Spania, Javea

Apartment with INDOOR pool

Vall de Gallinera 5 Javea, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartment with INDOOR pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Vall de Gallinera 5 Javea, Spania

Den spesifikke beliggenheten til hotellet "Leilighet med INNENDØRS basseng" i Javea, Spania er ikke oppgitt, så det er vanskelig å gi eksakte detaljer om hva som er rundt hotellet. Imidlertid er Javea en kystby i Costa Blanca-regionen i Spania, kjent for sine vakre strender, historiske gamleby og naturlige skjønnhet. Noen populære attraksjoner og fasiliteter som potensielt kan finnes rundt hoteller i Javea inkluderer:

1. Strender: Javea har flere fantastiske strender, som Arenal Beach, Granadella Beach og La Grava Beach. Disse sandstrendene tilbyr ulike vannaktiviteter og fasiliteter ved strandkanten.

2. Gamlebyen: Javeas historiske sentrum, kjent som Gamlebyen (La Villa), har smale gater, gammel arkitektur og et livlig lokalt marked. Besøkende kan utforske byens historie, nyte tradisjonell spansk mat og besøke den gotiske kirken San Bartolome.

3. Naturparker: Montgo Natural Park er en fremtredende attraksjon i nærheten av Javea, og tilbyr turstier og panoramautsikt over området rundt. Parken har mangfoldig flora og fauna, noe som gjør den til et utmerket reisemål for naturelskere.

4. Havneområdet: Javeas havneområde (El Puerto) er et knutepunkt for vannsport, båtturer og fiskeaktiviteter. Det har også en promenade med barer, restauranter og butikker.

5. Golfbaner: Golfentusiaster kan nyte en runde eller to på en av golfbanene i nærheten av Javea, som Javea Golf Club eller La Sella Golf Resort.

6. Dagsturer: Javeas sentrale beliggenhet på Costa Blanca gjør det til en egnet base for dagsturer til nærliggende byer og attraksjoner, inkludert Denia, Altea eller den berømte Benidorm. Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er generell, og fasiliteter og attraksjoner som omgir hotellet "Leilighet med INNENDØRS basseng" kan variere avhengig av dets spesifikke beliggenhet i Javea, Spania.

map
Apartment with INDOOR pool
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Underholdning

1. Arenal-stranden: Ligger bare en kort avstand fra leiligheten og tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter som vannsport, strandvolleyball og strandbarer og restauranter. Nyt en dag med soling og bading i Middelhavet.

2. Javea havn: Ta en spasertur til Javea havn og utforsk det livlige marinaområdet. Her finner du et utvalg av restauranter, kafeer og barer som tilbyr lokal mat og drikke. Nyt utsikten over båtene og opplev den livlige atmosfæren.

3. Javea gamleby: Oppdag sjarmen og historien til Javea ved å utforske gamlebyområdet. Vandre gjennom smale gater med tradisjonelle spanske bygninger, besøk det lokale markedet og utforsk den middelalderske kirken San Bartolome.

4. Montgó Natural Park: For friluftsentusiaster er Montgó Natural Park et must-besøk. Dette parken tilbyr turstier med fantastisk utsikt over kysten og det omkringliggende landskapet. Tilbring en dag med å utforske parkens mangfoldige flora og fauna.

5. Javea Golf Club: Hvis du liker golf, besøk Javea Golf Club. Denne golfbanen tilbyr en utfordrende 9-hulls bane omgitt av vakker natur. Nyt en runde golf eller ta timer for å forbedre ferdighetene dine.

6. Granadella-stranden: Besøk en av de mest pittoreske strendene i området, Granadella-stranden. Denne lille viken er omgitt av klipper og krystallklart vann, noe som gjør den perfekt for bading og snorkling. Slapp av på stranden eller leie en kajakk for å utforske kysten.

7. Uteliv: Om kvelden tilbyr Javea et utvalg av utelivstilbud. Besøk barene og klubbene i Arenal-området for live musikk, DJ-er og dansing. Alternativt, nyt en mer avslappet atmosfære i gamlebyen, der du finner koselige barer og restauranter.

8. Vannsport: Hvis du er interessert i vannsport, er det mange alternativer tilgjengelig i Javea. Velg mellom aktiviteter som jetski, paddleboarding, kajakkpadling og seiling. Utforsk kystlinjen og nyt det varme vannet i Middelhavet. Dette er bare noen få underholdningstilbud i nærheten av 'Leilighet med INNENDØRS basseng' i Javea, Spania. Nyt oppholdet ditt og få mest mulig ut av alle aktivitetene og attraksjonene denne vakre kystbyen har å by på.

Topp spørsmål

1. Har leiligheten et innendørs basseng?
1. Har leiligheten et innendørs basseng?1

Ja, denne leiligheten i Javea, Spania, har et innendørs basseng som gjestene kan nyte.

2. Hvor stort er det innendørs bassenget?
2. Hvor stort er det innendørs bassenget?1

Den eksakte størrelsen på det innendørs bassenget er ikke oppgitt i tilgjengelig informasjon. Men det blir beskrevet som romslig og egnet for svømming og avslapning.

3. Er det innendørs bassenget oppvarmet?
3. Er det innendørs bassenget oppvarmet?1

Ja, det innendørs bassenget i denne leiligheten i Javea, Spania, er oppvarmet, slik at gjestene kan nyte å svømme hele året.

4. Er det tilgjengelig badehåndklær?
4. Er det tilgjengelig badehåndklær?1

Ja, det er tilgjengelig badehåndklær for gjestene som bor i denne leiligheten med innendørs basseng. Du trenger ikke å ta med egne.

5. Er det innendørs bassenget eksklusivt for bruk av leilighetsgjestene?
5. Er det innendørs bassenget eksklusivt for bruk av leilighetsgjestene?1

Ja, det innendørs bassenget er eksklusivt for bruk av gjestene som bor i leiligheten. Det deles ikke med andre eiendommer eller medlemmer av publikum.

6. Er det en avgift for å bruke det innendørs bassenget?
6. Er det en avgift for å bruke det innendørs bassenget?1

Informasjon som er tilgjengelig oppgir ikke om det er en separat avgift for å bruke det innendørs bassenget. Det anbefales å kontakte eiendomseieren eller ledelsen for detaljer om eventuelle ekstra kostnader.

7. Er det garderober eller dusjer i nærheten av det innendørs bassenget?
7. Er det garderober eller dusjer i nærheten av det innendørs bassenget?1

Den tilgjengelige informasjonen nevner ikke tilgjengeligheten av garderober eller dusjer i nærheten av det innendørs bassenget. Det er lurt å undersøke med eiendomseieren eller ledelsen om fasilitetene som tilbys.

8. Kan barn bruke det innendørs bassenget?
8. Kan barn bruke det innendørs bassenget?1

Ja, barn kan bruke det innendørs bassenget, men de må alltid være under oppsyn av en voksen for å sikre deres sikkerhet.

9. Kan jeg bruke det innendørs bassenget utenfor spesifikke timer?
9. Kan jeg bruke det innendørs bassenget utenfor spesifikke timer?1

Den tilgjengelige informasjonen spesifiserer ingen begrensninger eller spesifikke åpningstider for det innendørs bassenget. Det anbefales å kontakte eiendomseieren eller ledelsen for å spørre om bassengets tilgjengelighet og eventuelle tidsbegrensninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapning
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Apartment with INDOOR pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.