Spania, Huesca

Abba Huesca

C/ Tarbes 14 Huesca, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Abba Huesca
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Tarbes 14 Huesca, Spania

Hotel Abba Huesca ligger i byen Huesca, Spania. Noen bemerkelsesverdige nærliggende attraksjoner inkluderer:

1. Huesca-katedralen: En vakker gotisk-katedral som ligger i sentrum av byen.

2. Huescas slott: En gammel festning som ligger på en høyde, og tilbyr panoramautsikt over byen.

3. Huesca-museet: Et museum som viser historie og kultur i Huesca og områdene rundt.

4. Huescas gamleby: Et sjarmerende område med smale gater, tradisjonell arkitektur og historiske bygninger.

5. Huesca rådhus: En historisk bygning i sentrum som huser det lokale styret.

6. Coso Alto-gaten: Huescas hovedhandlegate, med butikker, kafeer og restauranter.

7. Huescas jernbanestasjon: Et transportknutepunkt som forbinder Huesca med andre byer i Spania.

8. San Pedro El Viejo-kirken: En romansk kirke med imponerende arkitektoniske detaljer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene rundt hotellet Abba Huesca. Byen Huesca er også omgitt av vakre naturlandskap, noe som gjør det til et flott utgangspunkt for friluftsaktiviteter som fotturer og terrengsykling.

map
Abba Huesca
Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Abba Huesca er et moderne og komfortabelt hotell i Huesca, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellfasiliteter: Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet og nytelse. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi på alle områder, et treningsstudio, møterom, bagasjeoppbevaring og et forretningssenter. Det er også en parkeringsplass tilgjengelig for de som reiser med bil.

2. Rom: Hotellet har totalt 84 rom som er romslige og godt utstyrte. Rommene er designet for å gi komfort og avslapning for gjestene. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, skrivebord og eget bad med gratis toalettartikler.

3. Spisesteder: Abba Huesca har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg av deilige måltider. Restauranten serverer både lokal og internasjonal mat, tilberedt med ferske og kvalitetsingredienser. Gjestene kan også unne seg et utvalg av viner fra hotellets omfattende vinkart.

4. Frokost: En daglig frokostbuffé er tilgjengelig for gjestene, og tilbyr et bredt utvalg av valgmuligheter som passer ulike smaker og kostpreferanser. Gjestene kan nyte et utvalg av varme og kalde retter, ferskbakte bakverk, frukt, frokostblandinger og drikkevarer som kaffe, te og juice.

5. Beliggenhet: Hotellet ligger beleilig til i sentrum av Huesca, noe som gjør det lett tilgjengelig for populære attraksjoner, butikker, restauranter og transportforbindelser. Det er også i nærheten av Huesca-katedralen, Coso Alto-gaten og Huesca jernbanestasjon. Alt i alt tilbyr Abba Huesca komfortabel innkvartering, gode fasiliteter og deilige spisemuligheter, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker Huesca, Spania.

Underholdning

1. Huesca katedral: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Huesca katedral et must-besøk attraksjon. Utforsk den fantastiske arkitekturen og den rike historien til dette middelalderske bygget.

2. Museo de Huesca: Dette museet viser kunst og historie i regionen, inkludert arkeologiske funn, religiøs kunst og en utstilling om det berømte Loarre-slottet. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Loarre-slottet: Ta en kort kjøretur fra Huesca for å besøke et av Spanias mest imponerende slott. Loarre-slottet dateres tilbake til det

11. århundre og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

4. El Alcoraz stadion: Hvis du er en sportsfan, få med deg en fotballkamp på El Alcoraz stadion, hjemmet til SD Huesca. Stadionet er en kort avstand fra hotellet, noe som gjør det praktisk for gjestene.

5. San Pedro el Viejo herberge: Ligger i nærheten av hotellet, er dette romanske klosteret et UNESCOs verdensarvsted. Utforsk det vakre klosteret og dets rolige omgivelser.

6. Huesca filmfestival: Hvis du er heldig nok til å besøke under den årlige Huesca filmfestivalen, kan du glede deg over visninger av både nasjonale og internasjonale filmer, samt verksteder og diskusjoner med filmskapere.

7. Huesca teater: Sjekk programmet for forestillinger på Huesca teater, som ligger i nærheten av hotellet. Nyt et skuespill, konsert eller danseforestilling i dette historiske lokalet.

8. Parque Miguel Servet: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr denne grønne parken en fredelig tilflukt fra byen. Ta en rolig spasertur, ha en piknik eller bare slapp av og nyt utendørsområdet.

9. Las Gabias vannpark: For en morsom dag ute med familien, besøk Las Gabias vannpark. Denne vannparken har bassenger, sklier og ulike vannattraksjoner for å underholde alle.

10. Tapasbarer og restauranter: I nærheten av hotellet finner du mange tapasbarer og restauranter der du kan kose deg med lokal mat. Prøv tradisjonelle retter som migas, ternasco eller Huesca's berømte skinke.

Topp spørsmål

1. Hva er Abba Huesca i Huesca, Spania? Abba Huesca er et firestjerners hotell som ligger i Huesca, Spania. Det er et populært overnattingsvalg for besøkende til byen og tilbyr komfortable rom og ulike fasiliteter.

2. Hvor langt er det fra Abba Huesca til sentrum av Huesca? Abba Huesca ligger omtrent 1,5 kilometer fra sentrum av Huesca. Det er gangavstand eller en kort kjøretur fra byens hovedattraksjoner.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Abba Huesca? Abba Huesca tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, et treningssenter, en restaurant, en bar, møterom, vaskeritjeneste og parkeringsfasiliteter. Hotellet har som mål å tilby et komfortabelt og praktisk opphold for gjestene sine.

4. Er kjæledyr tillatt på Abba Huesca? Ja, Abba Huesca er et dyrevennlig hotell. Gjester kan ta med seg kjæledyrene sine under oppholdet, selv om det kan være ekstra kostnader eller begrensninger som gjelder.

5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Abba Huesca? Noen nærliggende attraksjoner til Abba Huesca inkluderer Huesca-katedralen, Huescas provinsmuseum, Miguel Servet-parken og Rådhusplassen. Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til å utforske byens landemerker og kulturelle steder.

6. Er frokost inkludert i romprisen på Abba Huesca? Tilgjengeligheten av frokost og om det er inkludert i romprisen kan variere. Det er best å sjekke direkte med hotellet eller gjennom deres nettside for spesifikke detaljer om frokostalternativer og priser.

7. Hvordan kan jeg reservere på Abba Huesca? Reservasjoner kan gjøres gjennom hotellets offisielle nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsavdeling via telefon eller e-post. Nettbaserte reisebyråer og bookingsider kan også tilby reservasjonsalternativer for Abba Huesca.

8. Har Abba Huesca en avbestillingspolicy? Abba Huesca kan ha en avbestillingspolicy som kan variere avhengig av type reservasjon og valgt pris. Det anbefales å gjennomgå avbestillingspolicyen ved bestilling eller kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

9. Har Abba Huesca et svømmebasseng? Nei, Abba Huesca har ikke et svømmebasseng. Men det tilbyr andre fasiliteter som et treningssenter og komfortable gjesterom.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Abba Huesca? Den vanlige innsjekkingstiden på Abba Huesca er på ettermiddagen, og utsjekkingstiden er om morgenen. Det anbefales imidlertid å bekrefte de spesifikke tidene med hotellet før ankomst.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
 • Flerspråklig personale
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Abba Huesca
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.