Spania, Inca

Creisell

Poligon 1, Parcela 326 Inca, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Creisell
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Basseng
 • Turistinformasjon
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Poligon 1, Parcela 326 Inca, Spania

Inca er en by som ligger i sentrum av øya Mallorca, Spania. Hotellet "Creisell" ligger i Inca, så det er forskjellige attraksjoner og fasiliteter i nærheten. Her er noen bemerkelsesverdige steder og ting å gjøre rundt hotellet:

1. Inca marked: Inca er kjent for sine tradisjonelle markeder, spesielt det ukentlige torsdagsmarkedet. Det er et flott sted å utforske lokale produkter, håndverk, klær og mer.

2. Santa María la Mayor kirke: Ligger i hjertet av Inca, er denne kirken kjent for sin imponerende fasade og vakre interiør. Det er et av de viktigste landemerkene i byen.

3. Inca lærindustri: Inca har en lang historie med håndverk i lær. Det er flere lærindustrier og butikker rundt byen hvor du kan finne lærvarer av høy kvalitet.

4. Byens sentrum og Plaça d'Espanya: Inca har et sjarmerende bysentrum med smale gater, koselige kafeer og restauranter. Plaça d'Espanya er hovedtorget, hvor lokalbefolkningen samles og hygger seg.

5. Els Calderers: Et herskapshus fra 1700-tallet som ligger rett utenfor Inca. Det gir et glimt inn i det landlige livet på Mallorca med sine godt bevarte rom, gårdsplasser og gårdsdyr.

6. Serra de Tramuntana: Inca er også et flott utgangspunkt for å utforske den vakre fjellkjeden Serra de Tramuntana. Turstier, pittoreske landsbyer og naturskjønne utsiktspunkter er lett tilgjengelige fra Inca. Totalt sett tilbyr Inca en blanding av historie, kultur og naturlig skjønnhet, noe som gjør det til et interessant reisemål å utforske mens du bor på hotellet "Creisell".

map
Creisell
Villa

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

'Creisell' er et hotell som ligger i Inca, en by på den vakre øya Mallorca, Spania. Hotellet tilbyr komfortable overnattingsmuligheter og en rekke fasiliteter for gjestene sine. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige preferanser og budsjetter. Disse alternativene inkluderer enkelt-, dobbelt-, tvilling- og triplerom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, Wi-Fi, telefon og eget bad. Måltider: 'Creisell' har en restaurant som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte en bufféfrokost om morgenen, som inkluderer et utvalg av alternativer for å imøtekomme forskjellige smaker. Restauranten tilbyr også lunsj og middag, med et utvalg av lokal og internasjonal mat. Hotellet er stolt av å bruke ferske, kvalitetsingredienser i rettene sine. Fasiliteter: I tillegg til komfortable overnattingsmuligheter og tilfredsstillende måltider, tilbyr 'Creisell' andre fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Hotellet har et svømmebasseng, der gjestene kan slappe av og ta et oppkvikkende bad. Det er også et terrasseområde der gjestene kan nyte den vakre omgivelsen eller ta en drink fra baren. I tillegg tilbyr hotellet gratis parkering for de som reiser med bil. Beliggenhet: Inca er en sjarmerende by i hjertet av Mallorca, kjent for sitt skinnvarer og tradisjonelle markeder. Å bo på 'Creisell' gjør det mulig for gjestene å utforske de lokale attraksjonene og nyte byens pulserende atmosfære. Hotellet ligger beleilig til i nærheten av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Det er også godt forbundet med resten av øya, noe som gjør det til en flott base for dagsturer til nærliggende strender, fjell og attraksjoner. Oppsummert tilbyr 'Creisell' i Inca, Spania, komfortable overnattingsmuligheter, deilige måltider og en rekke fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. Den praktiske beliggenheten gir enkel tilgang både til lokale attraksjoner og den videre øya Mallorca.

