Spania, Hermigua

Casa ALMA Hermigua

Unnamed Road Hermigua, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 819 NOK Se tilbud
Casa ALMA Hermigua
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Unnamed Road Hermigua, Spania

Noen populære attraksjoner og steder rundt hotellet "Casa ALMA Hermigua" i Hermigua, Spania, inkluderer:

1. Hermigua-dalen: Hotellet ligger i Hermigua, en pittoresk dal kjent for sitt frodige grønne landskap og terrasserte jorder. Dalen er omgitt av fjell og tilbyr fantastisk utsikt.

2. Hermigua-stranden: Playa de Hermigua er en vakker svart sandstrand som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan nyte soling, bading og avslapping ved havet.

3. Garajonay nasjonalpark: Denne UNESCOs verdensarvstedet er et must å besøke i nærheten av Hermigua. Parken tilbyr turstier gjennom gamle laurbærskoger, utsiktspunkter med panoramautsikt og unik flora og fauna.

4. El Cedro-skogen: Beliggende innenfor Garajonay nasjonalpark, er El Cedro-skogen kjent for sitt tette vegetasjon, mossete trær og pittoreske turstier. Det er et fredelig og sere sted for å utforske naturen.

5. Mirador de Santa Catalina: Dette utsiktspunktet tilbyr fantastisk panoramautsikt over havet, fjellene og Hermigua-dalen. Det er et populært sted for fotografering og å nyte det naturlige landskapet i området.

6. La Gomera etnografisk museum: Beliggende i Hermigua gir dette museet innsikt i den lokale kulturen, tradisjonene og historien til La Gomera-øya. Det viser forskjellige gjenstander, verktøy og tradisjonshåndverk.

7. Agulo: Agulo er en naboby som ligger en kort avstand fra Hermigua. Den er kjent for sin sjarmfulle arkitektur, tradisjonelle hus og smale gater. Besøkende kan utforske det historiske sentrum og nyte fantastisk utsikt over kysten.

8. Los Tiles besøkssenter: Beliggende midt i Garajonay nasjonalpark, er Los Tiles et informasjonssenter der besøkende kan lære om parkens biodiversitet, fauna og flora. Det tilbyr også ulike stier for fotturer og fuglekikking. Dette er bare noen høydepunkter rundt hotellet "Casa ALMA Hermigua". Besøkende kan nyte den naturlige skjønnheten, kulturarven og utendørsaktivitetene i området rundt.

map
Casa ALMA Hermigua
Ferieutleie

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Casa ALMA Hermigua er et sjarmerende hotell som ligger i landsbyen Hermigua, Spania. Hotellet tilbyr et fredelig og naturskjønt miljø, omgitt av vakker natur. Hotellet har komfortable rom med moderne fasiliteter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som eget bad, aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over fjellene eller havet. Gjestene på Casa ALMA Hermigua kan nyte et deilig utvalg av måltider på hotellets restaurant. Restauranten serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, tilberedt med ferske og kvalitetsrike ingredienser. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer. I tillegg tilbyr Casa ALMA Hermigua ulike tjenester og fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, vaskeritjeneste, sykkelutleie og gratis parkering. Beliggenheten til hotellet er ideell for de som elsker friluftsaktiviteter. Gjestene kan utforske de nærliggende turstiene, dra på sykkeltur eller besøke de fantastiske strendene i området. Hotellets personale har kunnskap om lokalområdet og kan gi informasjon og hjelp til å planlegge dagsturer eller utflukter. Alt i alt er Casa ALMA Hermigua et fantastisk valg for reisende som ønsker et fredelig og komfortabelt opphold i Hermigua, Spania. Med sine komfortable rom, deilige måltider og vakre omgivelser tilbyr hotellet en minneverdig opplevelse for gjestene sine.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Casa ALMA Hermigua i Hermigua, Spania. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Garajonay National Park: Ligger i nærheten, denne nasjonalparken tilbyr vakre turstier for å utforske de frodige landskapene og unike flora og fauna på Kanariøyene.

2. Santa Catalina Beach: Denne pittoreske stranden er bare en kort spasertur fra hotellet og er perfekt for avslapping, soling og bading i det klare vannet i Atlanterhavet.

