Spania, Inca

Finca Cas Sollerich

Ma-3440 Inca, Spania Villa
1 tilbud fra 2798 NOK Se tilbud
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Finca Cas Sollerich
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ma-3440 Inca, Spania

Rundt hotellet 'Finca Cas Sollerich' i Inca, Spania, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Inca-markedet: Hotellet ligger i byen Inca, kjent for sitt ukentlige marked. Besøkende kan utforske markedet og finne lokale produkter, håndverk, tekstiler og mer.

2. Santa Maria la Major-kirken: Denne historiske kirken ligger i sentrum av Inca og har vakker arkitektur og intrikate detaljer.

3. Monestir de Sant Bartomeu: Et kloster fra 1200-tallet som ligger i utkanten av Inca, og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

4. Mallorca Horses: Ridningentusiaster kan finne dette ridesentrumet i nærheten, som tilbyr ridetimer, stier og ponnikjøring for barn.

5. Vinsmaking: Det finnes ulike vingårder og vinprodusenter i området der besøkende kan nyte vinsmaking og lære om mallorcanske viner.

6. Sa Calobra: En naturskjønn og pittoresk strand omtrent 45 minutter unna Inca, som tilbyr krystallklart vann og en fantastisk naturlandskap.

7. Tramuntana-fjellene: Ligger nordvest for Inca, tilbyr disse fjellene mange tur- og sykkelstier, naturskjønne utsiktspunkter og muligheter for å utforske naturen.

8. Palma de Mallorca: Hovedstaden på Mallorca, Palma, er bare en kort kjøretur unna og tilbyr et bredt spekter av attraksjoner, inkludert historiske steder, vakre strender, handlegater og utelivsmuligheter. Dette er bare noen få eksempler på hva som kan oppleves rundt hotellet 'Finca Cas Sollerich' i Inca, Spania. Besøkende kan også nyte den lokale maten, utforske nærliggende landsbyer og byer, eller rett og slett slappe av og nyte den fredelige omgivelsene på hotellet.

map
Finca Cas Sollerich
Villa

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Finca Cas Sollerich er et hotell som ligger i Inca, Spania. Det er plassert midt blant de vakre Tramuntana-fjellene og tilbyr en fredelig og idyllisk tilflukt for besøkende. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Finca Cas Sollerich er et boutiquehotell som tilbyr en personlig og intim opplevelse for gjestene. - Hotellet har en tradisjonell Mallorcansk gårdsplass, som er restaurert og oppdatert med moderne fasiliteter. - Eiendommen har vakre hager, et svømmebasseng og ulike avslapningsområder hvor man kan nyte den naturskjønne omgivelsen. - Hotellet tilbyr også ulike tjenester, inkludert gratis Wi-Fi, parkeringsmuligheter og en døgnåpen resepsjon. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike romtyper for gjestene å velge mellom, inkludert dobbeltrom, juniorsuiter og en familiesuite. - Hvert rom er unikt dekorert, og kombinerer rustikk sjarm med moderne designelementer. - Rommene er utstyrt med komfort som aircondition, flatskjerm-TV, minikjøleskap og private bad. - Noen rom har også private terrasser eller balkonger med fantastisk utsikt over fjellene eller hagene. Måltider: - Finca Cas Sollerich tilbyr en deilig frokost til gjestene, som er inkludert i romprisen. - Frokosten består av et utvalg av nystekt brød, bakverk, frukt, pålegg, ost, yoghurt og varme drikker. - For lunsj og middag har ikke hotellet en restaurant på stedet, men det finnes mange spisemuligheter i nærheten i Inca. - Gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet ved å besøke restauranter, kafeer og tapasbarer i byen. - Hotellets ansatte kan gi anbefalinger og hjelpe med reservasjoner. Alt i alt tilbyr Finca Cas Sollerich en sjarmerende og rolig atmosfære for et avslappende opphold i Inca, Spania. De komfortable rommene, vakre omgivelser og praktiske beliggenheten gjør det til et populært valg for besøkende som ønsker å oppleve skjønnheten på Mallorca.

Underholdning

Inca, Spania, er en by som ligger midt på Mallorca. Selv om den kanskje ikke er like travel som noen av øyas mer kjente byer, finnes det fortsatt et utvalg av underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Finca Cas Sollerich". Her er noen forslag:

1. Inca Marked: Byen Inca er kjent for sitt tradisjonelle ukentlige marked, som finner sted hver torsdag. Du kan utforske boder som selger lokale produkter, håndverk, klær og mye mer.