Barn

I Inca, Spania, finnes det flere aktiviteter og attraksjoner som passer for barn. En populær aktivitet er å besøke eiendommen Els Calderers, som er en renovert herskapsbolig fra 1700-tallet og gir et glimt inn i tradisjonell mallorcansk livsstil. Barna kan utforske de ulike rommene og lære om øyas historie. En annen familievennlig aktivitet er et besøk til Fray Junípero Serra-museet, som er dedikert til den kjente mallorcanske misjonæren og grunnleggeren av flere misjonsstasjoner i California. Museet viser frem gjenstander og utstillinger relatert til hans liv og arbeid, og er både lærerikt og engasjerende for barn. I tillegg har Inca flere parker og lekeplasser hvor barn kan nyte utendørs aktiviteter. En slik park er Parc de Can Monroig, som har lekeområder, piknikområder og turstier. Parken er et ideelt sted for barn å løpe rundt og bli kvitt noe av energien sin. Til slutt arrangerer Inca ulike årlige arrangementer og festivaler som appellerer til familier. For eksempel er Dijous Bo-messen, som finner sted den tredje torsdagen i november, en av de største messene på Mallorca, og inkluderer et bredt spekter av aktiviteter som utstillinger, kunst og håndverk, konserter og tradisjonelle leker. Dette arrangementet skaper en livlig og festlig atmosfære for barn og deres familier. Totalt sett tilbyr Inca, Spania en blanding av historiske og kulturelle attraksjoner, utendørsområder og arrangementer som holder barn underholdt og engasjert under besøket deres.

Underholdning

Inca er en liten by som ligger i hjertet av øya Majorca i Spania. Selv om byen kanskje ikke kan tilby like mye underholdning som større byer som Palma de Mallorca, finnes det likevel noen attraksjoner og aktiviteter i nærheten av hotellet 'Creisell' som besøkende kan nyte. Noen alternativer inkluderer:

1. Fotturer og natur: Inca er omgitt av vakker natur og turstier. Du kan utforske det nærliggende Tramuntana-fjellområdet eller besøke Albufera Natural Park, som er hjem for forskjellige fuglearter.

2. Shopping: Inca er kjent for sin skinnindustri, så du kan besøke en av de mange skinnfabrikkene og butikkene i byen. Det er en utmerket mulighet til å kjøpe kvalitetsprodukter som vesker, sko og tilbehør.

3. Inca Market: Hver torsdag arrangerer Inca en av de største markedene på øya, hvor du kan finne et bredt utvalg av produkter, fra ferske lokale produkter til klær, håndverk og suvenirer.

4. Museum for fottøy og industri: Hvis du er interessert i historien og håndverket bak skoproduksjon, kan du besøke dette museet som ligger sentralt i Inca. Det viser frem utviklingen av skoproduksjon på øya.

5. Vinsmaking: Inca-regionen er kjent for sin vinproduksjon. Du kan besøke lokale vingårder for å lære om vinproduksjonsprosessen og delta i vinsmaking.

6. Inca jernbanestasjon: Den historiske jernbanestasjonen i Inca er verdt et besøk. Den er vakkert bevart og huser en utstilling om jernbanens historie på Majorca.

7. Tradisjonell mat: Inca har flere restauranter og kafeer hvor du kan prøve tradisjonelle majorkanske retter, som paella, ensaimadas (søte bakverk) og sobrassada (herdet pølse). Selv om underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Creisell' kanskje er noe begrenset sammenlignet med større byer, er det fortsatt mange aktiviteter som kan holde besøkende engasjerte og underholdt under oppholdet i Inca, Spania.

