Spania, Javea

CA'N TOSCA

Calle Doctor Gonzalez Javea, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
CA'N TOSCA
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Fiske
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Doctor Gonzalez Javea, Spania

Rundt Hotel Ca'n Tosca i Javea, Spania, er det ulike attraksjoner og fasiliteter tilgjengelig. Noen av de merkbare stedene og aktivitetene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Arenal-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den populære sandstranden Playa del Arenal, som tilbyr et utvalg av vannsportaktiviteter, restauranter, barer og butikker.

2. Javea havn: Hotellet ligger i nærheten av Javeas sjarmerende havneområde kjent som "El Puerto," der besøkende kan nyte pittoresk utsikt, sjømatrestauranter og en livlig atmosfære.

3. Gamlebyen: Javeas historiske sentrum, kjent som "Gamlebyen" eller "Pueblo," er ikke langt unna hotellet. Her kan besøkende utforske trange gater lined med tradisjonelle spanske hus, besøke kirken San Bartolome og bla gjennom lokale butikker og markeder.

4. Montgó naturpark: Hotel Ca'n Tosca er nær Montgó naturpark, en vakker naturreservat kjent for sine turstier, panoramautsikt og rik biodiversitet. Det gir mulighet for utendørsaktiviteter og utforsking.

5. Lokale restauranter og barer: Det er mange spisesteder, kafeer og barer i nærheten av hotellet som tilbyr et variert utvalg av kjøkken, inkludert spansk, middelhavsmat og internasjonale alternativer. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av Hotel Ca'n Tosca i Javea, Spania.

map
CA'N TOSCA
Ferieutleie

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

CA'N TOSCA er et hotell som ligger i Javea, en kystby i Valencia-regionen i Spania. Det er kjent for sin sjarmerende middelhavsstil og fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike preferanser. Disse inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, TV og eget bad. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider. Den på stedet restauranten tilbyr et utvalg av tradisjonelle spanske retter samt internasjonal mat. Gjestene kan nyte en bufféstil frokost om morgenen og har muligheten til å spise lunsj og middag. Restauranten tilbyr også et utvalg av lokale viner som kompletterer måltidene. I tillegg til hotellfasilitetene har CA'N TOSCA et svømmebasseng der gjestene kan slappe av og nyte det behagelige middelhavsværet. Hotellpersonalet er vennlig og imøtekommende, og leverer utmerket service for å sikre et komfortabelt opphold for alle gjester. Beliggenheten til CA'N TOSCA er ideell for å utforske den vakre byen Javea. Den ligger bare en kort avstand fra stranden og er nær populære attraksjoner som havnen og den historiske gamlebyen. Gjestene kan også delta i ulike aktiviteter i vannet som snorkling, dykking og seiling. Alt i alt tilbyr CA'N TOSCA et hyggelig og komfortabelt opphold for reisende som besøker Javea, med sin sjarmende innkvartering, deilige måltider og praktisk beliggenhet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Ca'n Tosca' i Javea, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Javea er kjent for sine vakre strender, som Playa del Arenal og Cala Granadella. Du kan nyte bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Havn i Javea: Havn-området er livlig og tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter. Du kan nyte en avslappende spasertur langs promenaden, utforske butikker og restauranter, eller slappe av på en av strandbarene.

3. Historiske gamlebyen: Javea's gamleby er sjarmerende og har smale gater med tradisjonelle hus og butikker. Du kan gå en tur gjennom det historiske sentrum, besøke det lokale markedet og beundre arkitekturen.

4. Barer og restauranter: Javea har et livlig natteliv, med mange barer og restauranter som tilbyr et utvalg av kjøkken. Du kan nyte et måltid eller ta en drink mens du nyter atmosfæren.

5. Vannaktiviteter: Javea tilbyr ulike vannaktiviteter, som snorkling, dykking, jetski og båtturer. Du kan utforske undervannsverdenen eller tilbringe en dag på båt, og utforske kystlinjen.

6. Golf: Hvis du liker golf, er det flere golfbaner i nærheten av Javea, inkludert Club de Golf Javea og La Sella Golf Resort.

7. Temaparker: Hvis du er villig til å utforske litt lenger, kan du besøke nærliggende temaparker som Terra Mitica, Aqualandia og Mundomar, som tilbyr morsomme opplevelser for hele familien. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Ca'n Tosca' i Javea, Spania. Du kan også spørre hotellpersonalet for ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva slags restaurant er 'CA'N TOSCA'?
1. Hva slags restaurant er 'CA'N TOSCA'?1

'CA'N TOSCA' er en spansk restaurant.

2. Hvor ligger 'CA'N TOSCA' i Javea?
2. Hvor ligger 'CA'N TOSCA' i Javea?1

'CA'N TOSCA' ligger i Javea, Spania.

3. Hvilken type mat serverer 'CA'N TOSCA'?
3. Hvilken type mat serverer 'CA'N TOSCA'?1

'CA'N TOSCA' serverer tradisjonell spansk mat.

4. Har 'CA'N TOSCA' vegetariske alternativer?
4. Har 'CA'N TOSCA' vegetariske alternativer?1

Ja, 'CA'N TOSCA' har vegetariske alternativer på menyen.

5. Er 'CA'N TOSCA' en familievennlig restaurant?
5. Er 'CA'N TOSCA' en familievennlig restaurant?1

Ja, 'CA'N TOSCA' er kjent for å være familievennlig.

6. Hva er prisnivået på 'CA'N TOSCA'?
6. Hva er prisnivået på 'CA'N TOSCA'?1

Prisene på 'CA'N TOSCA' varierer avhengig av retten, men det regnes generelt som moderat priset.

7. Aksepterer 'CA'N TOSCA' kredittkort?
7. Aksepterer 'CA'N TOSCA' kredittkort?1

Ja, 'CA'N TOSCA' aksepterer kredittkort som betalingsmiddel.

8. Tilbyr de utendørsservering?
8. Tilbyr de utendørsservering?1

Ja, 'CA'N TOSCA' har utendørsservering tilgjengelig for kunder.

9. Tar 'CA'N TOSCA' imot reservasjoner?
9. Tar 'CA'N TOSCA' imot reservasjoner?1

Ja, 'CA'N TOSCA' tar imot reservasjoner for både små og store grupper.

10. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av 'CA'N TOSCA'?
10. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av 'CA'N TOSCA'?1

Ja, det finnes parkeringsmuligheter i nærheten av 'CA'N TOSCA'.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av CA'N TOSCA
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.