2. S'Escolapies Teater: Dette teateret i Inca er ofte vert for konserter, skuespill og andre forestillinger. Sjekk programmet for å se om det er noen forestillinger mens du er på besøk.

3. Santa Maria del Cami Win Festival: Hvis du er en vinentusiast, bør du ikke gå glipp av det årlige vin festival i nærheten av Santa Maria del Cami. Du kan nyte smakesesjoner, levende musikk og en livlig stemning.

4. Vingårder: Mallorca er kjent for sin fantastiske vinproduksjon, og det finnes flere vingårder i nærheten av Inca hvor du kan dra på turer og smaking. Noen bemerkelsesverdige inkluderer Bodegas Ribas og Bodega Son Vives.

5. Fotturer og natur: Det omkringliggende landskapet byr på vakre naturområder perfekt for utendørsaktiviteter. Du kan dra på fotturer i de nærliggende Tramuntana-fjellene eller utforske de landlige stiene og gårdshusene.

6. Kafeer og restauranter: Inca har et utvalg av kafeer og restauranter hvor du kan prøve deilige lokale retter. Ikke glem å smake Mallorcanske spesialiteter som sobrassada (en hermetisert pølse) og ensaimadas (en bakverk).

7. Sykling: Mallorca er et populært reisemål for sykkelentusiaster, og Inca er et flott utgangspunkt for å utforske øya på to hjul. Du kan leie sykkel og tråkke gjennom naturskjønne ruter.

8. Puig de Santa Magdalena: Ligger rett utenfor Inca, denne åsen gir fantastisk utsikt over regionen. Ta en rolig spasertur til toppen og nyt den pittoreske naturen. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Finca Cas Sollerich" i Inca, Spania. Sørg for å spørre på hotellet eller turistinformasjonssenteret om lokale arrangementer eller attraksjoner som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Finca Cas Sollerich?
1. Hva er Finca Cas Sollerich?1

Finca Cas Sollerich er et bondegård som ligger i Inca, Spania. Det tilbyr overnatting for gjester og er omgitt av vakker natur

2. Hva slags fasiliteter tilbyr Finca Cas Sollerich?
2. Hva slags fasiliteter tilbyr Finca Cas Sollerich?1

Finca Cas Sollerich tilbyr ulike fasiliteter som en svømmebasseng, utendørs terrasse, grillfasiliteter, gratis Wi-Fi, air condition, et fullt utstyrt kjøkken og privat parkering

3. Hvor mange rom er tilgjengelig på Finca Cas Sollerich?
3. Hvor mange rom er tilgjengelig på Finca Cas Sollerich?1

Finca Cas Sollerich har totalt seks soverom og kan huse opptil tolv gjester

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Finca Cas Sollerich?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på Finca Cas Sollerich?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet. Imidlertid har gjester tilgang til et fullt utstyrt kjøkken der de kan lage sine egne måltider

5. Er Finca Cas Sollerich dyrevennlig?
5. Er Finca Cas Sollerich dyrevennlig?1

Ja, Finca Cas Sollerich tillater kjæledyr

6. Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Finca Cas Sollerich?
6. Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Finca Cas Sollerich?1

Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer "Puig de Santa Magdalena"-åsen, "Mallorca Planetarium," "Caves of Campanet" og "Museu del Calçat" (Fottøymuseum)

7. Hvor langt er det fra Finca Cas Sollerich til Palma de Mallorca?
7. Hvor langt er det fra Finca Cas Sollerich til Palma de Mallorca?1

Finca Cas Sollerich ligger omtrent 30 kilometer fra Palma de Mallorca, hovedstaden på Mallorca

8. Kan gjestene leie sykler på Finca Cas Sollerich?
8. Kan gjestene leie sykler på Finca Cas Sollerich?1

Ja, gjestene har muligheten til å leie sykler på Finca Cas Sollerich

9. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten?
9. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, det finnes restauranter og butikker i kort avstand fra Finca Cas Sollerich. Byen Inca har ulike spisesteder og shoppingmuligheter

10. Er det et minimum oppholdskrav på Finca Cas Sollerich?
10. Er det et minimum oppholdskrav på Finca Cas Sollerich?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på to netter på Finca Cas Sollerich.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Finca Cas Sollerich
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.