Topp spørsmål

1. Hva er Creisell, Inca, Spania kjent for?
1. Hva er Creisell, Inca, Spania kjent for?1

Creisell er en populær strand som ligger i Inca, Spania. Den er kjent for sin spektakulære naturlige skjønnhet, krystallklart vann og sandstrender. Den tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for strandbesøkende og er perfekt for svømming, soling og vannsport

2. Hvordan kommer jeg til Creisell, Inca, Spania?
2. Hvordan kommer jeg til Creisell, Inca, Spania?1

For å komme til Creisell kan du fly til Palma de Mallorca lufthavn, som er den nærmeste internasjonale flyplassen. Derfra kan du leie bil eller ta en taxi til Inca. Creisell ligger omtrent 28 kilometer nordøst for Palma de Mallorca. Det er også offentlige transportalternativer tilgjengelig, som busser og tog

3. Er det noen nærboende overnattingsmuligheter i Inca, Spania?
3. Er det noen nærboende overnattingsmuligheter i Inca, Spania?1

Ja, det er ulike overnattingsmuligheter i eller i nærheten av Inca, Spania. Du kan finne hoteller, feriesteder, ferieboliger og til og med campingplasser avhengig av dine preferanser og budsjett. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen

4. Hva er de nærliggende attraksjonene til Creisell, Inca, Spania?
4. Hva er de nærliggende attraksjonene til Creisell, Inca, Spania?1

Inca, Spania ligger sentralt på Mallorca, med enkel tilgang til mange attraksjoner. Noen nærliggende interessante steder inkluderer den pittoreske landsbyen Soller, Tramuntana-fjellene, den historiske byen Alcudia og de vakre strendene Playa de Muro og Cala Agulla

5. Er Creisell, Inca, Spania egnet for familier?
5. Er Creisell, Inca, Spania egnet for familier?1

Ja, Creisell i Inca, Spania er egnet for familier. Stranden har en rolig og grunn kystlinje, noe som gjør den trygg for barn å svømme og leke. Det er også fasiliteter i nærheten, som restauranter, kafeer og offentlige toaletter, som imøtekommer familiers behov

6. Er det vannsporttilbud på Creisell, Inca, Spania?
6. Er det vannsporttilbud på Creisell, Inca, Spania?1

Ja, Creisell tilbyr ulike vannsportsaktiviteter for entusiaster. Du kan finne alternativer som snorkling, dykking, padleboarding, jetski og kajakkpadling. Det er leietjenester tilgjengelig på stranden hvor du kan leie utstyr og instruktører for guidede aktiviteter

7. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Creisell, Inca, Spania?
7. Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Creisell, Inca, Spania?1

Ja, det er parkeringsmuligheter i nærheten av Creisell, Inca, Spania. Strandområdet har dedikerte parkeringsplasser hvor besøkende kan parkere kjøretøyene sine. Imidlertid anbefales det å komme tidlig, spesielt i travle perioder eller i helgene, for å sikre seg en parkeringsplass

8. Kan jeg ta med eget mat og drikke til Creisell, Inca, Spania?
8. Kan jeg ta med eget mat og drikke til Creisell, Inca, Spania?1

Ja, du kan ta med din egen mat og drikke til Creisell, Inca, Spania. Stranden tillater besøkende å ha piknik og nyte egne forfriskninger. Det er imidlertid viktig å sikre renslighet og kaste avfall riktig for å opprettholde områdets naturskjønnhet

9. Er det noen lokale restauranter i nærheten av Creisell, Inca, Spania?
9. Er det noen lokale restauranter i nærheten av Creisell, Inca, Spania?1

Ja, det er flere lokale restauranter og strandkaféer i nærheten av Creisell, Inca, Spania. Disse etablissementene tilbyr et bredt utvalg av mat, inkludert sjømat, middelhavsmat og tradisjonell spansk mat. Det er en flott mulighet til å nyte deilige måltider samtidig som man nyter den vakre naturen

10. Er Creisell, Inca, Spania overfylt i høysesongen?
10. Er Creisell, Inca, Spania overfylt i høysesongen?1

Creisell, som er en populær stranddestinasjon, kan bli overfylt i høysesongen. Det anbefales å komme tidlig på dagen for å sikre seg en god plass på stranden. Hvis du foretrekker en roligere opplevelse, kan du vurdere å besøke stranden i ukedagene eller utenfor høysesongen.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapning
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Ekstratjenester
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Creisell
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.