3. El Faro-utsiktspunktet: Ligger med utsikt over kysten, gir dette utsiktspunktet fantastisk panoramautsikt over havet og de omkringliggende klippene. Det er et flott sted for fotografi-entusiaster.

4. Hermigua Valley: Ta en avslappende spasertur gjennom det pittoreske Hermigua Valley, der du kan beundre terrasserte felt, tradisjonelle hus og vakre landskap.

5. Museo de la Miel (Honningmuseum): Lær om de tradisjonelle birøktpraksisene og smak deilige lokale honning på dette lille museet som ligger i Hermigua by.

6. La Gomera arkeologiske museum: Oppdag øyas rike historie og kulturelle arv på dette museet, som inneholder arkeologiske gjenstander og utstillinger relatert til urbefolkningen på La Gomera.

7. Hval- og delfinsafari: Ta en båttur fra Hermigua havn for å spotte hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Flere lokale selskaper tilbyr guidede turer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av Casa ALMA Hermigua. Hotellpersonalet vil også kunne gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. - Hvilke populære fasiliteter tilbys på Casa ALMA Hermigua, Hermigua, Spania?
1. - Hvilke populære fasiliteter tilbys på Casa ALMA Hermigua, Hermigua, Spania?1

Noen av de populære fasilitetene som tilbys på Casa ALMA Hermigua inkluderer gratis parkering, Wi-Fi, kjøkkenfasiliteter, utendørsterrasse, grillområde og en svømmebasseng

2. - Er Casa ALMA Hermigua nær noen attraksjoner i Hermigua, Spania?
2. - Er Casa ALMA Hermigua nær noen attraksjoner i Hermigua, Spania?1

Casa ALMA Hermigua ligger i nærheten av populære attraksjoner som Garajonay nasjonalpark, Hermigua-dalen og Santa Catalina-stranden

3. - Hvor langt er Casa ALMA Hermigua fra nærmeste flyplass?
3. - Hvor langt er Casa ALMA Hermigua fra nærmeste flyplass?1

Casa ALMA Hermigua ligger omtrent 47 kilometer fra Tenerife Nord flyplass

4. - Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Casa ALMA Hermigua?
4. - Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Casa ALMA Hermigua?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Casa ALMA Hermigua

5. - Er det et minimumsoppholdskrav på Casa ALMA Hermigua?
5. - Er det et minimumsoppholdskrav på Casa ALMA Hermigua?1

Ja, Casa ALMA Hermigua har et minimumsoppholdskrav på 2 netter

6. - Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa ALMA Hermigua?
6. - Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa ALMA Hermigua?1

Ja, det er flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand fra Casa ALMA Hermigua

7. - Tilbyr Casa ALMA Hermigua noen guidede turer eller aktiviteter?
7. - Tilbyr Casa ALMA Hermigua noen guidede turer eller aktiviteter?1

Casa ALMA Hermigua tilbyr ikke guidede turer eller aktiviteter, men personalet kan gi informasjon og anbefalinger om området og nærliggende attraksjoner

8. - Hva er avbestillingsreglene på Casa ALMA Hermigua?
8. - Hva er avbestillingsreglene på Casa ALMA Hermigua?1

Avbestillingsreglene på Casa ALMA Hermigua kan variere avhengig av bookingplattformen eller valgt pris

9. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved bestillingstidspunktet?
9. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved bestillingstidspunktet?1

10. - Er Casa ALMA Hermigua egnet for familier med barn?
10. - Er Casa ALMA Hermigua egnet for familier med barn?1

Ja, Casa ALMA Hermigua passer for familier med barn, og de tilbyr fasiliteter som svømmebasseng og utendørsområde for barn å leke

11. - Har Casa ALMA Hermigua parkeringsfasiliteter på stedet?
11. - Har Casa ALMA Hermigua parkeringsfasiliteter på stedet?1

Ja, Casa ALMA Hermigua tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene

12. - Hvilke språk snakker personalet på Casa ALMA Hermigua?
12. - Hvilke språk snakker personalet på Casa ALMA Hermigua?1

Personalet på Casa ALMA Hermigua snakker både spansk og engelsk

Anmeldelse av Casa ALMA Hermigua
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.