, lokale butikker og tradisjonelle spanske restauranter.

5. Javea-markedet: Besøk det ukentlige markedet som holdes på torsdager og opplev den livlige atmosfæren mens du bla gjennom lokale håndverk, frukt og grønnsaker.

6. Montgó naturpark: Oppdag de vakre turstiene og fantastisk utsikt fra Montgó-fjellet.

7. Arenal-promenaden: Ta en avslappende spasertur langs promenaden, flankert av palmetrær, butikker og restauranter, som tilbyr en livlig atmosfære dag og natt.

8. Javea Players Theatre: Nyt en live forestilling på dette lokale teateret som arrangerer et bredt utvalg av skuespill og show gjennom året.

9. Golf: Spill en runde golf på en av de nærliggende golfbanene, for eksempel Club de Golf Javea eller La Sella Golf Resort.

10. Vannsport: Prøv ulike vannaktiviteter som padleboarding, kajakkpadling eller dykking, tilgjengelig på ulike steder langs kysten. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av 'La Casa Tranquila Javea'. Hotellets personale vil være glade for å gi mer spesifikke anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger La Casa Tranquila Javea i Javea, Spania?
1. Hvor ligger La Casa Tranquila Javea i Javea, Spania?1

La Casa Tranquila Javea ligger i Javea, en kystby i Alicante-provinsen, på Costa Blanca i østlige Spania

2. Hvor mange soverom har La Casa Tranquila Javea?
2. Hvor mange soverom har La Casa Tranquila Javea?1

La Casa Tranquila Javea har 4 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbys på La Casa Tranquila Javea?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på La Casa Tranquila Javea?1

Fasilitetene som tilbys på La Casa Tranquila Javea inkluderer et privat svømmebasseng, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, grillplass, hage, terrasse og privat parkering

4. Er La Casa Tranquila Javea dyrevennlig?
4. Er La Casa Tranquila Javea dyrevennlig?1

Ja, La Casa Tranquila Javea er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid å sjekke med eiendomseierne på forhånd angående eventuelle spesifikke regler eller begrensninger for kjæledyr

5. Er det et minimum oppholdskrav på La Casa Tranquila Javea?
5. Er det et minimum oppholdskrav på La Casa Tranquila Javea?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 7 netter på La Casa Tranquila Javea

6. Hvor langt er La Casa Tranquila Javea fra nærmeste strand?
6. Hvor langt er La Casa Tranquila Javea fra nærmeste strand?1

La Casa Tranquila Javea ligger omtrent 3 kilometer fra nærmeste strand

7. Er det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av La Casa Tranquila Javea?
7. Er det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av La Casa Tranquila Javea?1

Ja, det er flere attraksjoner og severdigheter i nærheten av La Casa Tranquila Javea, inkludert Javea havn, Arenal-stranden, Montgó naturpark og Javea gamleby

8. Kan jeg reservere på La Casa Tranquila Javea online?
8. Kan jeg reservere på La Casa Tranquila Javea online?1

Ja, du kan reservere på La Casa Tranquila Javea online via ulike bookingplattformer eller ved å kontakte eiendomseierne direkte

9. Hva er gjennomsnittsprisen per natt på La Casa Tranquila Javea?
9. Hva er gjennomsnittsprisen per natt på La Casa Tranquila Javea?1

Gjennomsnittsprisen per natt på La Casa Tranquila Javea kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke med eiendomseierne eller bookingplattformer for oppdatert prisinformasjon

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på La Casa Tranquila Javea?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på La Casa Tranquila Javea?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av bookingplattformen eller vilkårene satt av eiendomseierne. Det anbefales å gjennomgå de spesifikke avbestillingsreglene før du reserverer på La Casa Tranquila Javea.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av La Casa Tranquila Javea
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.